Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Kultura > Filmy
25.11.2024 (18.119.121.234)

Filmy

Zakladatel: Ladron

vše o filmech, tipy na dobré filmy apod :)

<< | <> | >>
Fox
15.05.2009 10:30
joo hledani(patrni po....) spocka mam taky rad :) ten sme meli jako jedinej nahranej na videu :))
You can't predict your future, but you can follow your dreams.

Belenor
15.05.2009 10:02
Mno, Kirk zase všechny zmlátil nebo každou ženu... ehm... :-) Nejradši mám asi Kirka a s mím Khanův hněv a Pátrání po Spockovi, a to asi hlavně kvůli hudbě, hehe (skvělé motivy, Amazing Grace je ultimátní).
Fox
15.05.2009 08:38
Nejlepsi je podle me prvni kontakt.. Jinak khanuv hnev je muj nejoblibenejsi za dob velitelstvi kirka.. Picarda mam radsi ikdyz to je superman co vsechno vi a vsude byl dvakrat.. :)

Belenor
14.05.2009 21:44
No, fakticky je to opět věc názoru, mám pocit, že mezi fanoušky panuje přesvědčení, že sudé jsou dobré a liché špatné a nemesis je sudá :-) Já se ovšem s tímto pravidlem neztotožňuji, ale je fakt, že třeba první se mi moc nelíbí. Dneska jsem taky uvažoval, že si pustím Star Trek :-) Už jsem i jedničku držel v ruce, pak jsem si řekl, že se mi vlastně moc nelíbí a zvažoval jsem Khana, no a pak jsem si pustil Oldfielda :-)

defila
14.05.2009 21:10
nemesis je zrovna nic moc :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.
Fox
14.05.2009 21:07
to ja sem ted doma nemocnej a kratim si cas koukanim na vsech star trek filmu.. ted sem videl 7 z 11.. jdu sice od zadu ale kdyz sem videl ten novej tak sem se koukl na nemesis a pak uz to slo :D
Ladron
14.05.2009 19:45
Já star trek nikdy nesledoval ale star trek film se me moc libil !
Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v

defila
14.05.2009 10:10
ja uz jsem ho videl, sice jsem znacne poznamenan puvodnim, ale, kdyz to clovek pomine, tak to neni zase spatne, akorat prilis cool hrdinove (preci jen borci, kterym je cirka 23 nepusobi zrovna super...) a napad vykradeny z jednoho dilu Voyager-u, ale prste to nesmis brat jako nejae pokracovani, ale samostatny film :)

Belenor
14.05.2009 07:39
No, dost se toho Star Treku děsím, nepochybně stejně vyhypované jako Temný rytíř.

Falcon
13.05.2009 22:36
já byl včera na Star Treku a zážitek suprovej :)
xaxaxaxax

K_A_I
08.05.2009 15:18
tak ve stredu jsem koukl na Krvavý Valentýn ... dobrej horurek, hlavniho vraha sem si typl hned tak po 15 minutach:D ale jinak dobre nechutny scenky...

dneska sem si dal Punisher War Zone... prvni Punisher byl takovej nemastnej neslanej... tohle je teprve nářez... takhle ma spravnej Punisher vypadat, za celej film tam pozabiji vic lidi nez sám John Rambo, ale narozdil od ramba si hodně často mění zásobníky :) opravdu hezky film :)
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN

K_A_I
04.05.2009 18:55
ouuu shit tak sem konecne shlednul cranka 2 v poradny kvalite... HRUBOST vic takovejch filmu... takovihle silenosti proste miluju... libilo se mi i jak to dali dohromady s jednickou, ze tam byli stejny postavy a tak... proste krasa :) mohla by bejt trojka :D
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN
Ladron
21.04.2009 23:54
no nevim, škoda.. crank byl stylovej jako jednička.. ale takhle nevim no.. líbilo se mě že prostě "umřel" i když se na nej rad mrknu no
Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v

K_A_I
21.04.2009 16:06
ale to uz bylo jasny:) autori se tim netajili... trailer to krasne ukazal :) proste film jen na to aby jsi se sčabnul a koukal :)
Fox
21.04.2009 10:22
ty vole jako prvni scena v crankovi2 nam napovida o cem asi bdue celej film :D:D
Fox
20.04.2009 19:32
mam uz stazeno a jdu koukat :)) sem neponaucitelnej v tomhle smeru :P

defila
20.04.2009 18:28
vsak ja pujdu, nemej o me strach :o)

K_A_I
20.04.2009 17:52
tebe nicim, jdi se radsi koukat na filmy s nejakou myslenkou...

Fox: to by jsi snad neudelal :) kdyz uz tak aspon TS a i tak bych se toho bal :) pockam si aspon na R5 :) film kterej si chci vychutnat :)
Fox
20.04.2009 16:04
premyslim o camu :)))

defila
20.04.2009 15:45
mno, nevim cim by me ten film mel donutit k tomu, abych se na nej podival :)
<< | <> | >>