Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > RS Web a JK2 > Novinky na webu
25.11.2024 (3.16.51.237)

Novinky na webu

Zakladatel: Belenor

Sem pište chybová hlášení a nápady na změny, případně sem budu psát provedené změny. Příspěvky netýkající se tématu budou nemilosrdně mazány.

To Do:
- bug: zadám odkaz a v zavíracím tagu špatně napíšu lomítko: nic se nezobrazí. Správně by to mělo text zobrazit, jako by to nebyl tag url, ale plain text (tj. aby se zbytek textu neztratil.
- pokud po nekom s ikonou je prispevek od neregistrovaneho uzivatele, tak se ikona zopakuje, viz piknik, 17.04.2008 19:14
- mazání kategorií, pokud jsou prázdné
- ukazatel online uživatelů, přehled uživatelů s posledním přihlášením zřejmě někomu nedostačuje. Udělat jako seznam aktivních v posledních pěti minutách
- pro HTML doctype nepouzivat <br /> - vyskytuje se v zalamani podpisu, zrejme problem nl2br?
- prohnat web validatorem
- nastavení hesla oddělit + přidat box pro aktuální heslo jako kontrolu.
- v knize návštěv, pokud něco nevyplním a odešlu, tak se nic nestane. Nezobrazí chybovou hlášku, ani nezůstane vyplněné pole vyplněno, potřeba refactoring modulu msgboard
- bbcode extension pro dalsi atributy, jak to delaji jinde? delaji to jinde?
- presouvani prispevku mezi tematy adminem nebo moderatorem kategorie
- ověřit, že funguje stránkování na nejstarší příspěvek, u nového uživatele to vypadalo, že to nefunguje, ale to mohlo souviset s tím, že má nulu.
- dynamicky nové u diskuze a u vzkazníku
- kontrolu submitu v diskuzi a asi nástěnkách, aby to neprovedlo dvakrát totéž.
- dodělat lámání příliš dlouhých slov.
- vzkazník - napsat zbrusu nový mega cool vzkazník, aktuální implementace je k zblití. Též potřeba zobrazování nových zpráv v menu nebo někde.
- seznam uživatelů: řazení dle id, jména (problém s barvami ve jméně), posledního přihlášení
- hromadne mazani prispevku - zaskrtavatko + "smazat oznacene"
- v listech nelistovat disabled/deleted ucty
- Po zobrazení diskuze rolovat na nejstarší nepřečtený příspěvek
- Možnost vyhledávání v diskuzích
- Sekce "Registrovane osoby", v ni seznam lidi, po klepnuti na cloveka jeho detaily + pridat vice polozek vc. boxu o sobe.
- vzkaznik - filtr dle lidi

<< | <> | >>
Fox
27.02.2009 17:49
hele neuraz se pse ale tohle mi prijde jako naprosta kokotina na co upozornujes.. spis mi to prijde jako buzerace smerem na bela..
You can't predict your future, but you can follow your dreams.

SirPesZ
27.02.2009 15:36
Všude.
Takhle.
Welcome to my world of death and pain

Belenor
27.02.2009 00:32
Kde se ti nezalamuje text podle entrů? Teda kromě prvního entru, který je ignorován :-) Známý bug, bude řešen.

Naposledy upraveno: 27.02.2009 00:33, Belenor

SirPesZ
26.02.2009 19:47
Možná udělat zalamování řádků pomocí entru, takhle nejde moc naformátovat text.
Fox
26.02.2009 19:23
dekuju pekne

Belenor
26.02.2009 17:40
Mno, tak je tam máte, ale potřebuje to doladit, stránkévání a vzkazník teď neukazuje, že máte novou zprávu, čímž poněkud klesá použitelnost :-) V budoucnu bude :-)

SirPesZ
26.02.2009 13:26
Já Poznámkovník taky používal docela hojně.

defila
26.02.2009 13:24
vzkaznik jsem hojne pouzival s Pszem :) (samozrejme k poskytovani zcela legalni a nekradene hudby :o) )
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

Belenor
26.02.2009 13:03
Pokud bude o víkendu čas, tak se možná dostane i na tyto dva prvky :-) Jsem nevěděl, že to kromě mě ještě někdo používá, tak jsem s tím nespěchal :-)

Naposledy upraveno: 26.02.2009 13:05, Belenor

Fox
26.02.2009 11:49
tak me napadlo.. co vzkaznik a poznamkovnik? slo by aspon vytahnout ze stareho poznamkovniku ty poznamky? mel sem tam par veci..

