| Programování, grafika a SW & HWZakladatel: MohawK Co to je záhlaví ? :pp << | < | > | >> |
deXter 18.11.2006 20:49 |
no tak to je jasny:) jenze takovejch her na PC moc neni.. |
Semi 18.11.2006 20:48 |
K tem hram ja na grafiku hry koukam jako na posledni vec spis me zajima promakanost ty hry jako je dej ty hry nebo moznosti v MP atd. grafika je mi celkem ukradena. :p |
defila 16.11.2006 22:22 |
tohle neni megalomeansky, tohle je v podstate nova hra, takovy maly datadisk :)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
SirPesZ 16.11.2006 20:41 |
Hustej mečíki no :-). Jinaxe mi nelíbí ty megalomanský módy :-/.Welcome to my world of death and pain |
defila 16.11.2006 20:06 |
nu asi nejlepsi na D2(ve starsi verzi pridal moznost dosahnout levelu 5000!(schopnosti jsi mohl levelovat az do 120 levelu, dle toho zitzene potvory, dodany nove lokacee, nove potvory, extra huste potvory, pak potvory, ktere byly neviditelne, pak potvory ktere byly neviditelne a extrahuste k tomu, dodany nove unikatni veci(asi 2500) dodany nove rare veci(opravdu kotel), dodany nove veci celkove,pribyly i potvory z D 1 ! dodany nove transmutace v kostce(tipl bych to asi tak na 50 000 mozna vic) dodany nove setove veci atd :) dostavas 2 skill body za uroven
v nove verzi muzes mit level 10 000(ale dostavas jeden skill bd, tudiz je to to same....)
nejak extra to nejedu, jen kdyz mam cas, jeste se mi nekde vali nekromant na levelu 500(coz je malo a je to sracka, na normal se to da(ovsem do nekterych levelu ne, jelikoz tam je extra husto, na kravi level ani pomyslet jelikoz tam jsou potvory jmenem vorloon-> neviditelne, resistni prakticky na vsechno, nejspise citajici nejaky ten stotisic zivotu)spis bych to tipl na par milionu) a delajici extra dmg, neubytelne, chce to poradnej level a poradny zbrane .) tady se da dozvedet hodne(ale dlouho neaktualizovane) ->http://jacknipper.cz/info/index.html
vostrej mec :) ->http://jacknipper.cz/phasebladet.jpgKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 16.11.2006 19:57 |
Jedničku jsem po netu ani nehral. Proč ne? :-) A co to je vubec za mod?Welcome to my world of death and pain |
defila 16.11.2006 19:53 |
hehe :) nedame jednicku? me se neche odinstalovavat mod :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Belenor 16.11.2006 18:21 |
Ty jo, taky bych dal ďábla, ale ne s tímhle připojením. |
SirPesZ 16.11.2006 18:14 |
def> Fakt? To jsem ani nepostřeh... To bych tam možná i jel. A jo, maj to na stránkách... Jj, odinstaluj :-).Naposledy upraveno: 16.11.2006 18:15, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
defila 16.11.2006 18:10 |
btw dnes v HK hraji T O R T H A R R Y jenze ma dlouhodoba nemoc neustava, tak si na ne nepudju ani zaskakat :/ Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 16.11.2006 18:09 |
to pesz -> mohli bychom,ale to bych musel odinstalovat Zy-El .)
-> to dexter -> nu cekal jsem, ze reknes nejakou parafrazi na tema kdybych mel takovouhle vec, tak mam ultra comp
a na jaky veci si vydelavas sam? :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Belenor 16.11.2006 18:08 |
Hehe, Shadow warriora jsem hrál :-) Blood taky, ale nevim, esi to bylo I nebo II, ale tyto dvě mě moc nechytaly a nedohrál jsem je. Z Blooda si pamatuju akorát "I live again!" Tuším, že reference na Army of Darkness. Duke (Hail to the king, baby - další reference na Army of Darkness :-) samozřejmě taky, jedna z mých nejoblíbenějších her, asi první, co jsem hrál v multiplayeru (hlavně uměl kooperaci, to je můj oblíbený typ MP).
