| U EddiehoZakladatel: SirPesZ, Moderátoři: Belenor, Flamberg, LuCiFeRkA Rezervace:
Playlist: Sign of the Cross Virus The Aftermath Aces High Nothing Else Matters Hallowed Be Thy Name Afraid To Shoot Strangers Stare at the Sun The Trooper Fear of the Dark Journeyman
Co se ještě hrávalo: Blood on the World's Hands The Evil That Men Do Brighter Than A 1000 Suns Blood Brothers For the Greater Good of God Breaking the Law << | < | > | >> |
Flamberg 15.04.2009 12:50 |
Ku*va, to byl náklep! Naprosto boží! |
 Belenor 15.04.2009 09:33 |
Aha, sorry.
All right. I've just returned from the Prague gig and it was amazing :-) Really incredible. Guitars could be a bit louder or the rest a bit softer, but that was the only glitch (oh well, I do not speak about delayed start, not important :-) As a support, we got local band named Salamandra (not bad, I quite like them, even have their CD) and some special guest (I do not know if I can spoil it :-) The special quest was surprising thanks to vocal duo, especially the nicer singer was interesting :-)
The setlist has been the same as on previous gigs, played masterfully and it could be seen that Blaze is happy with the audience :-) When I first saw him exiting their tour bus, he looked tired or what, but then on the stage - superb. And the others also rocked :-) I was a bit surprised by the support the audience shown, I was afraid nobody will know lyrics etc., but luckily, I was wrong :-) Well. What else to say :-) I tried to make some photos with my cell phone. I'll check them tomorrow but I am afraid they will suck. But there were some other photographers so maybe I will find some photos later :-) |
 defila 15.04.2009 09:14 |
chce to po me login, nemohl bys mi to hodit treba zkopirovane sem? Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 Belenor 15.04.2009 01:23 |
Takto: http://www.blazebayley.net/forum/index.php?topic=1425.60 nejsem moc zdatny v recenzovani, takze jen strucne :-) Jo, ještě jsem tam zapomněl napsat, že mi Blaze přišel že se směje jako Nicholson, když hrál Jokera :-) Ještě makeup a je to tam :-) Naposledy upraveno: 15.04.2009 01:33, Belenor |
 defila 14.04.2009 17:27 |
dejte sem vecer vedet jak se libilo, rad si poctu :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 SirPesZ 13.04.2009 21:17 |
Oki, doki. Už se těším :-).Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 13.04.2009 20:36 |
Tak teda v 17:30 na zastávce tramvaje č. 9 jménem Chmelnice (příp. tam jede ještě 1 nebo 16 dle webu klubu). Osobně pojedu z práce (Florenc) na hlavní nádraží a odtamtud devítkou. |
 SirPesZ 13.04.2009 14:21 |
Tak jak teda? Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 07.04.2009 20:11 |
Hele, 14. je správněj termín, že? Já jen, že s tím byly nějaký čachry atd. Já bych byl pro sraz někde na metru/zastávce, abysme se nemuseli nějak hledat a taky abych já nemusel hledat cestu ke klubu :-). Hodinu před beru.Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 07.04.2009 13:57 |
Pánové, koncert Blaze se nám přiblížil, takže je na čase se dohodnout, jak se sejdeme :-) Asi rovnou na místě? S jakým časovým předstihem? Jestli se nepletu, začátek je v 19:00, takže hodinu před? Nebo více? |
 SirPesZ 30.03.2009 13:55 |
Tak že mu vzkazuju, že kdyby chtěl pomoct, ať dá vědět :-). Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 30.03.2009 13:25 |
Zvratkař nemá čas, hraje prý intenzivně Dungeon Siege či programuje něco ohledně mayovek, flákač jeden :-) Ale napsal nějaký text pro budoucí blitky, prý :-) |
 SirPesZ 30.03.2009 13:02 |
Žádný spoilery pls, chci se nechat překvapit :-).
Btw jak zvrací Zvratkař? :-)Naposledy upraveno: 30.03.2009 13:02, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 30.03.2009 12:49 |
Ten Blaze furt mění setlist, hehe, takže se nedá s jistotou říct, co budou hrát, fakt jsem zvědav, co to nakonec bude :-) To abych udělal sjednocení setlistů, abych věděl, které refrény se učit :-) |
 SirPesZ 23.03.2009 09:54 |
Tak díky :-). Na slovenským fóru o tom filmu pořád povídaj a chystaj různý výpravy do rakouských kin a tak :-).Welcome to my world of death and pain |
Flamberg 23.03.2009 09:11 |
Jsem zvědavý na tohle. Doufám, že to bude i u nás. Vypadá to, že by to mohlo být v Palace Cinemas. |
Flamberg 23.03.2009 00:07 |
Neboj, mám ho doma. |
 SirPesZ 22.03.2009 19:54 |
Flamberg> hele, tys kupoval tenkrát kolik lístků na Blaze? Já jen, že mě tak napadlo, jestli si mám nějakej koupit :-). Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 19.03.2009 11:24 |
Ok fajn, tak to pak někam pošli a odkaz nech nejlépe buď tady a nebo jestli to je TOP SECRET, tak... Ale však ty si poradíš :-). Naposledy upraveno: 19.03.2009 11:24, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 19.03.2009 07:00 |
Guitar Pro zní dobře, tak já to do něj zkusím naflákat. |
<< | < | > | >> |
|