| MusicZakladatel: Maxell Music ;-) << | < | > | >> |
 Belenor 30.08.2006 08:23 |
Pilse, nevím, jakej jsi ty muzikant, ale pokud vím, tak profesionálové cvičí x hodin denně, což znamená, že hrají stále dokola to samé. Asi by se ti nelíbilo poslouchat stále dokola desetisekundový riff. Podpantofláctví by to bylo, kdybych doma nemohl hrát vůbec. Táta, když cvičil, tak chodíval hrát do sklepa, nicméně také nešlo o podpantofláctví, nýbrž jen o pouhou slušnost, aby nerušil sousedy v paneláku (klarinet si do sluchátek nestrčí) |
 SirPesZ 29.08.2006 21:08 |
To já zas nezpívám. Proto jako kytarista nejsem ideální :-). Welcome to my world of death and pain |
Timmy 29.08.2006 21:07 Editovat,
Smazat
|
letos sem byl na tabore desatym rokem, takze taky vim vočgou, ale jen jako "zpevak" :D |
pils€ 29.08.2006 20:45 |
to neni tolerace to je buzerace -.- S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
 SirPesZ 29.08.2006 20:24 |
Timmy> Zkus taky komisní věci, některý kytaristi prodávaj svý starý nástroje, protože si koupili nový a nebejvaj nejhorší.
At táborák> Jakožto ostřílený skaut už jsem spoustu táboráků se španělkama zažil, vim VoCoGo :-).
pilse> to enní podpantofláctví,a le tolerance ;-).Welcome to my world of death and pain |
Timmy 29.08.2006 20:17 Editovat,
Smazat
|
mno sice sem cely prazdniny krom tabora makal jak sroub, ale neco za desitku si dovolit nemuzu, jeste budu chvili makat pri skole at mam trochu vic.... |
pils€ 29.08.2006 17:53 |
To je zly kdyz te ma stara tak pod pantoflem ze si kvuli ni davas kytaru do sluchatek >.< S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
 Belenor 29.08.2006 17:45 |
Mno, když není doma manželka, tak občas vytáhnu kombo a pustím si od Maiden Rock in Rio. Když doma je, tak si píchnu přes multiefekt kytaru do počítače, tam si něco pustím a k tomu hraju a mám to strčené do sluchátek.
Čili pro tvé potřeby asi kytara + nějaké efekty + příp. zesík, aby to šlo píchnout do line-in. Záleží na tom, kolik chceš investovat. Nejlevnější řešení je asi nějaký jednodušší multiefekt + kytara. Kamarád má nějaký Digitech asi za dva a půl, pokud si vybavuji. Kytaru počítej spíš kolem deseti, doporučuju vzít si s sebou někoho, kdo na elektriku trochu umí, aby ti poradil s výběrem. V současnosti bych si asi dokázal vybrat sám, ale když mi otec kupoval kytary, tak vždy za asistence svého kolegy profi kytaristy. |
Timmy 29.08.2006 17:19 Editovat,
Smazat
|
jelikoz jezdim na tabor dodnes, sice ne jako decko ale jako vedouci, tak sem si zacal vsimat kytar kolem sebe, 6 spanelek na 20 vedoucich, hmm, kdyz sem ji nekde videl hned sem si ji pucil a laicky brnkal, ale chtel bych elektriku, doma by me asi hnali, potrebuju neco do sluchatek.... |
 Belenor 29.08.2006 17:16 |
Nevím, od Kryla mě asi odpudili jeho vyznavači :-) Nějak mi jeho songy nepříjdou tak skvělé, ale je fakt, že v jeho podání jsem jich slyšel minimum, třeba bych si nějaké kousky našel. Ostatně, dlouhé roky jsem preferoval instrumentální hudbu a to platí asi i dnes, ačkoliv jsem ulítl na Maiden. A Kryl je spíš o textu než o hudbě, ne? Z českých textů u mě vlastně projde akorát Pražský výběr, který je ovšem dobrý i hudebně. zejména album Straka v hrsti. A cizojazyčným nerozumím natolik, abych jimi byl odpuzován, takže snesu více. |
 defila 29.08.2006 16:12 |
to bel -> mno co jsme se schazeli se spolecnosti(ted uz se neschazime nebo ne v takopve mire :),jelikoz nas roztrhala skola) tak byly vzdy doneseny kytary a zpivani veci od Kryla me celkem i bavilo pak uz se to sneslo vetsinou jen v hrani ->bongo+kytary :) ale bylo fajnKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 Belenor 29.08.2006 15:58 |
Def & Pes & taborak: Experimentalne jsem overil, ze po taborovem kytaristovi se automaticky vyzaduje vedeni zpevu, coz je logicke (a je jedno, esi jde o okor nebo kryla). Voni ostatni totiz texty vetsinou neumi :-) A casto ma pred sebou kytarista text s akordy, takze se spravne predpoklada, ze bude i zpivat. Taborove pisne me bohuzel prestaly pritahovat uz v dobe, kdy jsem jeste nemel ani kytaru, takze prvni kroky s kytarou byly utrpeni, protoze jsem byl obcas donucen je hrat. Ted uz si hraju jen pro sebe. Ale nemuzu rict, ze se mi zadna taborovka nelibi. Zalezi na tom, co presne myslime taborovkou.
