<< | < | > | >> |
defila 07.08.2006 15:24 |
jo a to je event :p Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
SirPesZ 07.08.2006 13:30 |
A U Draka maj navíc Jukebox (prej :-)). A jinak mně je jendo, co ej snobský a co ne, pivko si dám a rum jedině v čaji, protože mi to jinak nechutná a nebudu se tvářit jako drsňák, gdyž budu chlastat něco, co mi nechutná. A diskantský kluby jsou děsný věci. Jsou tam furt jakýsi namachrovaný týpci a je ejdno, v jakým to ej městě, všechny jsou stejný :-).Welcome to my world of death and pain |
Fox 07.08.2006 12:51 |
vy nadelate dyt je jedno kde se pije jestli venku nebo u draka nebo v tom eventu :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
defila 07.08.2006 12:46 |
to Mohawk-> batalion u draka je dejme tomu putyka se stale stejnou spolecnosti a dejme tomu tomu, ze tam neni latka, ktera by nebyla tolerovana :) a event je tak pro gelaky a jim podobne diskanty a komu smrdi rum tomu smrdi prace :))) -> je to zaklad alkoholu, nevim co mate porad s drinkama, idealni je jit na nabrezi koupit tak 3 lahve vodky a jit se opit :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
MohawK 07.08.2006 11:41 |
Batalion u Draka co to je ? :D v HK je nejlepší Event :P jiank rum je ten největší hnus, jestli teda není šikovně přimíchanej do nějakýho drinku. Naposledy upraveno: 07.08.2006 11:47, MohawK Hello, Hello, Hello, How Low ? |
Fox 07.08.2006 10:13 |
kdyz se tam kazej zduni :D You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
defila 07.08.2006 09:31 |
jak se tam kazdymu libi :)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Fox 07.08.2006 08:44 |
Batalion u Draka je fajn :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
~stx#. 06.08.2006 21:26 |
a ja s defilou do draka :D I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
defila 06.08.2006 21:09 |
zalezi jakej absinth-> ale tema absithu uz jsme kdysi davno resili v klubu o drogach az nekdo bude mit doma king of spirits gold tak dejte vedet, ze bych se stavil :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Sherman 06.08.2006 20:04 Editovat,
Smazat
|
tak pivo je fajn a rum este vic.....ale nekdy mam taky chut na mojito, ale kdyz se chci poradne ztriskat tak absinth udela svoje.... |
defila 06.08.2006 20:03 |
to alda ->hmmm kapo je mlady pívo s nim bych se moc nikam nedostal :) leda tak, ze bych prijel za nim, nebo on za mnou, oba myslim bychom nasli v nasich bydlistich nam prijemnou putyku :)
problem je ze ja spis pajzlůy vyhledavam, lidi jsou k sobe daleko vic pratelsti a navic ti tam neleze luza jako treba vy dva .)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Alda 06.08.2006 18:02 |
jj vy si s Kapem jdete do Staziny a mi s Foxem pujdem treba do Lokalu na Andelu nebo jinyho prijemnyho klubu ( ne discoteky ;) ) I am your Father |
defila 06.08.2006 17:59 |
to alda -> hmmm nastesti takove lidi se v me spolecnosti nevyskytuji, jelikoz jdem radsi na pívo, nez abych se cejtil vostre a dal si nekde mojito, navic asi by to k memu vzhledu nejak nepatrilo :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Fox 06.08.2006 15:44 |
mojito je nahodou v pohode :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
kapo 06.08.2006 15:44 |
stylovi kluci - buzici - diskofilove... takhle je to? :) |
Alda 06.08.2006 15:15 |
mno je par skupin lidi... nuly - pivo rum holky - vino stylovi kluci - destilati drinky aperetivy... proste misto do zaplivanejch hospod chodime do snobackych restauraci nebo klubu ;)
jo a ta cuba libre je to samy jako mojito akorad ze s kolou nebo pepsinou :DI am your Father |
defila 06.08.2006 13:00 |
ehm v zivote jsem cuba libre ani mojito nemel, nevim co na tom vidite, nebo spis do jakych hospod to chodite :) zakladem hospody jepivo, rumKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
MohawK 06.08.2006 12:16 |
Alda::: Cuba libre ? ctj za břečku, a nahoď recept :) Hello, Hello, Hello, How Low ? |
Alda 06.08.2006 11:45 |
mno a pes od cinsky speciality ;) I am your Father |
<< | < | > | >> |