| JK2- Vše o všemZakladatel: Oscarius Drby, klepy, názory na všechno okolo JK2... A vlastne cokoli vas napadne :) << | < | > | >> |
Fox 03.07.2005 20:12 |
dcmod 1,2 konecne..ani sem nedoufal ze bude tak brzo joshuax rikal ze bude do tydne...hezkyyy Naposledy upraveno: 03.07.2005 20:12, Fox You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Spawn 03.07.2005 20:07 |
Matino: nebo nemas rad novacky :D:D |
Slacker 03.07.2005 20:05 |
Zbytečné téma - admini nebudou - Kdo byl na ch tak ví, že stejně všichni admini velice brzo končí - mod1.2 a automat na hlídání - admini nebudou potřeba :) |
th0m45 03.07.2005 19:02 |
Jen doplneni: :) Nejsem si jsitej jestli vubec nekdo ma sanci ziskat 50%, ale budiz :) Jediny co mi chybi jsou ty pravidla ktere jsme porusili, porad nevidim kde jsou napsana :)Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-) |
th0m45 03.07.2005 18:34 |
No :) Tak jo, Slacker take dosahl sveho, konecne si nasel zaminku aby me mohl zabanovat a zacit banovat jakejkoli mensi prestupek :) No nic no, zase sezenu nakyho cloveka navic kdo bude pro novy servery :) Anketu stejne nikdo neudela, takze timto verejne oznamuji ze koncim s repre a koncim navzdy se servery CH, potkate me pouze na novych serverech ktere do mesice budou zrizeny a kam slacker a jemu podobny pristup mit nebudou, mejte se. Btw. ten posledni citat je fakt trefnej :DDChovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-) |
KOPRajs 03.07.2005 18:22 |
Ja jsem taky rikal, ze klidne Chanovi hlas dam, ale jde o ten princip. Kdyz bude verejne zvolen, tak to bude vsecko pekne jasne a jakekoliv dalsi kecy, ktere by nekdo mel, se daji odpalkovat s tim, ze si ho zvolila vetsina, takze maji smulu... takhle je opravdu v pozici samozvaneho leadra a nemuze cekat podporu hracu, kdyz nemeli moznost se vyjadrit, jestli chteji, aby je reprezentoval... |
SirPesZ 03.07.2005 18:15 |
KOPR>>> Jo tak :-). Mno, to mi ušlo. Hm... A myslíte, že bude o moc víc lidí, který by se toho chtěli ujmout? Chana bych tam klidně nechal. Welcome to my world of death and pain |
Slacker 03.07.2005 18:10 |
No ani jsem to všechno nečetl a po krátkém rozhovoru s Joshuaxem mám jen toto: www.clan.cz - pravidla jsou jasně daná, takže pokud nebude mít repre nějaké uznání od (už ne 30%) ale minimálně 50% hráčů tak každá rezervace ch3 je neoprávněná a každý vstup na ch3 v rozporu s těmito pravidly bude OKAMŽITĚ znamenat pro dotyčné banán a to tímto okamžikem. Holt Dark Chan dosáhl svého - striktní dodržování pravidel bez vyjímek. Poděkujte mu. ad repre - kdo si to vůbec vymyslel? tak ten ať se o to stará včetně serveru ((Murphy: Když nechceš potkat vola, potkáš ho)Naposledy upraveno: 03.07.2005 18:12, Slacker |
KOPRajs 03.07.2005 18:10 |
Sire, jenomze ta anketa ma urcit toho leadra, ne hrace :-) A to dalsi uz je pak na tom leadrovi, aby si poskladal team... bude-li to moudry clovek, urcite se pri vyberu neomezi jen zname hrace a sve kamarady... |
KOPRajs 03.07.2005 18:06 |
Babre, jestli najdes, tak sem s ni :-) Ale pochybuju... spis by byla sance uspet s nejakym emulatorem typu WineHQ(www.winehq.com)... ale pocitej se ztratou vykonu, a to nejmin polovinu... |
SirPesZ 03.07.2005 17:55 |
Kua, jedinej, jehož názor na tuhle věc pžijímám je KOPRajs. Přeberte si to jak chcete.