Třeba Doom, Quake, Half-life - to jsem sice třeba hrál nebo zkoušel hrát (Doom II možná i dohrál), ale moc nebavilo. Po objevení System Shocku a Jedi Knighta se u mě ostatní FPS nechytaly (až na Duka, protože ten je prostě král :-) Takže jsem skončil u navazujících (SShock 2, DeusEx, JK:MOTS, JO, JA). Zahrál bych DeusEx 2, už ho mám i koupený, ale nemám pixel shader :-) Takže až tak za tři roky po splacení hypotéky koupím nový notebook, tak si to zahraju :-) Jo a pro ty, co se jim líbil film Tron, tak doporučuji hru Tron 2.0, která mě tak zaujala, že jsem ji dohrál hned dvakrát krátce po sobě. A taky žádný grafický zázrak :-)
A defe, trefná, ta poslední s vyděláváním :-) Nicméně co se týče peněz, tak bych asi měl vyděláno na mašinu, že by tu třeba půlka lidí záviděla, ale proč? Abych mohl hrát nejnovější hry? To bych pak neměl čas vydělávat na novou mašinu, kterou bych potřeboval za jeden dva roky, až zas vyjde hra, která mi nepoběží. Hm... to ne, děkuji. To si radši koupím za těch 100 000 knihy nebo kolik by taková sestava stála. Akorát nevím, kde je uskladním :-) I když, pár sběratelských kousků mayovek a prachy jsou fuč :-) |
SirPesZ 16.11.2006 18:06 |
Jj, Diablo 2 mám taky origouš. Nedámě něgdy po síti? :-) Naposledy upraveno: 16.11.2006 18:06, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
deXter 16.11.2006 17:45 |
K JK2 : asi si nikdy neslysel o uprave enginu atd co?:) ze jk2 ma o dost vylepsenej engine oproti Q3.) Na tak vykonej komp? kdybych mel Intel Core2 Extreme QX6700 a 8800GTX tak mam vykonny komp ;) A na nejaky veci si vydelavam sam. Tos necekal co? =) Naposledy upraveno: 16.11.2006 17:46, deXter |
defila 16.11.2006 16:50 |
jo pozarnic cviceni je vzdy zabava :), sejit ty schody, postat pred barakem, poklabosit, zjistit , ze se jednalo o cviceni, zase ty schody vyjit... :)
ad grafika -> nu u JK : JO to uz zastarale bylo, ne? vzdyt quake vysel davno perdtim, tady zase takova bomba ta grafika nebyla(to asi kvuli tomu, ze se quake engine, drzel dlouhou dobu, dejme tomu pri celkove nenarocnosti) proste hra mela pribeh, atmosferu a svetelny mec :)(coz se tedy uz o JA moc rict neda, tam tomu neco chybelo) kdyz hodne zavzpominam tak jsem si kdysi koupil originalku diabla I(nezkutecna parba s bratrem jsem nad tim stravili neskutecne hodin :) na Diablo II jsem cekal jak na smilovani BOzi, tak jsem si to taky koupil v krame, jenze jsem mel stary ovladace na grafarnu, takze se me hrani relativne o 2-3 tydny opozdilo(nu nemel jsem net a cdcka s ovladacema sla sehnat za tezky prachy(nebo alespon v te dobe pro me :)) ale rad sem to hral a ted hraju v podstate mod Zy-El, takze tohle me jeste drzi(stejne jako Diablo I) z realtimovek vzpominam asi neradsi na warcrafty II, na zakladce jsem to hral s kamosema skoro porad, pak prisel zvrat v prichodu star craftu a me relativne mrzelo, ze uz W II nikdo nehraje, nez jsem starcraftu prisel na chut :) nu a z FPS hodne rad vzpominam na Shadow warriora(jestli to nekomu neco rika) to jelo mocne po siti, comp zvladl utahnout 4 lidi(pro vic to ani neslo) a tezce jsem se nicili, pak jeste u blooda II jsem se celkem vyblbli a samozrejme u krale Dukem nukem 3D masakr, taky multiplayer, to jsme meli vyhlidlej v pocitacovy ucebne jeden komp, ktery zvladl 8 lidi a to byly akce... :)
pak prisla trapna era half lifu, ktery byl tak skvely az se mi chtelo brecet .)
