Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > U Eddieho
12.09.2025 (216.73.216.119)

U Eddieho

Zakladatel: SirPesZ, Moderátoři: Belenor, Flamberg, LuCiFeRkA

Rezervace:

Playlist:
Sign of the Cross
Virus
The Aftermath
Aces High
Nothing Else Matters
Hallowed Be Thy Name
Afraid To Shoot Strangers
Stare at the Sun
The Trooper
Fear of the Dark
Journeyman

Co se ještě hrávalo:
Blood on the World's Hands
The Evil That Men Do
Brighter Than A 1000 Suns
Blood Brothers
For the Greater Good of God
Breaking the Law

<< | <> | >>
Flamberg
26.01.2008 20:20
No, to vypadá zajímavě... Člověk by se tam mohl dozvědět nějaké pikantnosti :-)

SirPesZ
26.01.2008 19:24
Bruce & Blaze pohromadě.
Odkaz

Budete z toho někdo dělat záznam a nebo aspoň to nějak sledovat? Docela by mě to zajímalo, ale bohužel se na to nemůžu koukat.

Naposledy upraveno: 26.01.2008 19:25, SirPesZ

Welcome to my world of death and pain

SirPesZ
21.01.2008 11:12
Flamb> Bel už o nás i sní :-).
Mně stačí říct datum a čas, čapnu kytaru a vyrazim :-).
Flamberg
20.01.2008 21:15
No, tak ať nezůstane pouze u představy :-)

Belenor
20.01.2008 20:58
Jo, doprovody, teď jsem hrál Aftermath a přímo jsem si tě představoval, jak hraješ vedoucí kytaru a Flamberg zpívá :-)

SirPesZ
19.01.2008 00:21
Ad matika: no, já mám 22. zkoušku, kdyby sis do tý doby našel čas, tak já bych teda příležitosti využil, pomoc se hodí vždy. Moje ICQ kdyžtak máš.

Bel> většinu sól nějak našvindluju a ještě si to užiju, to by neměl bejt problém, tys stejně říkal, že radši hraješ doprovody, ne? :-)
Já bych byl pro Blood Brothers, tos minule skoro uměl, podobně Fear of the Dark či Afraid To Shoot Strangers a pak třeba Wasting Love a nebo cokoliv z AMOLAD, ale jak chceš :-).
Jestli se zlepšuješ, tak jedině dobře, já teďka nějak stagnuju, ale to bude nejspíš kvůli škole.

Flamberg> oki doki, Bel se pokusí :-). Já mám čas v podstatě kdykoliv. V tejdnu, o vejkendu...
Flamberg
18.01.2008 23:29
Belenor: tak si to příště nahrajte a dej ochutnat vzorek:-)

SirPesZ: pokud to chápeš, tak je to super :-)

Belenor
18.01.2008 20:42
Hele, flamberg je na matiku dobrej a uz i doucoval, nezahazoval bych sanci, spz :-)

No ja mam ted zpracovany sotc, ftggog, virus a aftermath (tradicne az na sola :-) a chystam se na hallowed a troopera, tywe troopera uz ten gallop zvladam :-) Ve stredu jsem hral s northstarem a fakt mi uz palm muting sel :-) Asi se zlepsuju :-) Jsme hrali takovou metalovo-oldfieldovskou improvizaci :-)
Flamberg
18.01.2008 15:46
Tož to musíte nějak zorganizovat :-)

SirPesZ
18.01.2008 15:36
Od Bela už mám slíbené elektroobvody :-).
Spíš cvika šly dost mimo ty příklady, co byly u zkoušky. Ono to je o tom, abych si spočítal horu dalších příkladů, ne že bych to nechápal.

A jak to jinak vypadá s hraním?
Flamb> a půjdeš zpívat, viď :-).
Flamberg
18.01.2008 15:10
To znamená, že jste se špatně připravovali :-p Nechceš náhodou doučování? :-)

SirPesZ
18.01.2008 14:46
22. mám opravnej :-). Ale řekl bych, že to nebylo ani trochu fér, neboť ty příklady byly opravdu nechutný (udělali to celkem 3 lidi z těch 40ti, bo kolik nás tam bylo).

Belenor
18.01.2008 12:20
No, tak je to dobrý :-) A matika? :-)

SirPesZ
17.01.2008 11:10
Tak jsem si lístek koupil :-).

SirPesZ
16.01.2008 09:54
Bel> tak vem Flamba s sebou, ten poslouchá i Stratovarius, co vím, tak tomu by se Rimortis určitě líbili :-).
Ale jak chceš :-D.

A švindlovat je hlavní, kupříkladu dneska jsem psal zkouškovou písemku z matiky a neměl jsem jedinej tahák a ač teprve čekám na výsledek, tak myslím, že pohořím.

Belenor
15.01.2008 20:21
Tywe to je hrůza, ten Trooper. Asi držim špatně kytaru nebo co, ale prostě v půlce se mi začne motat ruka a jde to celé do háje :-) Ale ten první riff už i nějak švindluju :-)

Belenor
15.01.2008 12:43
Doufám, že ti to vyjde, kolega z práce taky ještě nekoupil a dneska jsem ho vyděsil, když jsem mu řekl, že už možná nejsou :-)

Btw. možná bych na ten Rimortis šel, ještě jsem se neptal ženy, ale asi by problém nebyl. I když vono to je 25. 1., že jo? Ty jo, to asi bude chtít, abych byl doma, páč mám narozky, a pak ještě asi na návštěvu přijde Flamberg, takže asi Rimortis ne. To už jsem asi psal vlastně v jeditea, co?

SirPesZ
15.01.2008 10:47
Čéče, já včera derivoval jak bláen a ani jsem si na něj nevzpomněl. Dneska je zase den integrace... No, riskuju, ale stavim se tam asi zejtra po zkoušce :-).

Belenor
15.01.2008 06:38
Tak co, spz, sehnal jsi ten listek?

SirPesZ
12.12.2007 09:04
Jo, už jsem to zjistil. Asi si koupím zase do kotle, dokud mám peníze :-).
<< | <> | >>