| U EddiehoZakladatel: SirPesZ, Moderátoři: Belenor, Flamberg, LuCiFeRkA Rezervace:
Playlist: Sign of the Cross Virus The Aftermath Aces High Nothing Else Matters Hallowed Be Thy Name Afraid To Shoot Strangers Stare at the Sun The Trooper Fear of the Dark Journeyman
Co se ještě hrávalo: Blood on the World's Hands The Evil That Men Do Brighter Than A 1000 Suns Blood Brothers For the Greater Good of God Breaking the Law << | < | > | >> |
 SirPesZ 18.03.2009 18:41 |
Takhle - když já vymejšlím písničku, tak to většinou kompletně všechno nafrkám do GuitarPro, abych si to nemusel pamatovat. Záleželo, jak by mezi námi probíhala komunikace ohledně změn, nápadů atd.Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 18.03.2009 06:58 |
No, to záleží na tobě, jak moc chceš pustit do tvůrčího procesu :-) |
 defila 17.03.2009 16:57 |
pekne nevazanej,nasranej HC/crust jekot, s bicima pekne v rytmu na nejakych 230+ Bpm :)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 SirPesZ 17.03.2009 16:52 |
Záleží, jak moc by mě Zvratkař pustil do tvůrčího procesu. Já osobně jsem pro jakoukoliv hudební špatnost :-). Ono vzhledem k časové stísněnosti pobytu ve zkušebně z toho nakonec bude vždycky více či méně live záznam, protože každý live záznam si musí projít ještě následnou úpravou (minimálně urovnat hlasitosti). Zpěv - klidně, ale já zpívat neumím. Možná bych mohl zkusit něco "nařvat" nebo tak :-).Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 17.03.2009 15:42 |
Aha, kua, by měl Zvratkař udělat nějakou skladbu s využitím growlu, hm. Ale na to asi nemám krk a schopnosti :-) |
 Falcon 17.03.2009 15:35 |
skupinové blití :D xaxaxaxax |
 defila 17.03.2009 14:52 |
mno nemuzu se dockat :o) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Flamberg 17.03.2009 14:30 |
To jsem tedy zvědavý, co z toho vyleze :-)
BTW, kdybyste se náhodou rozhodli pro "studiovou verzi", tak dejte vědět a já k tomu nahraju nějakou linku :-) |
 Belenor 17.03.2009 13:55 |
SPZ, jsem tak přemýšlel, jak tě zapojit do projektu Zvratkař :-)
1) Napadlo mě, že bychom mohli třeba udělat Zvratkař live, buď na základě už nějaké existující, nebo udělat novou skladbu, secvičit a nahrát ve zkušebně, hm? Bych měl takovou hrací skřínku, která umí i nahrávat, vlastně mám dvě takové, podle toho, jakou chceme kvalitu záznamu, byl bych pro záznam z davu na diktafon, dostane to takovou speciální zvukovou kvalitu :-)
2) Příp. studiovou nahrávku, zde pak nevím, jak přesně tě zapojit, ale to se týká i bodu 1. Záleží na tom, co bys přesně chtěl. Spíš nějaký nářez nebo to může být i mírnější? A co bys hrál? Sólovou kytaru a Zvratkař doprovod? S tím, že občas oba doprovod nebo oba nějakou dvouhlasou melodii? Nakonec kdyby studiová nahrávka byla hratelná živě ve dvou, tak bychom pak udělali živý záznam :-)
Btw. co zpěv? Chceš? :-) |
 Belenor 06.03.2009 08:32 |
Abych řekl pravdu, tak se mi to taky nelíbí :-) Oproti některým předchozím. Zní to, jako by byl Zvratkař zfetovanej :-) |
Flamberg 06.03.2009 07:43 |
Tak Zvratkar se nas*al :-) |
 defila 05.03.2009 22:33 |
Boha, to je zmena v povaze a chovani, mno jsem zvedav :))
edit - po poslechu - slovo terror tentokrat vystihuje princip skladby :o)
predchozi byla lepsi, tahle se mi moc nepaci a to mam napslouchano nejakych veci :)Naposledy upraveno: 05.03.2009 22:47, defila Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Zvratkar 05.03.2009 21:33 |
Tady si kurva nějakej di'kut stěžoval, že jsem málo underground či co? Eat this!
http://belenor.majerco.net/hudba/blitky07.mp3
Aneb "Terror from the Deep Underground Pit of Despair and Loneliness of the Fallen One-handed Runners", 6:05, fierfek! Nahráno za 12:10! |
 Belenor 03.03.2009 08:15 |
No, kdybychom byli v přední brázdě, tak tam jsme :-) ale teda těch 7 a 10 let nebo kolik nám tehdy bylo :-) Bychom asi vlastně nebyli pod pódiem ani vidět :-) Naposledy upraveno: 03.03.2009 08:15, Belenor |
Flamberg 03.03.2009 08:04 |
Ad Rabaka: jo, byli jsme někde na pravých balkónech myslím... ale takový malý prcky by ani do filmu nedali :-) |
 Falcon 03.03.2009 07:22 |
untergrunt xaxaxaxax |
 Belenor 03.03.2009 06:15 |
Jo, tak bych to viděl. Materiál už i mám, akorát to projít a zkusit z toho něco slepit. Ale posledně jsi Zvratkařovi vyčítal, že je to málo underground, tak asi zkusím něco syrovějšího :-) |
 SirPesZ 02.03.2009 20:38 |
Oki doki :-). Ale vždycky je lepší mít aspoň nějakej základ připravenej dopředu. Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 02.03.2009 19:41 |
Rabaka je hudební film skupiny Elán z roku 1989, který je o skupině Rabaka :-) Taková spíše blbost, ale některé skladby se mi dost líbí :-)
Blitky: asi takhle, v poslední době dělám hlavně weby a mám to v plánu cca. do konce března, kdy bych měl mít vše poaktualizované na nové jádro. Pak bychom mohli o něčem uvažovat. Viděl bych to tak, že se sejdeme ve zkušebně a zkusíme dát něco dohromady :-) |
 SirPesZ 02.03.2009 18:48 |
Aha a co to je? :-D
Btw Bele, mám vážnej zájem podílet se na dalších blitkách (to jen jako, že jsem si nedělal srandu). Chystáš něco? A jestli jo - jak velkou měrou bych bylo záhodno (to je skvělý slovo, používá ho jeden docent na fakultě, většinou v souvislostech jako: "pokud je tato část vedení pod vysokým napětím, není záhodno dotýkat se jej holýma rukama" atd.) abych se podílel? :-)Welcome to my world of death and pain |
<< | < | > | >> |
|