k counter striku jsem se dostal nekdy tesne pred vydanim verze 1.0 a pred vydanim CS:S me to prestalo bavit
a kdyz jsme u tech zanru, tak k RPG jsem se dostal relativne pozde a to az hranim Icewind dale I(taky rez s pribehem jak ma byt, pak sel planescape torment a kral vsech rpg Baldur's gate II(zatim pribehem a hratelnosti zadny RPG neprekonalo a rikejte si co chcete(nu hodne blizko k tomu meli kotor I :))
ad dexter-> jenze, kdyby jsi rekl, ze knizky jsou blbost, tak bys poukazoval na svoji mentalni zaostal a ta inteligentnejsi cast spolecnosti by se ti smala(zde tedy poukazujes na to, ze nectes, tudiz nemas slovni zasobu a patrne debata s tebou je mizerna(avsak mohu se mylit :))
a dextere mel bych takovou malou otazecku ->na takto vykony comp si vydelavas sam? nebo na jakoukoli vec si vydelavas sam? nebo patris do te tridy lidi, kteri penize jen dostavaji :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
deXter 16.11.2006 16:27 |
haha :D |
Belenor 16.11.2006 16:09 |
Tak zrovna JK:DF2 - nevím, esi to byl grafickej zázrak, mám takový dojem, že už v té době byla překonána nějakou verzí Quake nebo tak něco.
Diablo II, to nevim.
JK2? Já spíš slyšel něco o zastaralé grafice, protože to je postavené na Q3 (Ano, jackusi, opravdu nejsem takový debil, abych nevěděl, že JO nemá vlastní orig. engine. Vlastně, víš o tom, že JO je postaveno na Ravenovské verzi Q3, kterou předtím použili pro Star Trek Voyager: Elite Force?) Ale je možné, že se ta zastaralá grafika týkala JA. Ostatně hratelnost a příběh JK2 - někde jsem četl, že si lidi stěžovali, že od začátku není meč. Pak jsem někde četl, že si lidi stěžovali, že je meč už od začátku. Tak nevim...
No, musím jít, máme v práci požární poplach. |
deXter 16.11.2006 16:02 |
jo ale v dobe jejich vydani to byl grafickej zazrak:) treba JK2: Jedi Outcast™ Named Best Action Game for PC Electric Playground awarded Jedi Outcast Best Action Game for PC and Best Graphics in a PC Game for 2002! "Not only did it look great, it played great too." jenze jk2 mela aspon skvelou hratelnost a pribeh.. to je pravda:) |
Belenor 16.11.2006 15:54 |
To je fakt, tak si kupujte co chcete za grafiky :-)
Mně jde o to, že mi přijde blbý vyzdvihovat grafiku, když jinak hra stojí zaprd. Beru to z ohledu člověka, co si hry kupuje. Pak mi je ukradený, jakou to má grafiku, když to za 10 hodin dohraju a už se k tomu nevrátím. A prachy v hajzlu. Jestli se mi do něčeho "vyplatila" investice, tak je to JK:DF2 (x-krát dohráno, asi rok nebo dva po Internetu), Diablo II (hraju dodnes) a JK2:JO (několik let po Internetu). A ani jedna z těchto her není grafický zázrak. |
deXter 16.11.2006 15:43 |
nmo ja myslel treba na 3d grafiku:) ze se s tim nebude dat pracovat .)
Mno a to je kazdyho vec co si za ty prachy koupi.. ale ja taky nekritizuju knizky ze je to blbost:) |
<< | < | > | >> |
|