| U EddiehoZakladatel: SirPesZ, Moderátoři: Belenor, Flamberg, LuCiFeRkA Rezervace:
Playlist: Sign of the Cross Virus The Aftermath Aces High Nothing Else Matters Hallowed Be Thy Name Afraid To Shoot Strangers Stare at the Sun The Trooper Fear of the Dark Journeyman
Co se ještě hrávalo: Blood on the World's Hands The Evil That Men Do Brighter Than A 1000 Suns Blood Brothers For the Greater Good of God Breaking the Law << | < | > | >> |
 Belenor 11.12.2007 20:15 |
Listky od 17.12. |
 SirPesZ 11.12.2007 12:47 |
defila> nerozumis kvalitni muzice :-)
Listky uz jsou v prodeji? Ja bych jel, mam to v miste bydliste, zadna Ostrava... :-)Welcome to my world of death and pain |
 defila 11.12.2007 12:24 |
mno 8.srpna tu zase budou hrat, co je sem jenom tahne :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 Belenor 10.12.2007 20:20 |
HA!
http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=15 |
 SirPesZ 22.11.2007 07:27 |
Bel> Ah, mockrát díky :-). Dneska se i vrátí kytara, jsem ji měl tejden u jednoho člověka, kterej se mi ji pokoušel opravit, tak jsem zvědav, jak to dopadlo :-). Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 21.11.2007 18:10 |
Jo. Link jsem našel na oficiálním webu IM.
Btw tohle by tě, spz, mohlo zajímat: www.majerco.net/brighter.zip |
 SirPesZ 21.11.2007 16:03 |
Bel>oficiální? Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 21.11.2007 07:27 |
Upoutávka na DVD Live After Death :-)
http://video.google.com/videoplay?docid=-2944250079459880389 |
 SirPesZ 07.11.2007 08:36 |
Bel> Jojo, já vim :-D. A rkni sem -> http://youtube.com/watch?v=nBVlQj-D7wc :-) Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 06.11.2007 18:29 |
Ty jo to mě zase Janick nasral. Jsem koukal na Rock in Rio a von tam v Sign of the Cross hraje hlavní melodii a ještě u toho skáče a já to nezalomím ani v klidu! :-) |
 Belenor 18.10.2007 09:40 |
Jo, Blood Brothers akceptovatelné, vlastně mě tam baví hrát ty melodie - víš které, že jo. |
 SirPesZ 18.10.2007 09:31 |
Kámoš si nechal podepsat občanku od Radůzy, tak nahlásil ztrrátu (neříkal jsem to už? .-)).
Flamb> No, Bel jich naštěstí v bytě moc nemá :-). A stojí - jak která :-). Je to asi jako kytary -> http://eshop.kytary.cz/baskytary/?SE719:0:0:0:0
Bel> Takže asi jako posledně :-). Jinak bych se přimlouval třeba za Blood Brothers, ale jak chceš. Já taky budu muset oprášit. Co začala škola, tak na to hraní už tolik času není.Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 18.10.2007 05:52 |
Tak se koukneme, kolik stojí taková baskytara :-)
Ztratil.Naposledy upraveno: 18.10.2007 05:52, Belenor |
Flamberg 17.10.2007 22:47 |
Belenor: A tos tu občanku ztratil nebo Ti ji ukradli?
SirPesZ: okna nepopraskaj, ale budou výt psi...
BTW, dejte mi nástroj a máte ze mě druhého Harrise :-D S bicími to bude slabší - jedině simulovat nějakou mašinkou :-) |
 Belenor 17.10.2007 14:23 |
O sraz fandů MO.
Co se týče hraní, musíš mi dát čas, abych se alespoň něco naučil :-) Resp. si osvěžil a prohloubil. Viděl bych to na Sign of the Cross, Aftermath, Afraid to Shoot Strangers, Trooper, Virus, Fear of the Dark, Paschendale, Greater Good a asi bych pocvičil Thousand suns? Možná Aces High, Hallowed? Ty jo, ještě buben, basu a zpěv a můžeme dělat revival band :-) No vlastně nemůžeme, neumím sóla a asi nikdy umět nebudu :-) |
 SirPesZ 17.10.2007 13:38 |
VoCoGo? .-D No, to je fuk. Pak se dohodněte, kdy byste měli čas a třeba mi to dejte vědět :-).
Flamb> Aspoň nepopraskaj vokna :-).Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 17.10.2007 10:06 |
No, v posledních chvílích jsem se dostal do nálady, že mi to bylo u prdele, že se ztrapníme, rozhodl jsem se, že budu hrát, abych si to užil, rozhodl jsem se program natáhnout hraním Sign of the Cross. Pak jsem v pátek zjistil, že nemám občanku, tak jsem přemýšlel, jak se tam dostanu. A pak v sobotu ráno napsal Northstar, že je nemocný a nejede. Tak jsem se na to vykašlal. A teď mě mrzí, že jsem nejel alespoň s cestovním pasem, ten by policajti snad akceptovali, kdyby mě zastavili :-) |
Flamberg 16.10.2007 21:27 |
Bele, ještě jsem se k tomu nedostal. Teď si jdu z toho udělat empetrojky a zítra si to pustím v práci...
Hrát můžete cokoliv a já něco i možná zakdákám; sice občas o oktávu níž :-p
BTW, to sis, Bele, oddychnul, že jste nakonec nehráli, že jo? :-) |
 SirPesZ 16.10.2007 13:17 |
Bel> Nacvic, co se libi tobe a rekni Flamboj, at se nauci slova :-). S Blazem bych tedka dal Sign of the Cross, Lord of the Flies, Aftermath, Futureal, Angel and Gambler, Lightning Strikes Twice, Educated Fool, Como Estais Amigo a Virus. (ja bych hlasoval hlavne pro ten Aftermath, ten se mi posledni dobou - par mesicu - hroyzne libi) A jinak bych moh dat i Wrathchild, Chilcdren of the Damned, Prisoner, Hallowed Be Thy Name, Revelations, Fligh of the Icarus, Trooper, Aces High, 2 Minutes, The Evil That Men Do, Holy Smoke, Afraid To Shoot Strangers, Wasting Love, Fear of the Dark + spousta veci z poslednich tri alb (komu se ma premejslet :-)). Kazdopadne to nijak nehrot, kdyztak dej vedet, co bys rad dal, jestli se mam neco ucit.Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 16.10.2007 07:32 |
Hele, Spz, které věci od IM hraješ? Abych věděl, co mám nacvičit? |
<< | < | > | >> |
|