Drby, klepy, názory na všechno okolo JK2... A vlastne cokoli vas napadne :)
<< | < | > | >> |
deXter 03.07.2005 12:04 |
tohle je fakt diskuze o hovnu:D |
deXter 03.07.2005 12:03 |
chan napsal : Ohledne volby, ja tu psal at se klidne voli, ze mi to nevadi, ale nak se do toho nikdo nezapojil, tzn. ze asi souhlasite ... hm... ja teda o zadny repre nevedel a druhej den uz mela i plnej pocet clenu. a nechaou jak muze udelat repre nakej loppuch a thritton kdyz jk2 hrali asi tak 6x... omg tak snad kdyby se dohodlo ze bude repre jako minule.. a ne ze si to nkdo jen tak z nudy vymysli aby mel co delat..Naposledy upraveno: 03.07.2005 16:04, deXter |
Fox 03.07.2005 12:01 |
:D... na ty pravidla sem se ptal slaclera a admin ti to potvrdi..mozna se to presne neshpduje stim co i rekl ale to dulezite je spravne You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
deXter 03.07.2005 11:59 |
faks? naka nova drzka? :D a kde mas napsany pravidla? |
Fox 03.07.2005 11:57 |
dreame proc si ma jako precist utocnou rec proti nepratelum muz?...a semi uz jsou ustanovena pravidla nejdriv by mel byt sleep/slap a neco formou ampsay...kdyz bude porad otravovat kick..opakovna dalsi kicky a pak bana...a chane podle byli(jsou) dobri admini: abdair,koprajs,o oscarovi sme se bavili,(joshuaxe tezkou soudit kdyz sem ho na chellu videl 4krat) driv sem mel rad jacka ale to uz ne:D...miro : mohahaha You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
deXter 03.07.2005 11:57 |
omg.. 236 prispevkku:D btw. takze ja si reknu ze udelam repre.. dam leadera treba karkulku... ona si vybere 10 lidi.. daj si tag nakej jako repre.. zarezervujou si ch3 na trenaly.. pak si pozvou dany na zapas.. to je podle vas reprezentace?:DNaposledy upraveno: 03.07.2005 11:57, deXter |
Semi 03.07.2005 11:21 |
Again. :p |
Arm. 03.07.2005 11:21 |
Hehe zajímavý proslov Chane. V něčem máš pravdu, v něčem ee ... :) A nemysli si prosím, že jdu taky po Tobě. :) Naposledy upraveno: 03.07.2005 11:24, Arm. Give a guy some peace, would ya? |
Párek 03.07.2005 11:21 |
Ja to vzdavam :-))) Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"
My pereme na 40, ale my pereme na 1940 |
th0m45 03.07.2005 10:46 |
Ohledne adminu, verim jen pouze koprovi, jackovi a armovi, mozna jeste dreamovi, ale slacker oscar a uz VUBEC NE abdair kterej uznastesti neni by NIKDY ADMINEM NEMELI BEJT Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-) |
th0m45 03.07.2005 10:42 |
Jinak moooc zajimava diskuze :D Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-) |
th0m45 03.07.2005 10:40 |
Slacker: Stačí umět číst na clan.cz a z toho vyplývá toto: 1. repre neni klan 2.dáni nejsou ani češi ani slováci (chella jsou jen pro tyto dva národy) 3.kde mají web? 4.nejsou členii náhodou i členy jiných klanů? :)) 5. jsou registrovaní na clan.cz? 6. rezervace jednou týdně (vyjímečně když je místo i víckrát, ale v případě zájmu jiného klanu co nemá termín jej musí uvolnit) Tohle všechno porušili a určitě toho je víc a hlavně reprezentace je na základě něčeho. Armenovi jsem napsal kdyby za tou repre stálo aspoň 30 % hráčů chella, tak něco vymyslím jak pro repre upravit pravidla. Ale zatím jsem neslyšel snad ani jeden hlas na ch1 pro tuto repre, jen se všichni ptají kdo je tam dal - takže "samozvaná repre" je na místě. Pokud jde o mě tak o repre nemám zájem ani omylem (jak si myslí chan) - mám jediný zájem - o pořádek na chellech dle pravidel. No a poslední: Dodnes jsem neměl chana rád a od dnešního večera je to pro mě analfabet co porušuje pravidla a ještě má tu drzost si stěžovat. Vše na toto téma - víc psát již nebudu. -------------- 1. Repre tezko nekdy bude klan, repre je neco nad klany, to je snad logicky 2. V tom pripade bys mel z ch1 kickovat kohokoli kdo by nebyl cech nebo slovak; a stejnak todle neni nikde napsany 3. Repre web je cajovna 4. To se ma repre udelat jen z hracu bez klanu? to bych nedal dohromady ani 4. lidi na cw 5. jako proc? 6. Rezrevace byla jendou tydne, kdyz bylo misto tak sem napsal do info, nikdo si tendle termin nezamluvil proto sme si zamluvili my
Jinak ja spis slysel proc je druhej nejvetsi admin zrovna slacker?
Ohledne volby, ja tu psal at se klidne voli, ze mi to nevadi, ale nak se do toho nikdo nezapojil, tzn. ze asi souhlasite
Jinak driv sem se salckera zastaval (to bylo uz hodne dyl), jenze pak naprosto nepochopitelne zacal jit proti me a proti spousta lidem ktery mam rad...Naposledy upraveno: 03.07.2005 10:43, th0m45 Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-) |
Semi 03.07.2005 10:36 |
Ty lamy vetsinou nejvice stve toto nikde neni psano jak s lamou zachazet kdyz proste provokuje tak dostane nakladacku ne aspon se ji lide ktere ta lama zlamima muzou posmivat. :p |
dREAm 03.07.2005 10:34 |
Nemel by to byt spis fraghunting? z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
Semi 03.07.2005 10:33 |
Ale problem je v tom ze jsem nerikal aby si delali fraghaunt to si to zase jednou spatne pochopil. :p |
dREAm 03.07.2005 10:30 |
Radeji si misto hledani citatu a snahy o jejich pochopeni precti <i>Filipiku proti misomusum</i>. Naposledy upraveno: 03.07.2005 10:35, dREAm z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
aBDaIR 03.07.2005 10:17 |
Jezisi!!!! Jak jsem stal za Slackem pri vyhozeni CHana, tak to, ze citace"jednou za uherskej rok si zalamej", to je HNUS! Teda to je jedna obrovska LEZ! Neni to jednou za cas! Je to CASTO! ... akorat tady nekdo vidi jen cernobile. Tak ja si dam este citaci Aristotela:"Kdyz jste cely zivot prikovani zady k ohni a vidite jen stiny lidi kolem vas, je tezke odpoutat se a podívat se přímo do toho ohne, protoze ten ohen je pravdou...a pravda boli stejne jako mysleni."^5Dare to ^7be Different |
aBDaIR 03.07.2005 10:13 |
Ja se smeju Semimu, jak rikal to o tech adminech, ze jim davaj co proto....delat si fraghaunt na uspanejch? Tak bud je kicknu nebo se kouknu jestli uz neni klidnej ne? No uz to nebudu rozebirat a dekuju Jackovi, ze zde napravil mineni o tom, proc jsem odesel;) ^5Dare to ^7be Different |
Arm. 03.07.2005 09:38 |
Dneska brzy ráno se zde vedla zdlouhavá debata. :D Give a guy some peace, would ya? |
SirPesZ 03.07.2005 08:02 |
213 novejch? Si děláte srandu, ne? :-) Welcome to my world of death and pain |
<< | < | > | >> |