Treba jsme se znamymi hrali Hey Jude v puvodnim zneni, ovsem ctenou tak, jak psano, cili u toho byla sranda. Ale treba stanky a podobne songy jsem hraval spis kvuli treninku akordoveho hrani nez ze by se mi to libilo. Protoze, priznejme si, taborove pisne jsou pro zacatecnika docela dobre na trenovani. Malo akordu a jeste same jednoduche. Treba naprosto neprekonatelny pro me byl ze zacatku akord F v barre podobe :-) Takove songy jsem preskakoval, ale treba bedna od whisky - D A E? tak nejak, snadna trojka. |
 SirPesZ 29.08.2006 15:02 |
def> Jo, Anděl je třeba od G :-). Welcome to my world of death and pain |
 defila 29.08.2006 14:44 |
hmmm jeste sem hodim jednu vec, kdyby nekdo z hradeckych ci nehradeckych chtel na koncert(ale psal jsem to na hofyland a sem to jen kopiruju, takze tam bude nejspise par narazek na lidi z HK, ale tech si nevsimejte :)
budou nam tu zde hrati pano ve z ABNORMAL CLAMOUR /Chomutov/ -> o nic jsem nic extra nenasel, jen par clanku jak hraji, ale vlastni stranky nevlastni :/
dalsi panove by meli byti ->DESPISE taky cesti klucinove, kteri by meli byti death-grindove zalozeni, jnak blizsi info o sobe rozhodne podaji na svych strankach ->http://www.despise.cz/CZ/index.html a kdo chce neco ku poslechu a nechce to tam hledat tak -> http://www.despise.cz/download/01.mp3 pripadne ttp://www.despise.cz/download/heulos.wmv dalsi klucinove -> SMASHED FACE ti, kteri byli na Brutalu uz je mohli slyset, jelikoz nas tam provazeli v patecnich brzkych rannich hodinach(zacinali v 10:00), jelikoz predpokladam, ze vetsinu lidi stejne nezajima co kapela o sobe pekneho povida, tak hazim rovnou odkaz ku poslechu veci od nich -> http://www.smashedface.com/disco.html
nadale by nas meli doprovazet panove z SEPSIS -> jenze dokonce tady i pan google a slecna wikipedia mlci :/ ani clanky, proste nic... nenasel jsem, nevim, neznam, nemuzu posoudit
mno a jako samozrejmy vrchol vecera nam prijdou panove z WASTEFORM tohle uz nejsou cesi jako vse poredchozi(ale proc opvrhovat cechy, ze ?:)(ted jsem zvedav kdo vsechno se sesype na me, jelikoz celkem donedavna jsem byl proti ceskym kapelam celkem i vyhrazen ), ale panove k nam zavitaji az z dalekeho Amikova panove by meli prekvapit -> death/black metalem -> ovsem jak pisis na svych strankach tak se to postupne vyvijelo z HC, punku az k tetro forme, mno rozhodne jsem na to zvedav a jestli nekomu jmeno prijde povedome, tak jsme se s nimi opet mohli setkat na Brutalu a samozrejme info http://www.wasteform.net/main.html ALE POZOR KONCERTIK JE PLANOVAN UZ NA 7/9 2006 OD 20:00->VSTUPNE JE MOZNE OCEKAVAT ASI DLE DIABLOVSKEHO STANDARTU TUDIZ MEZI 70-120 KC(i kdyz nevim jak tim zahybou panove z wasteform)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 29.08.2006 14:43 |
mas hrat Kryla, lepsi varianta k taboraku nez okor :D Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 29.08.2006 14:04 |
Mno, já si kytaru u táboráku do zásuvky taky nezapojim :-). A zjistil jsem, že na španělku hrát u táboráku je voprus, protože po tobě všichnitrampové chtěj furt Okoř, ale nechce se jim zpívat :-). Welcome to my world of death and pain |
Alda 29.08.2006 14:01 |
tjn kytara ujde... ja si klavesy u taboraku do zasuvky nezapojim :( I am your Father |
 SirPesZ 29.08.2006 13:06 |
Defila> Cože voni by qůli tobě nepřijeli? TO si teda žabař :-). Welcome to my world of death and pain |
 defila 29.08.2006 12:57 |
jo kdybych si vzal kytaru a zahral si se svou oblibenou kapoelou, to by bylo neco, ale, ze by ti klucinove prijeli ze Svedska, nebo z kanady jen kvuli tomu, ze mam v ruce kytaru? tomu se mi nehce verit :) asi mate nejaky dobry znamostiNaposledy upraveno: 29.08.2006 12:57, defila Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 29.08.2006 12:42 |
Jj. Vlastně právě proto jsem začal hrát :-). Welcome to my world of death and pain |
<< | < | > | >> |
|