| Novinky na webuZakladatel: Belenor Sem pište chybová hlášení a nápady na změny, případně sem budu psát provedené změny. Příspěvky netýkající se tématu budou nemilosrdně mazány.
To Do: - bug: zadám odkaz a v zavíracím tagu špatně napíšu lomítko: nic se nezobrazí. Správně by to mělo text zobrazit, jako by to nebyl tag url, ale plain text (tj. aby se zbytek textu neztratil. - pokud po nekom s ikonou je prispevek od neregistrovaneho uzivatele, tak se ikona zopakuje, viz piknik, 17.04.2008 19:14 - mazání kategorií, pokud jsou prázdné - ukazatel online uživatelů, přehled uživatelů s posledním přihlášením zřejmě někomu nedostačuje. Udělat jako seznam aktivních v posledních pěti minutách - pro HTML doctype nepouzivat <br /> - vyskytuje se v zalamani podpisu, zrejme problem nl2br? - prohnat web validatorem - nastavení hesla oddělit + přidat box pro aktuální heslo jako kontrolu. - v knize návštěv, pokud něco nevyplním a odešlu, tak se nic nestane. Nezobrazí chybovou hlášku, ani nezůstane vyplněné pole vyplněno, potřeba refactoring modulu msgboard - bbcode extension pro dalsi atributy, jak to delaji jinde? delaji to jinde? - presouvani prispevku mezi tematy adminem nebo moderatorem kategorie - ověřit, že funguje stránkování na nejstarší příspěvek, u nového uživatele to vypadalo, že to nefunguje, ale to mohlo souviset s tím, že má nulu. - dynamicky nové u diskuze a u vzkazníku - kontrolu submitu v diskuzi a asi nástěnkách, aby to neprovedlo dvakrát totéž. - dodělat lámání příliš dlouhých slov. - vzkazník - napsat zbrusu nový mega cool vzkazník, aktuální implementace je k zblití. Též potřeba zobrazování nových zpráv v menu nebo někde. - seznam uživatelů: řazení dle id, jména (problém s barvami ve jméně), posledního přihlášení - hromadne mazani prispevku - zaskrtavatko + "smazat oznacene" - v listech nelistovat disabled/deleted ucty - Po zobrazení diskuze rolovat na nejstarší nepřečtený příspěvek - Možnost vyhledávání v diskuzích - Sekce "Registrovane osoby", v ni seznam lidi, po klepnuti na cloveka jeho detaily + pridat vice polozek vc. boxu o sobe. - vzkaznik - filtr dle lidi << | < | > | >> |
Belenor 03.03.2009 06:27 |
Jo, tak defe, asi jak píše spz: odcestovat až na začátek klepnutím na dvojitou šipku nad příspěvky. Případně použít featurku "Odznačit nepřečtené". Toto vzniklo rozdílem v datech staré a nové verze a nechtělo se mi to nijak řešit :-) Naposledy upraveno: 03.03.2009 06:31, Belenor |
Belenor 03.03.2009 06:20 |
Ignorace asi zatím ne, možná na Vánoce.
Defe, já ti změním heslo a přihlásím se na tebe, jo? Abych se podíval, co ti to dělá.
Zakladatel si zakáže přístup do tématu, hm, zajímavé dilema :-) 1. je to špatně, je to přeci zakladatel 2. je to správně, může se stát, že zakladatel svou činností v tématu škodí, tak ho jiný moderátor zakáže.
Co je správně? :-)
Jo a náhled, jsem to prohodil, tak snad teď už problém nemáte, ne? |
Maxell 02.03.2009 23:17 |
Defe lol :-D |
defila 02.03.2009 20:50 |
j, to ja vim, ale me to prostevybralo nejake nahodne kluby a ty ukazalo jako, ze jsem je necetl..
