| co k vobědu ?Zakladatel: Alda jiste kazdej zazil situaci kdy byl sam doma a musel si neco udelet k jidlu sam :) zde piste vase recepty a rady co delat kdyz vam kure bouchne v mikrovlnce nebo vase nezdarene pokusy udelat neco k jidlu ;) obsah sacku vsypte do vrouci vody... a doprdele proc mam studenou ? << | < | > | >> |
Alda 08.08.2006 14:25 |
mno to mas tak... hip ho jeproste spatny ano ? neni zadnej dobrej... je jenom spatnej... ano ? takze hip hop ne... tak :) I am your Father |
SirPesZ 08.08.2006 14:21 |
Náhodou, já na několika diskotékách byl. Vim, o čem mluvim :-).
A vysvětlil by mi už konečně něgdo, jakej je rozdíl mezi dobrým a špatným hip-hopem? .-)Naposledy upraveno: 08.08.2006 14:21, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
MohawK 08.08.2006 14:19 |
Defila ::: Vodnice ti nic neda ? třeba tabak dvojitý zlatý jablko, je to ten z lepších tabáku, 1. mi velmi dobře chutná 2. když nic nejim a kouřim ho sám tak se po něm i slušně motáš.Hello, Hello, Hello, How Low ? |
defila 08.08.2006 14:19 |
spolu jsme byly chvili a bylo to, jako ze jsme se radoby znali pres hru a nebavili jsme se spolu o nazorech na hudbum na zivot a dalsi veci, proste jen pokec s lidma v putyce :) a v tomto ohledu se s tebou bavit dalo, jen tak poplkat nad pívem :) ale deli nas velky vekovy rozdil takze ja bych potreboval nekoho v mem veku nebo starsiho abych zapredl rozhovor a venoval se diskuzi o nicem, nebo treba o necem :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Alda 08.08.2006 14:17 |
mandarinkovej caj je pekne hnusnej :( I am your Father |
Fox 08.08.2006 14:16 |
se mnou se nedalo bavit? You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
defila 08.08.2006 14:10 |
to fox-> tak nas s nekym s kym se da bavit seznam, nezatracuju vsechyn jako spolecnost, jen rikam, ze jsem nenasel nikoho, kdo by byl schopny diskuze stejne tak zatracuji pany s vyholenou holavou uz kvuli jejich nazorum, ale potkal jsem par, kteri vedi o cem mluvi, mluvit se s nimi opravdu da a svetovy prehled maji veliky, jestli me seznamis s nekym takovym tak nebudu zatracovat celou spolecnnost, zatim jsem nepotkal ovsem nikoho, tak proto titmto smerem soudim ad cajovna -> hmmm je tu videt, ze do cajovny nechodite a caj, nybrz vodnici nevim co z toho mate.... jelikoz to nici chut caje a nevychutnate si ho, do cajovny zajdu tak 4-5x do mesice na dobry caj a odchazim velice zmateny po jeho poziti, uz jste niëkdy byly zteinovani? jestli ne, tak zapomente na vodnici, jelikoz to vam nic neda, ale caj, ten je kouzelbny, dulezite je vedet jaky pit a jak si ho vychutnat, nesnasim celkem lidi co pozoruju, nabehnou do cajky a objednaji si len vodnici, takove kopat, ono jim je stejne vnuceno cajove proziti, ale stejne cejtil bych se ako blb kdybych sel do cajovny na neco jineho nez caj :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Fox 08.08.2006 13:42 |
ale ta hudba se ji libi... a tobe to muze bejt uprdele... a jak je videt moc tech lidi neznate... You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Alda 08.08.2006 13:41 |
nj ty si zajdi do cajovny... ja si ji dam doma... fakt se to vyplati si ji poridit... I am your Father |
SirPesZ 08.08.2006 13:32 |
Já nadávám na diskanty ne qůli hudbě. To mi je ukradený. Ale proto, že to jsou většinou typani, jejichž životním cílem je bejt největší amchr, bejt hrozně in apod. Myslím, že nemá cneu se o tom moc rozepisovat, protože by se do mě začali všichni šampóni navážet a já ybch se uchechtal smíchy.
Mohawk> Dobrej hip-hop? Co třeba?Welcome to my world of death and pain |
Fox 08.08.2006 12:54 |
no dyt defilu neres :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
MohawK 08.08.2006 11:43 |
defila::: Diskant co to je ? Event vubec neni snobskej nejakej blbej diskantskej klub :) hrajou tam dobrej Hip Hop, treba tam byli i Kontrafakti, a tocej tam dobry pivo to mi stačí :) Hello, Hello, Hello, How Low ? |
~stx#. 08.08.2006 06:15 |
jj, prijed nekdy do HK a zajdem do cajovny :P I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
Alda 07.08.2006 23:41 |
vodnice rulez :) I am your Father |
~stx#. 07.08.2006 23:26 |
hradecka cajovna je cool...tam si davam vodnici :D I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
~stx#. 07.08.2006 23:26 |
lol I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
Jack 07.08.2006 23:08 |
hh :) |
Fox 07.08.2006 23:01 |
kazdej si muze zit jak chce to ja vec kazdyho... a taky to je mozna proto ze si potkal dva diskanty... a dal co si kazdej posloucha to ja taky kazdyho vec kurva ty si treba poslouchej country a ja ti do toho nebudu mluvit je to proste tvoje vec ! a abych nezapomnel JA SEM DISKANT uz ejn proto ze sou metalisti takovy jako ty... jack mel pravdu defilo kdyz ti rikal FUN... You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
defila 07.08.2006 20:21 |
ne neni-> jelikoz, ja nechapu vasi demenci a styl zivota, proto nadavam a kazdej diskant s krterym jsem se setkal byl dement, ktery nedokazal vest dikuzi dele nez par vet ... .) takze z toho to usuzuju a taky hudebne usuzuju, jelikoz poslouchat compovou tvorbu, tak to radsi chcipnoutKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Fox 07.08.2006 16:18 |
kdyz uz vy dva metalisti mate neco proti tem diskantum tak ja znam spoustu metalistu co o diskantech rikaji co to je za sebranku ale zadnyho diskanta co by o metalistovi rekl neco spatnyho uz jen proto budu radsi diskant... toto je tema k zamysleni... You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
<< | < | > | >> |
|