Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Kultura > Filmy
25.11.2024 (18.188.113.185)

Filmy

Zakladatel: Ladron

vše o filmech, tipy na dobré filmy apod :)

<< | <> | >>
Ladron
17.03.2009 19:37
3 SUXS! kdokoliv napíše něco o tom že se mu to líbilo tak to mažu ;) >D
Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v
Maxell
17.03.2009 15:49
Už jsem tu kdysi psal, že se mi ta trojka taky celkem líbila :-)

defila
17.03.2009 14:51
ad bel - kdybys na to neupozornil, tak si tho ani nevsimnu :)))

internetovy cteni je svinstvo :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

K_A_I
17.03.2009 14:22
mumie jsou vsechny dily... :) neni lepsi neni horsi... vsechny jsou kravina... ale u dvojky a trojky se aspon zasmejes ( u trojky vic)...

btw: kdyz se to vezme kolem a kolem tak ano v Terakotove armade bylo dost prirozeni :)
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN

Belenor
17.03.2009 13:59
Eh? Terakokotovej? To jako že měl tolik přirození? :-)

Falcon
17.03.2009 13:30
mumie je jen jednička... dvojka se mi líbila taky , ale už to nebyla tak mumie a ve trojce chodil terakokotovej voják..
xaxaxaxax

K_A_I
17.03.2009 12:21
tak sem se konecne podival na treti mumii... nechapu ze to kazdej pomlouva... ja se chtel podivat na mumii a co jsem dostal?? no preci mumii :) me se to libilo, samozrejme je tam dost kravin, ale uprimne v kterym dilu ne? :-) navic ze vsech tri mumii byla tahle nejvtipnejsi, casto sem se musel smat :)
ale chapu kdyz nekdo prijde do kina a ceka ze dostane super film tak odchazi z kina celkem zklaman :) ale jak sem napsal... ja chtel mumii a tu jsem mel :) takze sem spokojen
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN
Ladron
16.03.2009 18:35
já natom byl včera od 20:00 vcelku náhoda :) Souhlasím s defilou v tom co napsal, další věc co se mě na filmu líbila bylo pojetí hrdinů jako normálních lidí.. Jedna z nejlepších šukacích scén ze všech filmů.. místama film ztrácel hlavní dějovou linii a v koncové fázi mě přišel až příliš dlouhej.. tot moje postřehy :) a doted neumím vyslovit jméno raučeka který mě přišel jako nejlepší postava... :)
Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v

defila
14.03.2009 19:52
u toho novho treku prave nevim, prilis detsti hlavni hrdinove, spousta pubertalnich amikovskych vyroku a vsehoz... nic necekam,ta me to treba prekapi :)

jo a videl jsem watchmeny, super, jdu si sehnat komix :)
hned ze zacatku super hudebni doprovod a hlavne prostrihy hrdinu, skvele vymysleno (at uz v komixu nebo ne - tam to stejne nema hudebni doprovod, tak to asi nevynikne ...)
navic hned jeden z tech prvnich zaberu - posledni vecere pane - skvele, jenom skvele ...

podobnej pocit jsm mel pri davnem sledovani Immortel (taky podle komixu) sice ten film je vsema odsuzovanej, ale ma kouzelny zpracovani a super cilovou myslenku

a ted se jdu vrhnout na battlestar galacticu :)

Falcon
14.03.2009 18:35
BTW: trailer na Star Trek byl docela dodbrej :) sem zvědavej :P
xaxaxaxax

K_A_I
14.03.2009 12:20
mno co jsem tak o watchmenech vypozoroval (vycetl) tak kazdej kdo zna komixovou predlohu tak je z filmu silene nadsenej, za to beznej filmovej konzument neznalej predlohy to bere jako takovej prumernej film :-) sam sem zvedavej jak se me to bude libit :)

defila
14.03.2009 09:42
ja jsem na watchmeny hodne zvedavej, uvidim, co mi to prinese :)

Falcon
14.03.2009 07:17
tak včera sem byl na Strážci - Watchmen a hm začínalo to v 17:50 a z kina sem vylezl 20:45 :D jinak to nebylo nic moc akčního, pár akcí ale nic převratnýho...
xaxaxaxax

defila
08.03.2009 23:33
zase ten omylany che guevara, co vas na nem tak pritahuje, uz si musim udelat cervene triko, na kterem budu mit stejnym zpusobem zobrazeneho soudruha Maa
vivat la "kulturni" revolution!
;)

Sketa
08.03.2009 23:02
Neni to moc aktuální už, ale právě koukám na film DOBLBA a řikám si co tim autor chtěl vlastně říct...to spíš mělo bejt PROBLBA...to je zase jednou česká kravina non plus ultras....Viděl někdo Che Guevara: Revoluce?
"Politici mě nezajímají. Jsou ďábelskej byznys."..."Hrají si s myslí lidí. Nikdy si nehrejte s myslí lidí!"

Falcon
08.03.2009 22:50
dneska sem byl na Dutches :) docela zajímavý i když mě taký filmy neberou :D
xaxaxaxax

defila
02.03.2009 15:08
nikde jsem netvrdil, ze v nem je, na trailer jsem nekoukal, cetl jsem si seznam hercu, kteri tam budou hrat :)))

hehe :) mel jsem vas v tom jeste chvili nechat )
deXter
02.03.2009 14:20
Samuel L. Jackson v tom traileru neni ne? toho bych si urcite vsimnul:D

Falcon
02.03.2009 08:15
Pitta sem poznal hned, ale takovýho Toma Cruise v tropické bouři sem nepoznal xD

Samuel L. Jacksona sem tam neviděl...

jinak v pátek sem byl na Valkýře a až na předpokládanej konec se nic zázračnýho nekonalo, bylo to trochu drama no ale jinak nic :)

(shit zas náhled)
xaxaxaxax
Fox
02.03.2009 07:52
ja zas samuela ale asi sem nedaval pozor :)
You can't predict your future, but you can follow your dreams.
<< | <> | >>