Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Kultura > Music
26.11.2024 (3.137.181.69)

Music

Zakladatel: Maxell

Music ;-)

<< | <> | >>

Belenor
29.01.2009 07:41
Mno, osočujete tu osoby, oblékající se v hip-hopovém stylu, ze stádovosti, ale myslím, že stádovostí trpí i metalisti :-) černé oblečení aj.

Mno, hudba. Myslím, že na tomhle se nikdy nikdo neshodne :-) Fakt je, že některé skladby vyžadují zdatnějšího posluchače, který je schopen ve složitější kompozici něco najít, a to se týká větší části hudebních stylů, překvapivě i elektronické hudby/techna. Samozřejmě většina děl jaksi dostatečnou složitost postrádá, protože čím složitější, tím hůře se to prodává :-)

To ovšem mluvíme o "hudebně" zaměřených stylech. Pak jsou styly zaměřené na text (hip-hop/rap), kde není důležitá kompoziční složitost, ale naopak textová. Mno, a tady selhávám, protože nějak postrádám schopnost chápat složitější texty obsahující nějaký skrytý význam :-) A to nejen texty písní, ale i knihy, filmy :-) Proto čtu jednoduchý brak (May, Star Wars) a koukám na filmové bláboly (Star Wars, akční filmy :-)

Falcon
29.01.2009 07:21
no nevím co bych dělal kdybych viděl nějakou číňanku v Billabongu za pultem xD ale s těma hadrama to bude to stejný co s čímkoli jiným, nejlíp elektronikou :) známý byly na stavebním veletrhu v číně, kterej je největší na světě a říkali že např gola sada ( sada klíčů :) ) která u nás je za 2 tácky a víc, tak tam byla za 20 dolarů a bylo tam 3x tolik klíčů :D a proto už třetím rokem nakupují materiál do firmy přímo z čínské fabriky :D

tak vykládej teda :D
xaxaxaxax

defila
28.01.2009 22:40
ja pockam jestli se ozve falco .)
a vas necham napate cekat :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.
deXter
28.01.2009 21:48
no za material a za praci bych rekl asi nak tak no :) ani to mozna ne :D
Fox
28.01.2009 21:42
Kamos v cine koupil znackovy (quiksilver) po 60kc takze vyrobni cena bude tak 20kc? Nevim, kolik kajosi?:)
You can't predict your future, but you can follow your dreams.
deXter
28.01.2009 21:37
povidej :P

defila
28.01.2009 21:32
definuj pojem tvrdsi hudba :P

btw jinak ksiltovka neni vyhradnim rysem hoper, velka spousta posluchacu HC ksiltovku nosi (teda klasickou ksiltovku, zadne rovne pristavaci letiste pred sebou a ksilt stranou ako kokot...)

hu, takovy nekrestansky penize za obleceni, ja teda ve znackach nechodim, tak jsem se v pojmu premrstenych cen asi ztratil... (btw, i ty tve veci jsou vyrobeny v Cine, jestli chces muzu tu napst jednu takovou zajimavou historku s jednou cinankou prodavajici znackove budny v Praze ;) mimojine bych ti i zminil vyrobni cenu a pak prodejni cenu u nas )

Falcon
28.01.2009 21:28
já zase rád nosím takový ty dlouhý surfařský plavky s kytičkama billabong,rip curl,volcom, reef atd xD na tom fakt ulítávám, jediný co je fakt blbý je to, že sou tyhle hadry nelidsky drahý, pár kusů sem si dotáh z améru, ale teď už se to konečně dá sehnat za rozunou cenu aj u nás (1000-1500 xD)

takže aj ve stádě s kšiltama můřou bejt lidi co maj rádi tvrdší hudbu :D

xaxaxaxax

SirPesZ
28.01.2009 20:19
Fox> tak máš třeba Heavy nebo Speed metal, kde máš taky jedny z nejlepších zpěváků/ček. Další najdeš třeba v opeře.
Welcome to my world of death and pain
Fox
28.01.2009 18:34
budiz..
deXter
28.01.2009 18:30
me staci ze nejsem ve stade rovnejch ksiltu :D

defila
28.01.2009 18:25
jj, stadovost je zlo, zacni po meste chodit v sukni ;)

prilep se v tramvaji na strop... nebud clenem stada, premejslim co tu vyvedu v olomouci :)

nejspis vyvedu neco se smetakem :)
deXter
28.01.2009 18:23
fox: prave proto mi to vadi, ze se takhle oblika hodne mladejch lidi a jen z toho duvodu ze to podle nich vypada drsne nebo proste proto ze se tak oblikaj kamosi :) prosta ta stadovost..