Ale nedá mi to: ad anketa>>> Osobně bych to formou ankety nedělal, protože hráči se neznaj natolik dobře. Třeba je v nějakým klanu skvělej hráč, kterýho neznám. A každej bude volit jen toho, koho zná, že? Osobně bych to udělal tak, že se po všech klanech rozhlásí, že bude repre, ať se za Chanem (nebo někým, kdo repre povede) pošlou zástupci jednotlivých klanů (dalo by se třeba 2, 3 nebo 4, to už je technická) a z těch by se vybralo. A protože ne všichni josu v klanu, tak se to musí rozhlásit po diskuzích (opět na starost vedoucího repre).
Co vy na tohle?Naposledy upraveno: 03.07.2005 18:01, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
Babriel 03.07.2005 17:11 |
existuje hratelna verze jediho dvojky pro linux ? nemyslim jen verze pro server, ale hru jako celek
|
Ayreas 03.07.2005 16:58 |
Muhehe...;) |
Semi 03.07.2005 16:56 |
A to je klidek :D :p |
deXter 03.07.2005 16:37 |
me by ty pravidla taky zajimaly:D |
th0m45 03.07.2005 16:21 |
Me by porad zajimalo kde sou ty pravidla ch napsany :) na clan.cz kam stejne nikdo nechodi sou napsana pouze pravidla duel/clan ligy. Pokud to tam je nekde schovany tak reknete kde, rad bych si je precetl. Jinak proc bych organizoval tu anketu prave ja, at ji zorganizuje nekdo kdo se mnou nesouhlasi, takle stejne bude spousta lidi nadavat ze sem to ovlivnil. A i kdyby ne, tak stejne za par dnu odjizdim tak bych to nestih...
Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-) |
deXter 03.07.2005 15:03 |
lol... no ja proti chanovi nic nemam.. proti repre taky ne.. ale kvuli tyhle "reprezentaci" jo... |
Jack 03.07.2005 14:51 |
Na me nekoukej:) |
KOPRajs 03.07.2005 14:23 |
Jacku, je to presne tak jednoduche... Jak jsem psal, zatim je ta repre opravdu "samozvana" a nema tu co delat... se Slackem jste se nedomluvili, dali jste heslo cizincum(proti pravidlum)... nemuzete cekat zadnou podporu od Slacka... |
KOPRajs 03.07.2005 14:19 |
A ta druha vec, admini: Prvni vec, kterou bych rad rekl je, ze jsem opet "vrrcel", kdyz jsem cetl prispevky typu: "Za co toho admina maji?" Touha po moci a zavist jsou neuveritelne veci, uplne nekterym zatemnuji mozek... a to az tak, ze vubec nechapou smysl... admin neni darecek za zasluhy! Ani to neni cedulka "Ja jsem admin, poklonte se." Dokonce mi kdysi nekdo na otazku proc chce admina odpovedel, ze proto, ze chce mit uctu :-D (odpustte ten smich) Bohuzel paradoxne obvykle ten, kdo to chape, o admina moc nestoji, protoze je to pro nej jen prace a zodpovednost navic a jako bonus nenavist tech, kteri zavidi, protoze si neuvedomuji, ze vlastne nemaji co zavidet... Za odmenu ma moc k tomu, aby v ramci rozumnych hranic prosazoval svuj verdikt v situacich, kdy se nejsou ostatni mezi sebou schopni dohodnout... to za to asi opravdu malokomu stoji...
Jenomze tady je strasna spousta lidi, kteri "vsecko vi, vsecko umi a vsude byli aspon 2x", kteri se porad do vseho cpou a vsecko kritizuji a pritom veci, do kterych nevidi...
Takze budte radi za adminy, ktere mate, a nez si priste zase budete chtit stezovat, ze nekdo uedlal to nebo ono, tak si uvedomte, ze z vaseho pohledu to mohlo vypadat uplne jinak... nikdo ze soucasnych adminu nema v povaze se vytahovat nad ostatni a bezduvodne nekoho terorizovat, tak jim probuh trosku verte... |
<< | < | > | >> |
|