Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > RS Web a JK2 > Novinky na webu
25.11.2024 (18.221.175.48)

Novinky na webu

Zakladatel: Belenor

Sem pište chybová hlášení a nápady na změny, případně sem budu psát provedené změny. Příspěvky netýkající se tématu budou nemilosrdně mazány.

To Do:
- bug: zadám odkaz a v zavíracím tagu špatně napíšu lomítko: nic se nezobrazí. Správně by to mělo text zobrazit, jako by to nebyl tag url, ale plain text (tj. aby se zbytek textu neztratil.
- pokud po nekom s ikonou je prispevek od neregistrovaneho uzivatele, tak se ikona zopakuje, viz piknik, 17.04.2008 19:14
- mazání kategorií, pokud jsou prázdné
- ukazatel online uživatelů, přehled uživatelů s posledním přihlášením zřejmě někomu nedostačuje. Udělat jako seznam aktivních v posledních pěti minutách
- pro HTML doctype nepouzivat <br /> - vyskytuje se v zalamani podpisu, zrejme problem nl2br?
- prohnat web validatorem
- nastavení hesla oddělit + přidat box pro aktuální heslo jako kontrolu.
- v knize návštěv, pokud něco nevyplním a odešlu, tak se nic nestane. Nezobrazí chybovou hlášku, ani nezůstane vyplněné pole vyplněno, potřeba refactoring modulu msgboard
- bbcode extension pro dalsi atributy, jak to delaji jinde? delaji to jinde?
- presouvani prispevku mezi tematy adminem nebo moderatorem kategorie
- ověřit, že funguje stránkování na nejstarší příspěvek, u nového uživatele to vypadalo, že to nefunguje, ale to mohlo souviset s tím, že má nulu.
- dynamicky nové u diskuze a u vzkazníku
- kontrolu submitu v diskuzi a asi nástěnkách, aby to neprovedlo dvakrát totéž.
- dodělat lámání příliš dlouhých slov.
- vzkazník - napsat zbrusu nový mega cool vzkazník, aktuální implementace je k zblití. Též potřeba zobrazování nových zpráv v menu nebo někde.
- seznam uživatelů: řazení dle id, jména (problém s barvami ve jméně), posledního přihlášení
- hromadne mazani prispevku - zaskrtavatko + "smazat oznacene"
- v listech nelistovat disabled/deleted ucty
- Po zobrazení diskuze rolovat na nejstarší nepřečtený příspěvek
- Možnost vyhledávání v diskuzích
- Sekce "Registrovane osoby", v ni seznam lidi, po klepnuti na cloveka jeho detaily + pridat vice polozek vc. boxu o sobe.
- vzkaznik - filtr dle lidi

<< | <> | >>

defila
25.02.2009 08:33
ad bel - jop souhlas...radsi web bez avatara, ale s oznacenim novych prispevku :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

Belenor
25.02.2009 08:00
Nevím, mi to přijde dost velké, viz mou ikonu nebo Torpédo. Přijde mi, že s okolím, které je v podstatě velmi negrafické, jsou ty obrázky moc pěst na oko nebo tak něco, takový znepřehledňující element.

Naposledy upraveno: 25.02.2009 08:04, Belenor

kapo
25.02.2009 07:43
podle me 60 60 je moc malo. 80 80 je malinky detail 100 100 je akorat... :)
deXter
24.02.2009 14:44
100x100 bude moc asi, kdyz uz tak 80x80.. to staci

Naposledy upraveno: 24.02.2009 14:45, deXter

Belenor
24.02.2009 13:42
SPZ: viz 24.02.2009 09:06

ten druhej pes: pošli mi ten obrázek na e-mail majerco@seznam.cz, zkusim ho :-) Nicméně mi přijdou na první pohled ty 60x60 docela akorát, ne? viz SPZ

Naposledy upraveno: 24.02.2009 13:44, Belenor

kapo
24.02.2009 13:01
jsem pro zvětšení avatarů na 100x100 px :) zkusim tedy znovu uploadnout nějakeho svého.

edit: no tak stále nic. zkusil jsem i ve firefoxu. normalne pouzivam google chrome. :(

Naposledy upraveno: 24.02.2009 13:07, kapo

SirPesZ
24.02.2009 11:45
Nešlo by udělat automatický přihlašování?
Welcome to my world of death and pain

Belenor
24.02.2009 09:12
S obarvováním a formátováním podpisu mám dilema. Čím větší volnost uživatelé dostanou, tím větší sračky tam budou. Možná tedy zavedeme barvy a nl2br, i to stačí na udělání bordelu, zejména nl2br.

Torpedo
24.02.2009 09:10
To bude nějaký ultra žert, to vypadá, že nevidím původně smazaná témata, např. 300 v kultuře. Teda esi to bylo původně smazané. Belééééeee cos to proved woe?