defila
28.01.2009 18:19
jj, zbyli tu jen metalisti, ostatni byli umlaceni cepicema :)

nabyvas toho dojmu z toho duvodu, e jsem spinavym metalistou ;) a to co zde interpretuji, je to co posloucham ja (kdybych interpretoval neco, co neznam, tezko bych to sem hazel) vzdy to cose tu objevi ma nejaky napad ci jiste kouzlo, ktere jsem v ostatnich kapelach zase tak casto neslysel, vzhledem k tomu, ze posloucham prakticky death ci grind, tak se to tu objevuje z tohoto duvdu
(v realu je to z duvodu, aby byl co nejvice zmetalovan Pesz a zacal jezdit na vic koncertu, k metalu byl jiz priveden, takze schazi uz jen maly krok :o)))

a ver mi, ze growl neni zrovna vyhledavanou slozkou v hudbe co posloucham, spis kytary bici, growl je asi jediny doplnek, ktery se k te rychle hudbe hodi...
Fox
28.01.2009 18:18
ja se takle neoblikam ale i tak je to kazdyho vec co si vezme na sebe.. pulka z tech kluku to stejne nosi kuli tomu ze jejich kamos se tak taky oblika..
deXter
28.01.2009 18:13
Me ani tak nevadi rap jako hudba, sice to zrovna nemusim ale co no.. ale co mi vadi jsou stada typku v rovnejch ksiltech,budnou XXXXL a kalhotama u kolen.
Fox
28.01.2009 18:02
vetsina normalnich lidi :D prave o to jde ja se za normalniho nepovazuju :D
Maxell
28.01.2009 18:00
No ona většina normálních lidí tady tu diskuzi už vzdala, tak jsou tu jen ti metalisti a občas někdo přihodí něco mimo :-))
Fox
28.01.2009 17:55
nahrani kapani vody neni vubec spatny napad mohlo by se to prodavat jako relaxacni HUDBA..
prave o to jde vy mate ty svoje kytary a bici pritom vas temer nezajima pevecky vykony.. navic to jak kdo umi neumi na kytaru zalezi jen na nem samotnym jak bude tvrde trenovat ale to je se vsim i se skladanim elektronicky hudby.. a je pravda ze u spousty rockovejch kapel se mi libi jak zpivani tak hrani ale napr. to co sem posilas ty jako "super hudbu" mi vubec neprijde jako super hudba spis bych rek ze kdyz nekdo "zpiva" growlingem tak to neni vubec o umeni ale o tom jak sou interpretovi hlasivky schopny vydrzet ten napor a dle myho nazoru se v tomhle zanru muze schovat spousta neumelcu..
jinak hip-hop je spis zivotni styl, dlouhy tricka, volny kalhoty u kolen atd. to co se povazuje za hudbu je rap coz neni moc o peveckym vykonu ale o textu samotnyho rapu..
dal bych rad zminil ze ja muzu vlastne poslouchat uplne kazdej styl a nejsem vuci zadnymu stylu vyhrazenej proc tady pisu to co pisu delam proto abyste si uvedomili ze hudebni svet nelezi pouze ve slovu metal.. nabyvam toho dojmu kdyz to tady ctu..

defila
28.01.2009 17:39
ad flamberg - hip hop is dead nosim na triku :)

ad fox - mno, tak nahraj kapani vodovodniho kohoutku a prodavej to po cd, dozajista se svoji tvorbou budes mit uspech, pripadne nahraj zvud dalnice, dalsi super skladba...

ad hudebnici - mno primo v metalu ne, ale u instrumentalnich nastroju se zpravidla nejlepsi hudebnici schazeji, ze to je jazzove,rockove ci metalove rozhodne nebude nahoda ;)

jelikoz, at ti to treba nezni tak zahrat nektere veci je opravdu tezke a v rychlosti jakou to nekteri panove daji, se to zda az nezkutecne, doporucuji si precist nejakou recenzi od nekoho kdo hraje a hodnoti jistou kapelu, da se v tom najit mnoho, pokud se o hudebni prumysl nejak zajimas

slova, ktera muzes odrikat, ti lecktera firma udela, dany interpret je tam pak bud kvuli vzhledu, x Letum pobytu v base, nebo kolik stihl v detstvi prodat koksu

a ze nejlepsi hudebnika nenajdes v brandzi hip hopu, to je kruty fakt :D

<< | <> | >>