<< | < | > | >> |
 Belenor 29.08.2006 11:00 |
Jako že začneš hrát? Mohu vřele doporučit. Není nad to si vzít kytaru a zahrát si se svou oblíbenou kapelou. |
Timmy 29.08.2006 00:28 Editovat,
Smazat
|
normalne sem naprosto vazne zacal uvazovat o kytare.... :D |
Maxell 27.08.2006 23:02 |
Tak ten chlap je fakt dobrej teda :-) |
 defila 27.08.2006 22:33 |
to pilse -> nevim nejakej extra odvaz mi to neprijde.... ale je nutno priznat ze na podivani to ma udelany hezky.. :) a asi taky neco malo umi jestli chces slyset neco zajimavyho hledej -> morbid AngelKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 SirPesZ 27.08.2006 22:06 |
def> Nj, blackoidní jedou hlavně tak nějak na image. Naposledy upraveno: 27.08.2006 22:07, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 defila 27.08.2006 22:01 |
uz tady byly na minule metalmanii a byly strasne srackoidni, stejne jako dimmu borgir na letosnim brutalu, i kldyz uvidime co se tam jeste prisoci.... Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 27.08.2006 20:15 |
www.mastersofrock.cz - Na zimních mastrech zatím první potvrzená kapela Cradle Of Filth! Welcome to my world of death and pain |
deXter 27.08.2006 18:22 |
lol |
pils€ 27.08.2006 17:58 |
http://www.youtube.com/watch?v=A6l8HBNARAU Ten ma tak ctyrslapku a skacou mu na nich trpaslici to tipuju >.<S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
 defila 27.08.2006 16:14 |
to falcon -> hmmm nevim, ale take bych uvital nekdy ku poslechu a jestli se ti chce treba na koncetik tak pojed do HK 9/9 v Hradecke Flosne se porada jiz nekolikaty rocnik Hc/Crust festivalu s svetovym obsazenim ->za peknych 330 kc za cely den budou hrat tyto kapelky :
<b>Warcollapse</b> (Svedi -> dle jejich urceni hraji -> crust as fuck :)) <b>Uncurbed</b> ->(opet Svedi -> crust and roll :)) <b>Wojczech</b> (Nemci ->HC/grind) <b>Gadget</b>(pro zmenu Svedi :) ->grindcore) <b>INFATIGIDE</b>(mozna by to nekdo necekal, ale jsou to Svedi :)) ->grindcore) <b>ultraextreme mastification<b>(panove z Holandska ->Fastcore) <b>Bizzare X </b>(Nemci ->trashcore) <b>Guided Cradle</b>(prvni cesti zastanci :) ->crust ) <b>Idiot's parade</b>(bratri ze Slovesnka ->fastcore <b>Festa Desperato</b> (znovu Cesi -> d-beat hcpunk) <b>Gride</b>(znovu Cesi ->extreme HC) a druha stage ->> Redgrave,Gospel of the future,Fire walk with me
a zde treba jedna vec ku poslechu od panu z gadget ->http://shop.relapse.com/content/downloads.aspxKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 27.08.2006 15:54 |
tak zde ->http://www.metalblade.de/aa_player/ jsou ku poslechu 2 nove veci od panu z Amon Amarth, dle prvniho poslechu se panove stale drzi sveho "kopyta" a neprijde mi ze v hudebnim smeru by se od prvni alba nejak zmenili(coz ale neni na skodu, jelikoz je to stale libive) kdo by si chtel poslechnout kvalitni Vikingsky ladeny metalek tak necht stranku vyse uvedenou navstivi
taktez zde ->http://www.metalopolis.net/news.asp?id=13491 je mozno si pustit novou skladbu z pripravovaneho alba od panu z Cradle of filthKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 27.08.2006 10:10 |
Jako přímo hard core? Hm, neznám. Welcome to my world of death and pain |
 Falcon 26.08.2006 22:22 |
hele nevím jestli to bylo zde, ale možná jo, nicméně kdyby mi někdo mohl hodit link na nějaký hardcore rádio, tak bych se nezlobil, měl sem stránku kde bylo asi 10 rádií na různý hudební styly, ale tu sem zapomněl...dík xaxaxaxax |
 SirPesZ 25.08.2006 17:49 |
Sem jdu z8ra. Těšim se na Tortharry :-). Nevim, jaxe v kolonce stylu vzalo white music? :-D Asi nějakej džouk :-).
http://www.zabavy-drevic.com/
EDIT: Pěkně mě naštvali. Tortharry nebudou.Naposledy upraveno: 26.08.2006 13:45, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
pils€ 24.08.2006 17:05 |
http://www.activebass.com/ skvely stranky pro basaky ale i pro kytaraky v lessons je spousta zajimavejch pisnicek hlavne classical S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
 SirPesZ 21.08.2006 12:03 |
Neposoudím, nemám to :-). Welcome to my world of death and pain |
dREAm 21.08.2006 10:53 |
No, takze mam album z roku 2005 :-) Moc se mi to nelibi, je tam vsechno takove "tradicni". Nelibi se mi zpevakuv hlas, obcasne "skoro-sbory", a pak mi pripadne, ze na tom albu jsou skoro vsechny pisnicky stejne. :-) Zajimava mi pripadla pisnicka Back to Madness, ta se od ostatniho trochu odlisovala, pak se mi jeste trosku zamlouvala pisnicka The Land of Ice and Snow, takovy styl se mi posledni dobou hodne libi. Par takovych pisnicek maji i Blind Guardian (jinak jsou asi taky speed/power) a je to moc pekny. :-) Pak jsem se dostal k Leave The Tribe. To mi pripadlo taky se odlisujici od prvni pulky alba a taky pekny, dokonce jsem si zvykl na zpevaka... No a posledni skladba mi pripadne jako navrat do prvni poloviny alba. :-)Naposledy upraveno: 21.08.2006 10:54, dREAm z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
dREAm 21.08.2006 10:46 |
pustim si ho a reknu :-) z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
 SirPesZ 20.08.2006 21:35 |
Dream> Nj, ale to je tím, že to je takový "klidný", skoro spíš prog rock. Ale necháme škatulky na pokoji :-). Gdyž už jsme u toho progu, co říkáš na Stratovarius? Mám jendo jejich album a občas si ho i pustim (to sjm vlastně už ejdnou řešil s Flambergem :-)). Welcome to my world of death and pain |
dREAm 20.08.2006 20:50 |
Jejda, no, to mas mozan pravdu. Ale treba ten dream theater je styl opravdu progressive... :-D Ale muzes zkusit devina townsenda, to je progresivni az za roh a power to neni :-) Naposledy upraveno: 20.08.2006 20:50, dREAm z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
<< | < | > | >> |