A se mi neobarvuje podpis, kua.

Naposledy upraveno: 24.02.2009 09:11, Torpedo

Ušatý Torpédo, to jsem JÁÁÁ

Belenor
24.02.2009 09:06
1: skutečně bug, to víš, matika mi nikdy moc nešla :-) TEda co se týče počítání viditelných témat/příspěvků, notorický problém RS webu bez ohledu na verzi :-) Ovšem ty rozdíly v číslech jsou nějaké velké. Nějaká srandovní bota asi.

2: záměr. V budoucnu bude opět trvalé přihlášení k dispozici, akorát to musím udělat. Máme totiž z větší části nová střeva webu a původní systém nešel použít. A nový mě nenapadlo udělat, nenapadlo mě, že to bude někdo postrádat :-)
Flamberg
24.02.2009 08:58
Jo, avataři to hezky graficky oživují :-) Jen si musím nějakého pěkného najít...

Mini bug 1:

V seznamu všech témat vidím číslo říkající, kolik je v jednotlivých kategoriích témat nicméně mi to nesedí. Je možné, že to chybně započítává i témata pro mě skrytá?

Diskuze/Veřejná: 24 témat, ale po otevření kategorie vidím pouze 17 témat
Diskuze/Kultura: 12 témat, ale po otevření kategorie vidím pouze 7 témat

Mini bug 2:

Možná je to záměr, ale nefunguje mi automatické přihlášení. Změnila se nějak bezpečnostní politika? :-)

Belenor
24.02.2009 07:56
Ještě přemýšlím, zda nedat většího avatara, třeba 100x100, hm? Považujete to spíše za rušivý element nebo vám avataři zlepšují zážitek z prohlížení?

Falcon
24.02.2009 07:41
možná by jsme na sebe mohli dát do toho seznamu kontakty jako třeba icq :)
xaxaxaxax

Belenor
24.02.2009 07:26
Avatar: jpeg, gif, png, pokud vím, automatický resize na 60x60 se zachováním proporcí. Proč se ti to nepovedlo netuším, večer prozkoumám.

Hvězdička - obsahuje nové, po instalaci nové verze to máte rozbité, potřeba proklikat :-)
Vykřičník - sticky se tomu, tuším, říká, zůstane vždy na začátku.

Všechna témata s nepřečtenými zní dobře.

Výpis lidí http://rs.majerco.net/mdl/user/list.php, ale ještě není doladěn, potřebuje stránkování a řazení podle různých sloupců a možná více sloupců :-)

Btw. v příspěvcích nyní funguje jakási podmnožina tagů BBcode, html tagy jsou komplet fuč, pokud jsem neudělal chybu.

Naposledy upraveno: 24.02.2009 07:29, Belenor

defila
23.02.2009 23:46
ad maxel - mno me stacilo se par hodin ucit a pak jit na pivo a nestacim se divit :))

jdu prozkoumavat nove moznosti vlastnosti webu :)

ad dex - jo, me taky chybi :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.
deXter
23.02.2009 21:33
Docela mi tu chybí ten výpiš přihlášenejch lidí :D taková chudá ta strana teď :) ale jinak dobrá změna :)

Naposledy upraveno: 23.02.2009 23:54, deXter

kapo
23.02.2009 21:18
maxell: tak hvezdicka znamena pravdepodobne neprectene prispevky v one diskuzi.
Maxell
23.02.2009 21:15
Ech? Člověk odjede na hory, pak se logne na RS a nestačí se divit... :-)
Neoznačuje mi to nepřečtený příspěvky, jako to dělala stará verze :-)
A bylo by možná dobrý, aby si šlověk mohl zvolit, že v diskuzi chce vidět všechny témata, kde má nějaký nepřečtený příspěvky :-)
Edit: A taky nevím, co znamená hvězdička a vykřičník u diskuzí :-D

Naposledy upraveno: 23.02.2009 21:17, Maxell

kapo
23.02.2009 21:13
parada. svezi a prehledny vzhled. :) mam otazku: vidim ve svojem nastaveni moznost pouzit obrazek jako avatara, ale jake jsou podminky pro prijeti obrazku nevim. predpokladam ze to bere jpeg nebo gif nebo png... ale velikost bude omezena asi taky ze? nebo je to tak "frajerske" a fotka se zmensi pri uploadu sama? kdyz sem to zkousel ted, skoncil jsem s bilou obrazovkou a status bar hlasil hotovo. i kdyz se vlastne nic nestalo...

Belenor
23.02.2009 21:02
S novou verzí RS webu je na čase oživit toto téma :-) Tak prosím :-)
<< | <> | >>