Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Kultura > Knizky ;)
25.11.2024 (3.22.70.169)

Knizky ;)

Zakladatel: dREAm

Zde se muzete s ostatnimi podelit o sve literarni tipy na knizky vsech druhu (popr. casopisy a komixy... :))

<< | <> | >>

defila
06.01.2006 12:08
mno ne -> growl je proste growl, to ze vy to nazyvate blitim je vas problem...
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

K_A_I
06.01.2006 12:04
uz si zapisuju
btw:growl= bliti?
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN

defila
06.01.2006 12:02
mno dalo by se rict ze grind uz jsou ciste jen prasarny ve hrani, vyslovene vyhravky spojene s opravdu mocnym growlem
z ceskych grindowych kapel ->Ingrowing, Poppy seed grinder, treba hledej na netu, dozajista ti to najde nejake volne stazitelne mp3

K_A_I
06.01.2006 12:00
co je grind?:D

jinak to bylo docela zajimavy to co jsi napsal:Dtolik slov nenapisu ani ja ve skole do slohovy prace:D

Naposledy upraveno: 06.01.2006 12:00, K_A_I

In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN

defila
06.01.2006 11:53
tady to mas
->>>hmmm to pesz -> ha ocem chces psat knihu? vzdyt me ani neznas, rikaji o tobe,ze jsi metalista? co vubec poslouchas za kapelky?co ja vim tak mam na disku skoro 30 GB black pripadne death metalovych kapelek, priznavam ze nemam prehled o tom co se vse deje, ale snazim se miti prehled alespon v jednom stylu, take priznavam, ze neni dokonaly, jelikoz mi jeste spousta veci unika, ale snazim se najit dobry poslech v tom co mam a dobry poslech v tom nachazim, tim, ze se ze sebe snazis delat metlone nic nedokazes,kazdopadne co pises,ze jsi lehce ujety, tak mi to v debatach s tebou opravdu neprislo...
to bel -> co te opravnuje rikat mi, ze jsem, cituji : "chroptici tvrdak :-) Mel by o nem jako o bublajici trosce, ktera se trese, slysic air raid siren"
hah, co te k tomu vede? To, ze jsi snad neprisel na krasu black ci jinych odrud "obskurnejsiho"(ale skvele poslouchatelneho, vyraz obskurnejsi pouzivam jen kvuli vam) metalu? vzhledem k tomu, ze se v teto sfere vyskytuje spousta velkych "umelcu"(tak ted si nejsem zrovna jist zda je to spravne oznaceni :)), na ktere by ostatni nemeli ani narok, priznavam, ze vjinych odvetvich hudby se vyskytuji opravdovi mistri, kteri jou opravdu vyborni, ale to neznamena, ze death ci jina odruda nema kouzlo, v malo ktere kapelce jineho stylu najdete tak skvele bubeniky,kytaristy(pripadny nastroj,ktery by vam vyhovovla si doplnte)az se nekdy zaposlouchas dejme tomu do children of bodom a slozitosti kytarovych rifu tak dej vedet
do te doby nemam co vice rici, jestli mas zajem klidne ti hodim i odkaz na jejich tabulatury, nejake se od nich na netu pohybuji....

to,ze jste se zasekli na heavy vam nevycitam, ale proste nejspise nepochopite krasnu black,death ci grindu....

defila
06.01.2006 10:44
ted mizim na chvili do skoly az se vratim bude tu

Belenor
06.01.2006 10:22
Jo, klidne posli :-)

defila
06.01.2006 10:20
ale mam ji stale ulozenou ve svem deniku rozhorcenych zprav tak kdyby o ni nejaky anonym mel zajem tak poslu ...

defila
06.01.2006 10:19
hmmm ted jsem tady sepisoval asi 10 minut reakci, nasledne jsem ji smazal, jelikoz jste paka a vubec si ji nezaslouzite....

Belenor
06.01.2006 10:09
Heh, tak to jsem zvedavej, esi opravdu neco napises, muze to bejt docela svanda :-)

SirPesZ
06.01.2006 10:05
Ale to není špatnej nápad! Hned se do toho dám :-).
Welcome to my world of death and pain

Belenor
06.01.2006 09:48
Defila je proste chroptici tvrdak :-) Mel by o nem jako o bublajici trosce, ktera se trese, slysic air raid siren, napsat nekdo knihu, abych teda byl v tematu (nebo me dream smaze :-)

SirPesZ
06.01.2006 09:45
No jo, já zase nemám rád black metal a nevykřikuju, že to není metal.
Já osobně heavík taky moc nemusím, v podstatě jediný, co z heavy poslouchám jsou Iron Maiden.
Flamberg
06.01.2006 09:38
No, ale stále je tam to slovíčko "Metal", tak nekecej, že do něj Mejdni nepatří... :-p

(zbožňuju slovíčkaření...)

defila
06.01.2006 09:34
neposloucham heavy metal jelikoz to do sebe nic nema, zpev je naprosto udesny(spis zpevak zni jako kastrat-ale to uz jsem rozebiral v jinych klubech) a zvukove mi to taky nema co rict jelikoz to nestoji taky za nic...

Belenor
06.01.2006 09:19
Dada neni british ;-)
Flamberg
06.01.2006 09:16
Defilo, a které kapely tedy (podle Tebe) patří do té tisíckrát omílané "New Wave Of British Heavy Metal"? Dáda Patrasová?

defila
06.01.2006 08:18
musim upozornt natvrdly chlape ze maidni se do metalu zarazuji jen tezko... .)

Belenor
06.01.2006 08:12
No jo, jsem Belenor the Natvrdly chlap, kdo jinej nez natvrdly chlapi posloucha metal, ze :-)

SirPesZ
06.01.2006 06:38
číselník>>> bejvávalo ;-).
Fox>>> Jo, však jsem to napsal podle toho. To je jeden z nejprofláklejších fórů.
<< | <> | >>