Belenor
26.02.2009 07:08
Hele, kapo, já ti změním heslo a podívám se, co přesně to dělá, takže si pak zkus napsat o nové heslo :-)

Edit: tak nevím, bez problému :-) Pošli mi ten obrázek na e-mail. Co máš za prohlížeč? Nemáš zakázaný upload souborů?

Naposledy upraveno: 26.02.2009 07:12, Belenor

kapo
25.02.2009 21:27
ja sem si chtel dat do avataru svoje foto prostě... ale ono to ne a ne jit :D

Falcon
25.02.2009 18:24
klidně, ale dej to nezobrazovat zvlášť, já bych klidně ty podpisy bral, ale avatar nemusím , tak abych nemusel brát vše nebo nic :D
xaxaxaxax

Belenor
25.02.2009 15:09
Furt nechápu ty odkazy :-) Esi je na mysli to, že se prosté odkazy nepřevádějí na klikací, tak nepřevádějí a asi ani nebudou, je to příliš náchylné na chyby, použijte bbcode. V budoucnu dodělám ještě tlačítka, aby šlo bbcode vkládat snadněji.

Autologin v původní verzi byl takový bastl. V nové verzi by to mělo být tak, že po přihlášení budeš na daném počítači přihlášen do odhlášení nebo do smazání cookies. Už mám představu, jak to udělat bezpečné, nicméně stále bude riziko, že se zapomeneš odhlásit na počítači, kam může i někdo další.

Avatar tedy nechávám na 60x60 a asi udělám do nastavení volbu "nezobrazovat avatary a podpisy", hm?

Naposledy upraveno: 25.02.2009 15:14, Belenor

Falcon
25.02.2009 14:52
odkazy jdou v poho, jen nejsou barevný no xD
jinak ten avatar bych asi taky oželel, ty vaše úchylný obrázky sou strašný xD
a označení novýho postu když člověk otevře diskusi by fakt stačilo jen žlutý datum a čas

btw Bele dalo by se pak společně s autloginem udělat abych se nemusel dokola logovat na každým pc odkud se sem podívám ? Kvůli neshodě IP nebo co to bylo, prostě když sem se logl v práci a přišel dom, tak sem se musel zas lognout pač to psalo nějakej vál s IP a druhej den v práci sem se zase musel lognout pač sem byl loglej doma :D
xaxaxaxax
th0m45
25.02.2009 14:36
Taky sem spis pro to aby to bylo bez avataru, predtim to bylo takove prehlednejsi, obrazky to akurat rozbiji podle meho nazoru :) A oznaceni novych prispevku zlutym casem bohate staci, oznacovat cely prispevek je zbytecne moc :)
Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-)

Belenor
25.02.2009 14:32
Na jakejch odkazech?
Fox
25.02.2009 14:00
ja sem pro neavatary nebo nejakou mensi variantu.. jinak co vam nevyhovuje? dyt me to ukazuje diskuze s novejma prispevkama.. a poznam dobre ktery sou v dany diskuzi stary nebo spis ty novy.. auto prihlasovani mi jediny chybi..
edit: na odkazech taky makas bele? :)))

Naposledy upraveno: 25.02.2009 14:01, Fox

Falcon
25.02.2009 11:28
no mě předtím stačilo když měl nový příspěvěk označen žlutě čas a datum, tím se to dalo lehce rozpoznat.

jinak asi jako první by bylo dobrý to auto přihlašování pač už sem se dneska přihlašoval asi po 15 xD
xaxaxaxax
Flamberg
25.02.2009 10:20
Ad označování nových příspěvků: mně by se líbilo, kdyby byl jinou barvou označen celý příspěvek (text nebo pozadí). A ještě suprovější by bylo, kdyby si ty barvy mohl uživatel nastavit :-)
<< | <> | >>