| MusicZakladatel: Maxell Music ;-) << | < | > | >> |
Belenor 19.09.2008 09:50 |
Aby ses nedivil, opare :-) |
SirPesZ 19.09.2008 09:46 |
Tady v tom příspěvku nikdy nebylo nic zajímavého :-). Naposledy upraveno: 19.09.2008 13:52, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
defila 18.09.2008 20:42 |
mam, ale jiste zdejsi zle entity by ho smazali, muzu ti ho poskytnou jinde, kam zle entite nespadaji adminska prava :o) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
SirPesZ 18.09.2008 19:19 |
def> a máš na to nový album odkaz? Welcome to my world of death and pain |
Belenor 18.09.2008 09:52 |
Nenapsal a ano, je možné, že si práci dělají sami :-) |
defila 18.09.2008 09:47 |
a jeste jedna vec - napsal jsi nekdy vir? :)))) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 18.09.2008 09:47 |
dobre, tak viry nepisi normalni lide :)) ale zajimalo by me, jestli je nejaka pravda skryta v tom, ze antivirove spolecnosti si sami delaji praci, divize viraru a antiviraru, kazdy v jinem poschodi spolecnosti a vzajemne se za zady pomlouvaj :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Belenor 18.09.2008 09:35 |
Mno, vycházíš z předpokladu, že viry píší normální lidé :-) Samozřejmě psychicky narušený programátor, který si myslí, že virem získá slávu, neváhá a virus napíše :-) A někdo prostě škodí, protože z toho má radost :-) |
defila 18.09.2008 08:49 |
to, ze to ma vyjit pozejtri, neznamena, ze se to jiz nejakou chvili pohybuje siti (cca 3 tejdny :))
(osobne by me zajimalo, kdo to takhle krade a kde to ziskava, nejky nasrany producent nejspise )
ale stale si mylsim, ze nejvetsim lakadlem na jejich hudbe je jejich basistka :o)
podobny pripad me vedl k zamysleni nad tim, kdo vlastne vymysli viry, normalni clovek z toho prakticky nic nema... tak jsem dosel ke straslivemu zaveru, ze viry vlastne vymysli antivirove spolecnosti, ktere, si tak udrzuji svoji zivnost, ma nekdo jinou zkusenost? :)
Naposledy upraveno: 18.09.2008 08:51, defila Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 17.09.2008 21:59 |
Jo, vyjít to má až pozejtří :-). Zdá se, že se to nese ve stopách alba minulého.Welcome to my world of death and pain |
defila 17.09.2008 19:28 |
maji uz i ke stazeni nove album, ale ze zistnych duvodu sem nedavam odkaz, ze :o) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 17.09.2008 18:55 |
http://www.youtube.com/watch?v=pucrI881Efk&feature=user Sonici budou mít nový album.Welcome to my world of death and pain |
defila 17.09.2008 08:32 |
jo treba ortodoxni krestane z Brazilie Antidemon, mazec jak ma byt :)
ci mam doma jeste Crimson Moonlight - Svedi(?) to je neco jako black/death ... taky evlmi sokovni panove :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 16.09.2008 14:48 |
Bel> taky jak co. Najdou se i kvalitní věci. Welcome to my world of death and pain |
Belenor 16.09.2008 14:37 |
Mno, křesťanské písničky vetšinou trpí na slabé texty, tak to alespoň zkouší zachránit hudbou :-) Z křesťanských písní mám většinou dojem, že jde o bandu pokrytců, tihle si to alespoň užívají :-) |
defila 16.09.2008 14:02 |
pro zdejsi hudebni osvetu
OdkazKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Belenor 16.09.2008 06:21 |
A hopla, no, tak si jdu pustit Dark Side of the Moon :-)
Hoffman: No, každý má jiný vkus, to je fakt. A vlastně tak možná nějaké lidi přitáhne k poslechu původních verzí. Ty jsou samozřejmě lepší, že :-) Po Dark Side asi nahodím Smetanu :-) Si toho Hoffmana asi někdy znova poslechnu, abych se ujistil, že mu nekřivdím, ale třeba ta Vltava nic moc.Naposledy upraveno: 16.09.2008 06:27, Belenor |
~stx#. 15.09.2008 20:23 |
Odkaz :-/ I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
SirPesZ 15.09.2008 19:15 |
Dneska jsme to hráli s kámošem doma a sestře se to dokonce líbilo :-). Welcome to my world of death and pain |
pils€ 15.09.2008 15:49 |
Mam od nej cely to cd Classical a je to docela dobrej poslech ani bych nerek ze to przni :) S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
<< | < | > | >> |
|