<< | < | > | >> |
K_A_I 20.04.2009 15:18 |
http://www.youtube.com/watch?v=UrCGpUKhadU
piče těšim se jak malej... to zas bude nářezIn the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Fox 07.04.2009 12:23 |
jo tak byl imba no ale wolverine proste nejvic char.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
K_A_I 07.04.2009 10:56 |
prave ze znej udelal mrte typka :-) :D jinak gambit taky vostrej :) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 07.04.2009 10:25 |
nespamujte, mam v planu se na to taky kouknout :o) Naposledy upraveno: 07.04.2009 10:25, defila Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Fox 07.04.2009 09:38 |
sabertooth jak se vzdycky usmival kdyz vrazdil :D se mi libilo jak byl logan dycky takovej slusnak a saber takovy zvire a striker toho dokazal vyuzit.. hlavne jak posral vana wildera.. me nasralo.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
K_A_I 06.04.2009 20:01 |
tak sem zkoukl X-men Origins: Wolverine
hmm sice bez efektu ale kazdopadne nadupany :) asi na to pujdu do kina:DIn the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Sketa 05.04.2009 18:04 |
Nejvíc film se S.L. Jacksonem je ŠÍLENEC xDDD "Politici mě nezajímají. Jsou ďábelskej byznys."..."Hrají si s myslí lidí. Nikdy si nehrejte s myslí lidí!" |
Fox 05.04.2009 13:56 |
ja sem videl wolverina.. workprint.. zadny efekty ale jako celkem se mi to libilo ale ja sem zaujatej :D You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
K_A_I 05.04.2009 13:44 |
tak sem si konecne nasel cas na shlednuti The Spirit
ooo kam se na to hrabe nudnej Temnej Rytíř... takhle se maj delat komixovi kraviny... miluju Millera... navic Samuel L. Jackson je opravdu skvelej zaporak, jeho stupidni kecy me bavili celej film :)
hmm hmm ze bych si sel tedka pustit X-men Origins: Wolverine?In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 22.03.2009 22:18 |
ad 3-iron - reknee, ze o nalzeni sebe sama ;) a ver mi, ze neni nutne, aby za cely fil hlavni rinove pronesli jedine slovo a presto byl film genalni Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Sketa 20.03.2009 19:24 |
Odkaz viděl ste tohle někdo? "Politici mě nezajímají. Jsou ďábelskej byznys."..."Hrají si s myslí lidí. Nikdy si nehrejte s myslí lidí!" |
Ladron 19.03.2009 16:48 |
Old boy je pro mě jeden z nej filmů kterej doporučuju všem co maj rádi zamotaný filmy :) Old boy je prostě klasik :) Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
K_A_I 19.03.2009 16:41 |
24.brezna na stancich vychazi ten tvuj 3-Iron... o cem to je kdyz rikas jak je to super?? Zkus tomu udelat takovou reklamu abych si to koupil :) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 18.03.2009 23:45 |
ne, je to volna triloie pomste, kazda svym zpusobem jina (pricemz Old boy je nejlepsi dejove, Lady je nejlepsi hudebnim podkldem a Mr. je uvod do cele pomsty)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
K_A_I 18.03.2009 23:18 |
mno hodne super :) spis sem takovej konec necekal... jako to kdyz se dozvedel kdo je vlastne mido... no chtelo se mi brecet... ale i tak... celejch 15 let se tesit na pomstu pak videt chlapka co te zavrel... vuuubec by me nezajimalo proc me zavrel, jediny co by me zajimalo by bylo jak dlouho by asi vydrzel par mucicich technik :) takze od ty chvile me to tak nejak uz prestalo bavit, jenze ten konec byl proste super :) ale i tak kladivko v akci proste nice:D
btw: navazujou ty filmy na sebe nebo ne?:)In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 18.03.2009 22:43 |
jo old boy je hodne super - a vubec vsechny filmy Park Chan Wooka jsou naprosto genialni - z nejakeho zaaneho duvodu cska distribuce rozhoda, zev kinech z cele trilogie pobezi prvni Old Boy (coz je v podstate druhy dil) - Prvni dil - Sympathy for Mr. Vengeance v echach oficialne nebezel, tusim, vubec, pak bezel uzasny Old Boy a zaverecna cast trilgie - Sympathy for Lady Vengeance (mimochodem s naprosto uzasnym soundtrackem a hudebnim podkladem) bezela jen v kulturne zamerenych kinech a d pdveomi se taky nedostala vubec...
jeh "predposledni film" tusim jeste ani nedavali - I am Cyborg but thats ok - pribeh z prostredi blazince, dejove peklne, nadherny prostrihy do sveta ocima blaznu, mazec
ja ted sobne cekam na tohle ->http://www.imdb.com/title/tt0762073/
osobne si myslim, ze Wook ma mnohem vic k nabidnuti, nez zde druhy znamy korejec a to Kim Ki Duk - sice taky toci skvely filmy, ale upustil jsem od nej, jednak pro to, ze toci 2-3 filmy rok ! a nektery motivy havnich postav se staly takove citelne (alepson pro me)
ale tim neodrazuju od sledovani jeho filmu, rozhdne 3-Iron je stale jeden z nejlepsich korejskych filmu, ktery me potkal !Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
K_A_I 18.03.2009 20:24 |
tak vcera na stancich vysel na dvd Oldboy... hned sem si pro nej bezel :) krasny, dojemny a smutny... In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
deXter 17.03.2009 22:41 |
no trojku jsem radsi ani nevidel, protoze byla totalni kravina i jednicka :D |
defila 17.03.2009 20:07 |
to pockej az mu nekdo zacne nadavat :o)
edit: kde je muj prisevek? :))Naposledy upraveno: 17.03.2009 20:08, defila Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
K_A_I 17.03.2009 19:40 |
hh znacne objektivni pristup :-D :-D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
<< | < | > | >> |