|
| MusicZakladatel: Maxell Music ;-) | << | < | > | >> |
 SirPesZ 30.10.2006 20:02 |
defila> díky, tenhle cover ještě nemám. Ale CoB na Aces High taky udělali cover a ten semi líbí víc, než tenhle. Ale mám takovej pocit, že tohle je ještě zpívaný gdyž měli klučinu za mikrákem, ne? Welcome to my world of death and pain |
 defila 30.10.2006 16:02 |
hmmm mel jsem pravdu :), taky ten remake maji :), kdo by mel zajem si poslechnout tak zde ->http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/06731/12_-_Aces_High.mp3_4.03MB.html
jinak musim upozornit, ze tam "zpiva" slecna a dle zpevu bych rozhodne neposuzoval jeji vzhled, nejdriv poslechnout, pak fotky :)
to je ona : http://music.yahoo.com/library/slideshow/default.asp?i=286032&pid=509932
odvaznejsi poza :) ->http://music.yahoo.com/library/slideshow/default.asp?i=286032&pid=584637
kdyztak i fota cele kapely (a ti klucinove-mimochodem bratri- co tam hraji na kytary taky nejsou k zahozeni :))
a koukam ze senteced nemam ani ve sve hudebni slozce, jdeme napravit :)Naposledy upraveno: 30.10.2006 16:03, defila Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 defila 30.10.2006 15:53 |
ja mam take tuseni, ze Aces High nenahrali jen CoB... hmmm myslim, ze i arch enemy a podle me jeste nekdo Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 30.10.2006 15:34 |
Jo, pár jich mám. Tohle máš ode mě, protože já to tma taky tak mám, ale jsem línej to přejmenovat :-). A Sentenced jsou mnohem míň známý jak CoB, to máš pravdu.Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 30.10.2006 15:05 |
Nevim, mp3, která se ke mně dostala, už tam má CoB. Asi je Sentenced méně známé, tak to někdo špatně pojmenoval :-) Nevim, já se v metalu neorientuju. Akorát mám pocit, že coverů Troopera je víc :-) |
 SirPesZ 30.10.2006 14:56 |
Aces High je od CoB, ale Trooper je od Sentenced. Ona je to celkem častá chyba. nevim, jak vznikla :-). Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 30.10.2006 14:50 |
Vždycky ne, občas se daří originál předčít :-) Třeba The Trooper a Aces High mi skoro přijdou lepší od Children of Bodom nebo kdo to nahrál. |
 SirPesZ 30.10.2006 14:45 |
Bel> snažej se z toho udělat black :-). Mně osobně to nevadí. To je věc názoru. Btw Hallowed se mi líbí od IM i od CoF :-). (ale originál je vždycky jen jeden ;-))Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 30.10.2006 14:43 |
No, není to ani tak tím, že bych byl fanda IM, ale spíš tím, že mi death a black metal hudebně moc neříkají. Hallowed od CoF jsem, tuším, taky slyšel, a přijde mi (a potvrzuje mi to i ten Fear of the Dark), že zas tak technicky zdatní nejsou. Zejména mi přišel příšerný začátek instrumentální části v jejich verzi Hallowed.
Ale samozřejmě je to vše silně subjektivní :-) |
 defila 30.10.2006 14:35 |
spis si velky fanda IM :)
ja jsem prvni hallowed slysel od Cof a kdyz jsem mel tu moznost slyset je od IM tak se mi to vubec nelibilo :)
tolik asi k pohledu na vecKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 30.10.2006 14:26 |
Já nevim - prostě mi přijde, že se pokoušejí dělat death metal čicotomábýtzač ze skladby, která kompozičně death není. Kopák jede o sto šest, ale celek je takový ucajdaný, klávesy mám rád, ale tady mi to nezní. To i ti superstáři byli včera v některých případech lepší než toto. Samozřejmě to má světlá místa, ale jako celek... Asi jsem přehnaně kritický, sám bych to asi nezvládl ani takto :-) |
 SirPesZ 30.10.2006 14:08 |
Bel> mno, ale musím říct, že ta instrumentální části (včetně sóla) se jim celkem vydařila (hlavně qůli klávesám teda). Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 30.10.2006 11:26 |
Lol, heheh, tak jsem měl tu "čest" (?) slyšet Fear of the Dark od Cradle of Filth a teda nevím, esi to mysleli jako poctu nebo zesměšnění Iron Maiden :-) Nebo snad zesměšnění sebe sama? :-) |
 SirPesZ 29.10.2006 21:50 |
def> mno, já gdyž si vemu jen třeba takovej začátek od Trashed Lost..., tak tam bubeník dost válí :-). Prostor nemám.Welcome to my world of death and pain |
 defila 29.10.2006 21:48 |
to pesz -> jop oni klucinove jsou celkem vsichni sikovny(ale stejne je kapela postavena na frontmanoj a klavesakoj, to vime vsichni :) ale nic proti bubenikovi ae bohuzel(mozna to je tim dvdkem) me prisel zcela jako nejslabsi clanek..., kdo by me poskytl dostatek prostoru, tak muzu zaslat :)
to bel -> bohuzel nerika mi to nic, jsem holt ignorant .)Naposledy upraveno: 29.10.2006 21:54, defila Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 29.10.2006 18:43 |
V sobotu jsem si byl naživo poslechnout Luboše Andršta a taky to bylo dobré. |
 SirPesZ 29.10.2006 17:03 |
defila> A to je záznam nějakýho koncertu k turné nebo nějakej speciální počin? Jj, má jich 6. Ale má to jinak lazený (normálně ně je -> e-h-g-d-A-E a on má -> (apoň myslim :-)) d-a-f-c-G-C (takhle hrajou i CoF, i gdyž ty maj myslim místo C -> D; což není nic proti In Flames, který to maj místo E A# :-) ) ). A basák, to sjem nevěděl. V klipech měl myslim 4 nebo 5. Viděl jsem už i 12ti strunnozu basovku (každá ztrojená), ale pro to neznám praktický využití. A ten jejich klávesák si to taky celkem dává :-). A gdyž jsme u toho, tak bubeník je celkem šílenec a druhej kytarák taky není nejhorší.Naposledy upraveno: 29.10.2006 17:04, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 defila 29.10.2006 15:12 |
to pesz -> tak jsem mel tu moznost videt dvdko panu z bodom ->Nu, ten klucina je strasnej borec :)) to co tam misty tvori je velice povedene, v podstate me to prijde jako album, akorat s hlukem davu, sem tam s nejakym prokecem a pohledem na opravdu sikovnyho kytaristu....
jo a nekdy mu tam musim spocitat struny, jelikoz mi prijde ze jich je tam nejak hodne :))
tak mi to nedalo a hledal jsem misto kde jsem je pocital -> ma jich tam trapne jen sest :) kdezto basak jich tam ma take trapne jen sest :))))Naposledy upraveno: 29.10.2006 15:13, defila Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 27.10.2006 21:21 |
<a href="http://www.filmmusic.ic.cz/chip_dale.mp3">největší hit</a>
def> jj, o dvd jsem už slyšel. O demu ne.Naposledy upraveno: 27.10.2006 21:21, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 defila 27.10.2006 17:23 |
jo a ke stazeni se objevil demac panu z Bodom a ten se mi libi asi nejvic ze vseho co nahrali(ale strasna zvukova kvalita) taky se objevilo dvdko z zivaku, tak sjem zvedav .) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
| << | < | > | >> |
|