btw bele, muzes mi zrusit jednu vec? :) jsem zkousel, co se stane, kdyz si zakladatel jedne diskuze da zakaz do ni pristoupit - k memu prekvapeni, je posledni udaj zapsan, ale zadna dalsi zmena jiz neni mozna :)) (tedy jako zakladatel si sam zakazu pristup, ale uz si ho nemuzu zrusit)
povol mi pls pristup do klubu Wu Xia, chambara atd :))) pls,pls :))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
SirPesZ 02.03.2009 20:46 |
Musíš je projet na konec (otevíraj se ti většinou na začátku). Naposledy upraveno: 02.03.2009 20:46, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
defila 02.03.2009 20:42 |
ne, ze si me das do ignore .) hmmm, btw - proc mi to v tom ( nove ) vypisuje nahodne kluby, ktere jsem jakoby neprecetl? ac jsem s tu po zmene vrze projel vse, tak krom tech opravdu novych prispevku, mi to vyhodilo jeste X dalsich klubuNaposledy upraveno: 02.03.2009 20:44, defila Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 02.03.2009 20:41 |
Mně nevadí :-).
Btw bude možná ignorace?Welcome to my world of death and pain |
defila 02.03.2009 20:40 |
:))) nahled je zlo :))) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Falcon 02.03.2009 20:28 |
pod těma avatarama už se mi začínají strácet ty nicky >.<
omg už sem šel automaticky na odeslat a on je tam náhled xDxaxaxaxax |
Belenor 02.03.2009 16:55 |
Ano, vím o tom. Děkuji za hlášení :-) |
defila 02.03.2009 16:24 |
hmmm asi bug
pri postovani dvou obrazku oddelnych enterem, se vysledny odkaz utvori jako jeden dlouhy text, viz aktualne ve vtipech...
nasledny vzhled odkazu ma mezi 2 adresami akorat vpsano br,br, pro oddeleni radku, prest to povazuje za jednu adresu :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Belenor 02.03.2009 10:50 |
Belenor napsal(a): Hlavně jsem to zamýšlel pro kontrolu bbcode před odesláním
Což je to, co udělám, až to teď dopíšu :-) Samozřejmě než něco odešlu, tak si to po sobě přečtu, takže mimo bbcode náhled nepotřebuju :-) Ono to pak zamezí zbytečným editacím. Možná bych měl editaci zakázat, abyste se poučili :-)
A hele, bug :-) A taky bych mohl přidělat tlačítko "citovat", nicméně co mám zkušenost, tak to pak vede akorát k zaprasení diskuze zbytečnými citacemi přímo předcházejících příspěvků :-) |
defila 02.03.2009 10:35 |
hehe :) mno, ale rekni mi, kdo ten nahled vyuziva, ty kdyz pises delsi prispevek, tak das nejdriv nahled a teprve pak odeslat? :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Falcon 02.03.2009 10:15 |
no mě to předtím valilo že sem klikl levým klasicky a otevřelo se to v novým, teď tu to nějak nefrčí, ale přežiju to teda aby si neměl práci :) zbytečně :) xaxaxaxax |
Belenor 02.03.2009 10:13 |
Mno, nevím, co máš za prohlížeč, nicméně mně ve Firefoxu funguje prostřední tlačítko jako otevření v novém panelu, nebo shift + levé tlačítko otevírá v novém okně. |
Falcon 02.03.2009 10:09 |
:D btw dá se udělat že by se odkazy otevíraly automaticky v novém panelu ? takhle musím dát otevřít v novém panelu a když na odkaz jen kliknu tak mi to tam skočí rovnou z RS webu a musím pak dávat zpět...
dneska zatím 99,9% úspěšnost v mačkání "Náhled" :Dxaxaxaxax |
Belenor 02.03.2009 10:06 |
No, nejen :-) Asi ho tedy prohodím. Hlavně jsem to zamýšlel pro kontrolu bbcode před odesláním :-) Samozřejmě překlepy lze doeditovat později a defilovi nepomůže ani náhled :-) |
defila 02.03.2009 08:26 |
jeee, mam vlastni tlacitko, NECHAT! :)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Fox 02.03.2009 07:50 |
to je asi primo pro defilu co? :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Belenor 02.03.2009 07:00 |
Hehe, náhled je k tomu, abyste si to po sobě přečetli a opravili chyby a nesmysly, takže je dobře, že je první :-) |
<< | < | > | >> |
|