| Novinky na webuZakladatel: Belenor Sem pište chybová hlášení a nápady na změny, případně sem budu psát provedené změny. Příspěvky netýkající se tématu budou nemilosrdně mazány.
To Do: - bug: zadám odkaz a v zavíracím tagu špatně napíšu lomítko: nic se nezobrazí. Správně by to mělo text zobrazit, jako by to nebyl tag url, ale plain text (tj. aby se zbytek textu neztratil. - pokud po nekom s ikonou je prispevek od neregistrovaneho uzivatele, tak se ikona zopakuje, viz piknik, 17.04.2008 19:14 - mazání kategorií, pokud jsou prázdné - ukazatel online uživatelů, přehled uživatelů s posledním přihlášením zřejmě někomu nedostačuje. Udělat jako seznam aktivních v posledních pěti minutách - pro HTML doctype nepouzivat <br /> - vyskytuje se v zalamani podpisu, zrejme problem nl2br? - prohnat web validatorem - nastavení hesla oddělit + přidat box pro aktuální heslo jako kontrolu. - v knize návštěv, pokud něco nevyplním a odešlu, tak se nic nestane. Nezobrazí chybovou hlášku, ani nezůstane vyplněné pole vyplněno, potřeba refactoring modulu msgboard - bbcode extension pro dalsi atributy, jak to delaji jinde? delaji to jinde? - presouvani prispevku mezi tematy adminem nebo moderatorem kategorie - ověřit, že funguje stránkování na nejstarší příspěvek, u nového uživatele to vypadalo, že to nefunguje, ale to mohlo souviset s tím, že má nulu. - dynamicky nové u diskuze a u vzkazníku - kontrolu submitu v diskuzi a asi nástěnkách, aby to neprovedlo dvakrát totéž. - dodělat lámání příliš dlouhých slov. - vzkazník - napsat zbrusu nový mega cool vzkazník, aktuální implementace je k zblití. Též potřeba zobrazování nových zpráv v menu nebo někde. - seznam uživatelů: řazení dle id, jména (problém s barvami ve jméně), posledního přihlášení - hromadne mazani prispevku - zaskrtavatko + "smazat oznacene" - v listech nelistovat disabled/deleted ucty - Po zobrazení diskuze rolovat na nejstarší nepřečtený příspěvek - Možnost vyhledávání v diskuzích - Sekce "Registrovane osoby", v ni seznam lidi, po klepnuti na cloveka jeho detaily + pridat vice polozek vc. boxu o sobe. - vzkaznik - filtr dle lidi << | < | > | >> |
deXter 01.03.2009 22:54 |
ja taky porad klikam na nahled :D |
Falcon 01.03.2009 22:53 |
nebo odmazat náhled xD
kua , smaž to, zase sem an to klikl xDxaxaxaxax |
defila 01.03.2009 22:44 |
btw nesly by prohodit tlacitka a odeslat? porad klikam na nahled a divim se, ze mi to neodesila prispevek :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
defila 01.03.2009 22:36 |
koukam, ze nam pribylo trvale prihlaseni, dobre je to :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Fox 01.03.2009 22:14 |
presne :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Belenor 01.03.2009 20:56 |
Ok, podívám se na to. |
Falcon 01.03.2009 20:43 |
tripple ?
tak ne :D sry za spam..jinak stačí zmáčknout rychle 2x za sebou odeslat a je toNaposledy upraveno: 01.03.2009 20:44, Falcon xaxaxaxax |
Falcon 01.03.2009 20:43 |
tripple ? xaxaxaxax |
Falcon 01.03.2009 20:42 |
zkouška duplicitního materiálu :D xaxaxaxax |
Falcon 01.03.2009 20:42 |
zkouška duplicitního materiálu :D xaxaxaxax |
Maxell 01.03.2009 17:55 |
Aha, to je blbý, docela by se to hodilo :-) |
Belenor 01.03.2009 17:22 |
Ignorovat nelze :-)
A jakým způsobem jsi, Foxi, vyrobil tu duplicitu? Abych to mohl nasimulovat a odstranit :-)
Udělal jsem přes víkend pár změn, takže prosím o hlášení případných podivností :-) |
Maxell 28.02.2009 15:08 |
Ehm, jakym způsobem můžu dát ignorovat některý diskuze? :-) |
Falcon 28.02.2009 15:06 |
kua tu ale už nejsou čísla příspěvků xD xaxaxaxax |
Fox 28.02.2009 13:55 |
jj You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Belenor 27.02.2009 17:58 |
Co? Duplicitní příspěvky? :-)
Abych se zastal SPZ, skutečně to je bug, který hodlám opravit a neberu to od SPZ jako buzeraci, nýbrž jako hlášení chyby :-) |
Fox 27.02.2009 17:53 |
tohle pujde fixnout? You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
tohle pujde fixnout? You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
v pohode pokud to pouzivas a vadi ti to tak sry za uprimnost :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
SirPesZ 27.02.2009 17:51 |
No já teda když píšu, tak chci aby to k něčemu vypadalo. Třeba když jeden příspěvek směřuju dvoum různým lidem, tak každou větu chci dát na jinej řádek atd. Naposledy upraveno: 27.02.2009 17:52, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
<< | < | > | >> |
|