| JK2- Vše o všemZakladatel: Oscarius Drby, klepy, názory na všechno okolo JK2... A vlastne cokoli vas napadne :) << | < | > | >> |
Jack 03.07.2005 13:54 |
Kopre takhle jednoduchy to neni:) To mas jak Hurvajs valku.. (nic proti Slackerovi)Ale to by ta druha strana musela spolupracovat a ne nam psat prectete si pravidla...zabirate casy jinejm klanum.. Pro me za me at si ty casy primo sezerou..jovaa sem ochoten trent treba i od 22h.(chan se ptal jestli to nekdo nema v ten den..nikdo se neozval) Pak jde jen o to se domluvit se Slackem a ujasnit tu "anketu"! Nic vic:) |
KOPRajs 03.07.2005 13:47 |
Prave jsem precetl 288 prispevku. Co k tomu dodat? Nekteri jsou jeste deti(evidentne to vyplyva z toho, co tu pisou) a tak je tolerujme a jejich prispevky neberme vazne...
V zasade se tu resili 2 proste veci... a) repre b) admini
Takze, repre... Chan to mysli dobre a zaslouzil by za svou snahu daleko vic ucty(i od Tebe, Slacku). Osobne proti repre vedene Chanem nic nemam, ale na druhou stranu musim souhlasit, ze dobry umysl neospravedlnuje zpusob, jakym tohle vzniklo... dokud tady nebude radne zvolena repre, ktera vznikne na zaklade hlasu "nezanedbatelneho" poctu ceskych hracu, tak nemate pravo o sobe tvrdit, ze jste repre a pod timto oznacenim hrat mezinarodni zapasy... a nemuzete timpadem ani cekat podporu spravce serveru... Reseni: Jedine uplne verejna anketa, do ktere se bude moct prihlasit kazdy zajemce o vedeni repre a do ktere aspon 14 dnu(aby to kazdy stihl) bude moct kazdy pridat svuj hlas a hlasovani nebude anonymni, aby se dalo kontrolovat, ze hlasovali opravdu hraci JK2 a ne nejaci kamaradi, kteri JK2 ani neznaji... Rikas, Chane, ze se k tomu nikdo nema. V tom pripade je to na Tobe, abys zkusil takovou anketu zorganizovat, pokud o tu repre mas porad zajem. Jestli zadna anketa neprobehne, pak to znamena, ze tahle ceska JK scena o zadnou repre nestoji a potom holt dobre jim(nam) tak a zadna repre nebude. Ani si ji v tom pripade nezaslouzime... ale kazdopadne nam v tom pripade nemuzes vnucovat nejakou "samozvanou" repre, to zase maji pravdu Ti ostatni... Zahranicni zapas si klidne muzes zorganizovat se svym klanem...
Navrhuji, aby na Chellu3, v pripade, ze si klan na trenink, nebo na zapas chce pozvat lidi, kteri normalne na Ch3 heslo nemaji, platilo toto: Po te, co si klan regulerne rezervuje prislusny cas na Ch3, napise Slackovi a necha si to od nej schvalit. On pak na dobu te akce zmeni heslo... |
Semi 03.07.2005 13:46 |
Hmm zajimava pravidla pro adminy. :p |
Babriel 03.07.2005 13:30 |
si to precti a budes to vedet |
defila 03.07.2005 13:27 Editovat,
Smazat
|
dlouho jsem tu nebyl, co se tu resi? :) |
dREAm 03.07.2005 13:17 |
Rozhodne ne, ma ji tam prece i ruska, slovenska, polska, nemecka, japonska, britska, anglicka, usacka a hodne dalsich... :) z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
Jack 03.07.2005 13:16 |
Neni to tim ze ceska vlajka ma cervenou v barve?:) |
SirPesZ 03.07.2005 12:58 |
Já repre podporuju, jediný co mi není jasný je to, podle čeho se tam vybíraj hráči a proč musej mít v nicku červenou :-). Welcome to my world of death and pain |
kapo 03.07.2005 12:57 |
ze by se konecne rysovalo nejake reseni ? :) |
th0m45 03.07.2005 12:40 |
*Hlasite tleska* :) Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-) |
dREAm 03.07.2005 12:39 |
A proc nevyresit takto: Chanova reprezentace bude neoficialni. Co tim zkazite? Chan muze se svymi hraci hrat proti Danum a ostatnim a vy zas muzete rikat, ze jste s reprezentaci nesouhlasili. Naposledy upraveno: 03.07.2005 12:43, dREAm z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
dREAm 03.07.2005 12:37 |
2 Dexter: Nikdo z vas linych jedincu nemel dost odvahy a vlastni iniciativy udelat reprezentaci. A kdyz je nekdo ma a obetuje je spolecne se svym casem, tak si tu poustite pusinku na spacir na nejvyssi moznou uroven. Naposledy upraveno: 03.07.2005 12:38, dREAm z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
th0m45 03.07.2005 12:36 |
Moje rec Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-) |
dREAm 03.07.2005 12:34 |
Misomus neni nepritel muz, ale nepritel vedeni (je to presnejsi). A to Abdair je. Mysli si, ze kdyz sem prepise jeden citat, bude vic nez my. Jenze prave o takovychto lidech Jan Blahoslav psal. Mluvi cestinou a sem tam hodi latinske nebo recke slovicko, aby vsem ostatnim ukazali, ze jsou trida, ackoliv ani jeden z techto jazyku neovladaji. Abdair mluvi jak kanalnik a ted sem hodi jeden citat, aby nam vsem ukazal, jake jsme oproti nemu nuly. Naposledy upraveno: 03.07.2005 12:46, dREAm z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
kapo 03.07.2005 12:32 |
CO JE TO TU ZA BORDEL? 230 neprectenych a nic se nevyresilo :DDDD |
Párek 03.07.2005 12:19 |
To Dexter: mas kurva pravdu :))) Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"
My pereme na 40, ale my pereme na 1940 |
Arm. 03.07.2005 12:17 |
Já mám nápad. Prostě dejte adminství Faksovi a uvidíme... (Pochybuji, jestli s tím bude někdo souhlasit) :D Naposledy upraveno: 03.07.2005 12:18, Arm. Give a guy some peace, would ya? |
deXter 03.07.2005 12:07 |
ja to proste nebudu resit:D to je muj nazor a vase vec.. tak si ji vyreste... :P |
Fox 03.07.2005 12:05 |
k tomu prvnimu.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Fox 03.07.2005 12:05 |
souhlas You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
<< | < | > | >> |
|