| Novinky na webuZakladatel: Belenor Sem pište chybová hlášení a nápady na změny, případně sem budu psát provedené změny. Příspěvky netýkající se tématu budou nemilosrdně mazány.
To Do: - bug: zadám odkaz a v zavíracím tagu špatně napíšu lomítko: nic se nezobrazí. Správně by to mělo text zobrazit, jako by to nebyl tag url, ale plain text (tj. aby se zbytek textu neztratil. - pokud po nekom s ikonou je prispevek od neregistrovaneho uzivatele, tak se ikona zopakuje, viz piknik, 17.04.2008 19:14 - mazání kategorií, pokud jsou prázdné - ukazatel online uživatelů, přehled uživatelů s posledním přihlášením zřejmě někomu nedostačuje. Udělat jako seznam aktivních v posledních pěti minutách - pro HTML doctype nepouzivat <br /> - vyskytuje se v zalamani podpisu, zrejme problem nl2br? - prohnat web validatorem - nastavení hesla oddělit + přidat box pro aktuální heslo jako kontrolu. - v knize návštěv, pokud něco nevyplním a odešlu, tak se nic nestane. Nezobrazí chybovou hlášku, ani nezůstane vyplněné pole vyplněno, potřeba refactoring modulu msgboard - bbcode extension pro dalsi atributy, jak to delaji jinde? delaji to jinde? - presouvani prispevku mezi tematy adminem nebo moderatorem kategorie - ověřit, že funguje stránkování na nejstarší příspěvek, u nového uživatele to vypadalo, že to nefunguje, ale to mohlo souviset s tím, že má nulu. - dynamicky nové u diskuze a u vzkazníku - kontrolu submitu v diskuzi a asi nástěnkách, aby to neprovedlo dvakrát totéž. - dodělat lámání příliš dlouhých slov. - vzkazník - napsat zbrusu nový mega cool vzkazník, aktuální implementace je k zblití. Též potřeba zobrazování nových zpráv v menu nebo někde. - seznam uživatelů: řazení dle id, jména (problém s barvami ve jméně), posledního přihlášení - hromadne mazani prispevku - zaskrtavatko + "smazat oznacene" - v listech nelistovat disabled/deleted ucty - Po zobrazení diskuze rolovat na nejstarší nepřečtený příspěvek - Možnost vyhledávání v diskuzích - Sekce "Registrovane osoby", v ni seznam lidi, po klepnuti na cloveka jeho detaily + pridat vice polozek vc. boxu o sobe. - vzkaznik - filtr dle lidi << | < | > | >> |
deXter 03.03.2009 22:47 |
jo asi tak, hlavne ze me to vzbudi a muzu zavolat nebo napsat sms :D |
defila 03.03.2009 22:41 |
mno, me staci, ze to ma budik, pise to sms aumi to volat... nejak vic funkci nevyzaduju :)
fotakem si zpestruju maximalne chvile po hospodach v prvnich hodinach ranich ci kdyz jsem si udelal longdring (nasel se destnik a vzhledem k tomu, ze jako slusnej clovek piju jen pivo nebo rum, tak jsem mel pul litr s paraplickem :o) )
otazku bych patre presmeroval do jine diskuze - k cemu mate telefony s tolika moznostmi?zivotni styl? nemoznost uz utracet penize za neco jinyho? presunme to nekam, filosoficka debata :))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Maxell 03.03.2009 22:28 |
HTC rulezz :-)) |
Falcon 03.03.2009 22:08 |
HTC Touch HD CZ , no já se rozmýšlel mezi něčím , co něco umí a nebo designem a davovým šílenstvím :D iphone sem měl možnost zkoušet takže HTC byla dobrá volba , nelituju :) xaxaxaxax |
Fox 03.03.2009 20:54 |
co mas presne za typ? ja mam iphone a na veci kolem internetu a stahovani do mobilu si nemuzu stezovat.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Falcon 03.03.2009 20:34 |
zkouska noveho HTC :-) aj na mobilu to frci zda se :-) xaxaxaxax |
Maxell 03.03.2009 20:28 |
Už sem se chtěl zeptat, jestli jsi přesměroval staré adresy na nové, ale taky ti o SEO asi moc nejde, co? :-)) |
Belenor 03.03.2009 19:08 |
Nový brutální upgrade: některé odkazy v diskuzi teď používají mod rewrite. V případě jakýchkoliv potíží s diskuzí hlásit. |
deXter 03.03.2009 18:40 |
ne nech to takhle :D:D Naposledy upraveno: 03.03.2009 18:41, deXter |
SirPesZ 03.03.2009 18:40 |
Nech to, jak to je teď, protože stačí jen jeden tabulátor. A kdo neví, kde je tabulátor, tak ten si na to rychle zvykne :-). Welcome to my world of death and pain |
Falcon 03.03.2009 18:22 |
máš to udělat tak aby si to každý individuum mohlo nastavit samo vlevo nebo vpravo xD xaxaxaxax |
defila 03.03.2009 18:01 |
neeeeeeee :o)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Belenor 03.03.2009 17:57 |
lol, tak já to prohodim :-) |
Fox 03.03.2009 16:18 |
jo ja taky ale nechtel sem to psat :D You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
deXter 03.03.2009 16:13 |
tak jsem si zvyknul na ty tlacitka ze ted klikam na nahled zase :D:D |
Belenor 03.03.2009 10:58 |
Jo, no, měl jsem zapnutý debug režim webu :-) |
Falcon 03.03.2009 10:54 |
no já dal odkazy a vyskočily mě tam odkazy a milion všelijakých těch vašich programátorských sranců v tom html kodu :D xaxaxaxax |
defila 03.03.2009 10:11 |
za znovu udeleni pristupu dekuji :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Belenor 03.03.2009 09:57 |
Tak, a teď budeš neprávem za blázna, páč tam nic spešl není :-)
Teda pokud nemyslíš to, že tam máme odkaz sami na sebe, hehe :-)Naposledy upraveno: 03.03.2009 09:58, Belenor |
Falcon 03.03.2009 09:56 |
ehm, koukni to Odkazy :D nebo to vidím jen já ? :D xaxaxaxax |
<< | < | > | >> |
|