| MusicZakladatel: Maxell Music ;-) << | < | > | >> |
dREAm 03.09.2005 16:50 |
Eh, potreboval bych vysvetlit styly "grunge" a "emo"... :) z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
defila 03.09.2005 14:37 |
njn moje lenost nezna mezi :)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
SirPesZ 03.09.2005 07:27 |
defila>>> O In flames už jsem něco slyšel, nechtěl bys překonat lenost dát aspoň tohle na ftp :-). Btw souhlasím, že metal je samostatnej styl, o tom jsem nikdy nepochyboval, jen abych nemusel všem vysvětlovat, že poslouchám miliony (mno, však víte,jak to myslím) stylů, tak prostě řeknu rock. Ty lidi, který do toho viděj, tak s těma se dá o tom mluvit a stěma, který fo toho neviděj, tak těm to stačí. Pokud si vzpomínám, taxi "línej" už půl roku, né-li déle :-).Naposledy upraveno: 03.09.2005 07:52, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
Falcon 02.09.2005 18:04 |
já ani nevím, nemám u toho názvy :D xaxaxaxax |
defila 02.09.2005 17:57 |
tak predpokladam ze to je to jeste to jedno co jsem sem nenapsal a to mate.feed.kill repeat, ze :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Falcon 02.09.2005 17:55 |
já mám 3 xaxaxaxax |
defila 02.09.2005 17:51 |
to falco - ja mam vsechny :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Falcon 02.09.2005 17:50 |
jo tohle cd od slipknotů mám, to je dobrý xaxaxaxax |
defila 02.09.2005 17:38 |
tak pokracujem ve vyctu :) ted se vmisime do tematiky <b> Slipknot</b> i kdyz tohle uz je tu nekolikrat zminovana kapelka, propadajici komerci, je to videt na vsech jejich albech, od ouvodu se zmenily ve stylu strasne, takze nove album nema koho urazit ale kazdopadne album -<b>Jump up ! </b> a z toho - <b> Wait and bleed </b>, <b>Heretic Song</b> a <b> Jump up! </b> a z noveho alba <b> The subliminal Verses </b> tam stoji za poslech opravdu hodne veci - <b>Vermilion</b>, <b> Vermilion PT.2</b> <b> Circle</b>, <b>Blister exist </b>, <b> Before I forget</b> a co se vam dale bude libit necham na vas mno <b> Sepulturu </b> a <b> Soulfly </b> tu nijak extra zminovat nebudu jelikoz je povazuju za opravdu velice zname a myslim ze se alespon k polovine z vas neco dostalo to by bylo tak pro zacatek vse :) kdyby nekdo opravdu moc touzil po ziskani tohoto tak vse se da(az na vyjimky) ztahnout z torrentu a to primo z - www.demonoid.com nebo www.isohunt.com - na demonoidu jsem registrovanej, tak kdyby mel nekdo zajem tak poskytnu svuj login(stejne jsem reglej na spouste veci :)) isohunt nepotrebuje registraci, ale potrebujete k tomu programek - nejlepsi se mi zda azureus kterej sezenete treba zde -http://www.stahuj.cz/internet_a_site/bittorrent/azureus/
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Arm. 02.09.2005 17:36 |
defila se rozepsal. :) Give a guy some peace, would ya? |
Falcon 02.09.2005 17:34 |
bože :D xaxaxaxax |
defila 02.09.2005 16:53 |
to bel - ad bliti :) - hehe to ze frontmennum neni casto rozumet uz k tomu stylu patri, ale naprosto uzasne je zaposloucha se do kytar ci do bicich, ktere jsou casto az presprilis uzasne :) mno vzhledem k tomu ze jsem linej a nechce se mi na ftp hazet kotel hudby tak vam tady napisu alespon nazvy skupin a nazvy pisnicek, ktery stoji si za to poslechnout - nektere jsou jen muj osobni nazor ze jsou vynikajici, a na zbytku jsem se shodnul s dalsima lidma ze jsou skvele tak jedem <b>black metal</b> <br> Dimmu Borgir - docela hodne symphonicka kapelka za poslechnuti urcite stoji alba <b> Death Cult Armageddon</b> a <b>Puritanical Euphoric Misantropia</b> z alba PEM stoji za poslech skladby - <b> Burn in Hell </b> <b>Puritania</b> <b> Sympozium</b> a <b> King of the Carnival Creation </b><br> z alba DCA za poslech stoji - <b>Progenies Of The Great Apocalypse</b> a <b>Allehelgens Dřd I Helveds Rike</b>
samozrejme si sem musim hodit <b>Cradle of filth </b> jelikoz uz je posloucham 6 let - najdete si alba <b> Cruelty and the Beast </b>, <b> Midian </b> a Dusk and Her Embrance </b> z toho se da poslouchat vse :)
jeste by sem asi patrili <b> Dark Funeral </b> ale ty me nejak poradne nezaujali <b> Death Metal </b> Mno nekdo uvadi ze <b> In flames </b> jsou death ale nevim, asi ne, neda se to zaskatulkovat moc nikam - kazdopadne hodne melodicka kapelka, prijemny texty nic extra, tohle by se vam mozna libilo protoze tam "neblijou" :) album <b>In Flames - Reroute To Remain 2002</b> Je po <b> Lunar Strain 1994</b> tim nejlepsim co vydaly, poslouchat se da take vse
