<< | < | > | >> |
defila 06.10.2008 22:01 |
hehe, link ti dodam nei probem, ale tady radsi ne, a nsirme piratstvi ;) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
~stx#. 06.10.2008 20:25 |
vubec .) I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
Ladron 06.10.2008 19:41 |
BRNO jedině BRNO jedině BRNO zbrojovka;) And also Arsenal Gunners!Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
Jack 06.10.2008 18:35 |
Protoze, PCE PCE to je (_._) v republiceee! |
Fox 06.10.2008 17:53 |
hehe proc zrovna pardubice ole? :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Belenor 06.10.2008 13:27 |
Hele, vydírání tady trpět nehodlám, tak prrrr, jo? |
SirPesZ 06.10.2008 13:16 |
Kotel: vyměním svá slova za link na CoF :-). Welcome to my world of death and pain |
Flamberg 06.10.2008 13:14 |
Pardubicééé, ole! |
Flamberg 06.10.2008 13:14 |
Jo, pokud jde o hokej (a sport obecně), tak bych svou "definici" poupravil na:
"Obecně si pod pojmem kotel představím shluk nejzarytějších fanoušků týmu. Chlápci s dresem skupiny, kteří znají jména a čísla všech hráčů nazpaměť." |
Fox 06.10.2008 11:40 |
tak kotel neni jen z hudebni sceny.. treba na hokeji je vetsinou na jihu kotel.. ale definice je stejna.. dav nebo skupina lidi nejzarytejsich fanousku jak rikal flamberg.. nevim havet mi prijde jako docela silny slovo.. akorat se chteji odvazat a kde jinde nez na koncerte.. spis bych byl rad ze se tohle nedeje ve kdejaky hospode kde soulidi posilenny alkoholem.. na tech koncertech se stim aspon pocita :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Flamberg 06.10.2008 09:11 |
:-D |
Belenor 06.10.2008 06:37 |
Kotel, jo? To je jak tam ta banda řvoucích kreténů do sebe mlátí na těch metlovejch koncertech? Havěť, pozavírat. |
defila 05.10.2008 20:58 |
tak to napis vlastnimi slovy, nenapisu si do poznamky napr - subjekt F ma takovy nazor - subjekt S ma nazor takovy, respektive slovo od slova stejny :o) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 05.10.2008 20:33 |
def> stejně dej link (mně se Nymphetamine docela líbí). Jinak souhlasím s Flambergem.Naposledy upraveno: 05.10.2008 20:33, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
defila 05.10.2008 19:59 |
apesz a kotel - ne nemyslim to jako zadny chytak - osobne se mi flambergova odpoved velice libi ;)
- ad cof - mno posloucha se to dobre, mozna lip nez predchozi album ( i kdyz samozrejme od midianu to vsechno stoji za hoouby..)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 05.10.2008 18:33 |
defila> ale jo, poslechl bych, i když nečekám nic extra, ale třeba se mýlím, kdo ví? ad kotel: myslíš, že nevím a nebo to je chyták? :-)Welcome to my world of death and pain |
Flamberg 04.10.2008 22:22 |
Ad kotel:
Obecně si pod pojmem kotel představím shluk nejzarytějších fanoušků skupiny na podiu. Chlápci s trikem skupiny, kteří znají všechny texty nazpaměť.
"Kotlů" existuje několik typů, hlavně s ohledem na styl hudby, kterou kapela tvoří. Jsou umírněné kotle, které především stojí a tleskají. Dále tu máme kotle headbangerů (hrozičů), kteří rádi skáčou (vertikálně), tleskají a mocně pohazují hlavami. A pak lze narazit na kotle typu "moshpit". To jsou fanoušci vyžívající se právě v moshingu, pogo, wall of death či crowd surfingu...
Já osboně - vzhledem k tomu na jaké akce chodím - jsem se zatím setkat nanejvýš s kotly headbangerů. S opravdovým moshpitem nemám zkušenosti. |
defila 03.10.2008 16:06 |
a jeste jedna nova(ac starsi) informace - CoF vydali nove album, co pane Psze? zajem? .) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 03.10.2008 14:14 |
Pro koncertni nadsence tu mam malou otazku (tykajici se meho osobniho pruzkumu) -> CO si predstavujete pod pojmem kotel?(moshpit) - ti odvazni muzou pripojit i vlastni zazitky :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 19.09.2008 13:30 |
hehe :)
dobre opare, nekam ti to hodim :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
<< | < | > | >> |