<b> Dark Tranquility</b> pokud mate zajem o symphonicky death tak tohle je asi jednoznacna volba, stylem hodne podobne In flames- ale jen misty -> na netu se to neda temer sehnat :/(nebo alespon na torrentech ne) <b> Bathory </b> Jedna ze zajimavejsich kapelek,ktera je lehce silena - zpevak je opravdu zvlastni, podle toho jak zpiva bych se ho i misty lek .) vzhledem k tomu ze mam ted na disku jen album <b> Octagon </b> tak tady toho moc doporucit nemuzu, jelikoz jsem moc neslysel <b> Krisiun </b> Tak tito brazilsti panove jsou docela uzasny - kdo byl na Brutal Assaultu ve Svojsich tak je mohl slyset najdete si album - <b>Conquerors of Armageddon</b> stoji za poslech <b> Decapitated </b> Polsti panove kteri hraji zajimavy death- kdyby ste neco hledali tak si najdete alespon album <b>The Negation</b> nebo <b> Nihility</b>
vseho smes - aneb nechce se mi to uz radit podle stylu
hmm tak ac nerad tak <b>Nightwish</b> - podle me nezajimavy Gothic bez neceho uzasneho v sobe, v klipech straslive pozujou, ale to k tomu stylu asi patri... tohle je des
<b>Graveworm</b> zajimava nemecka kapelka - neco mezi black a death, taky nektery skladby melodicky- zajimavy je primichat do nekterych skladeb dudy, docela to projasni metalove rytmy - kazdopadne alba <b> (n)Utopia</b>, <b>Scourge Of Malice</b> a nejspis i <b>Engraved In Black</b> <b>Hammer fall</b> - Tak tohle me nenadchlo vubec, neco mezi speedem a necim, zpevak ma podle me strasne moc vysokej hlas a vubec se tam nehodi, tohle se mi nelibit .) <b> Arch Enemy </b> docela prijemne poslouchatelna skupinka, ani nevim kam bych ji poradne zaradil, kazdopadne tohle ano! .) zbytek dopisu az se vratim z mesta .)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Ayreas 02.09.2005 16:13 |
Tady se to nejak rozjelo ;))) |
Belenor 02.09.2005 15:36 |
Takovouto argumentaci jsem cekal :-) Pokud se chce nekdo zivit hudbou, drive ci pozdeji stejne sklouzne do libivosti, nemyslis?
Skatulkovani preskocim, co se tyce vokalu, tak preferuji kvalitni intonaci a praci s hlasem pred chrchlanim, blitim apod. Samozrejme to je tim, ze nejsem metalista, ale spise rocker a nekdy ani to ne. Spravny metalista uznava pouze nesrozumitelne zvraceni do mikrofonu, ze? Ja jsem holt odchovan melodii, kterou u rady "hudebnich" stylu postradam.Naposledy upraveno: 02.09.2005 15:37, Belenor |
defila 02.09.2005 15:26 Editovat,
Smazat
|
to bel - ad komerce - hmmm takhle to neni - kdyz vezmes neco jako zde jiz zminovanou Avril nebo Robieho williamse(stejne jako shakira a po. sracky) tak ty se uskladnuji tomu co se libi lidem a nataci desky podle toho co se lidem libi a kdyby meli zkocit uplne mimo svuj styl tak to udelaji, u metalu to neni tak razantni - tudiz myslim komerci jako naklonost interpretu k penezum :) a schopnost pro ne udelat vsechno a navic metalovych alb se kupuje daleko mene nez zde zminovanych radoby hudebnich osobnosti ad metal - metal je podle me hudebni styl :) to pesz - jenze je problem ze u Chob neposloucham zpev ale kytary ptotoze je to prijemny poslech u COF posloucham prave Denniho protoze jeho hlas je zajimavje jecak MUHEHE ale porad to neni zpravnej Growling jako treba u Decapitated - zajimava deathova skupinka |
dREAm 02.09.2005 15:15 |
2 SPZ, Ayreas: Mno, takovy odpudivy popik zase nemyslim. :) z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
SirPesZ 02.09.2005 14:18 |
defila>>> Mno, to už je lepší "kastrát", než zpěv jako Cradle of Filth nebo Childern of Bodom ;-).
alda>>> A za co považuješ sebe?Welcome to my world of death and pain |
Belenor 02.09.2005 14:14 |
Tak jo, tak od zacatku. Co je podle tebe, defilo, metal :-)
Ad. komerce, kdokoliv vyda nejaky album, toho lze povazovat za komercniho, ne? Protoze proc by to delali? Z dobrocinnosti? |
defila 02.09.2005 14:06 Editovat,
Smazat
|
to rockeri a metalisti - mno rocker neni vzdy metalista jelikoz nejak nepovazuju IM za vykvet metalu (moc pomaly, strasnej zpev...) mno z rosku se stala komercni s*acka, stejne jako komerce je soucasna moderni hudba A myslim ze bych par rozdilu mezi deathem, blackem pripadne doomem a rockem nasel :) - jenze nic z toho se vam nelibi takze si nehrajte na metalisty :))) jo a bon JOvi nema s metalem nic spolecny |
Belenor 02.09.2005 13:58 |
Mno, to se neznaj, pac jsou zaslepeny, ale ve skutecnosti rock a metal nemaji daleko :-)
ve wikipedii o bon jovi pisou, ze je to nejaky hair-metal :-) tj. tolik k tomu, esi je to rock, nebo metal. Ze by opet problemy se skatulkovanim? |
<< | < | > | >> |
|