| << | < | > | >> |
 defila 01.11.2006 15:54 |
ehm obohat nas taktez o ten prispevek :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 SirPesZ 01.11.2006 14:30 |
Mno, já ho nevidim :-). A mylsím, že kromě Maxella nigdo :-). Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 01.11.2006 14:18 |
A občas se člověk pobaví i čtením smazaných příspěvků :-) |
 Belenor 01.11.2006 08:26 |
Lol, tak to je hezký :-) Takováhle diorámata v ABC nevycházela :-) Škoda :-) |
 defila 01.11.2006 08:23 |
vice mene to sem patri :D
http://myko.tvujweb.cz/dioramadiokrsna.jpg
hehe :))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 01.11.2006 08:15 |
:) tak odted zacne :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 01.11.2006 06:23 |
Jasně :-). Tady se po takovejch věcech přímo šílí :-). Welcome to my world of death and pain |
 defila 31.10.2006 19:42 |
ale to ja ji taky videl celkem davno(spis bylo moje obrovsky kdysi prekvapeni, kdyz mi bylo sdeleno, ze uz tam nezpiva klucina :)) tady davam akorat na pohled tem kteri neznaji a chteji obohatit obzoryKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 31.10.2006 18:24 |
def> mno, já ji už viděl dávno :-). V compu mám live videoklip na dead_eyes_see_no_future.. Hele, to je vono :-). Welcome to my world of death and pain |
 defila 31.10.2006 17:45 |
mno kdyz jsem u tech arch enemy, tak youtube opet nezklamal a dava moznost slecnu videt v akci aniz bych musel neco uploadovat :)) (ja nevim jak vam, ale me se vzhledem celkem libi :)), rozhodne oskliva neni :))
->http://www.youtube.com/watch?v=dOdIvHTIiaU
a to co tu je v predchozim prispevku v mp3 muzete na milovanem youtube videt tady :) dead eyes see no future (nadherna vec :))
http://www.youtube.com/watch?v=_CQiLvTzHz0&mode=related&search=Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 31.10.2006 12:43 |
to bel -> njn vsem se nam nemuze libit stejna hudba :)
to pesz -> jen tahej :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 31.10.2006 12:33 |
Bel> Nevíš, gde by se ty covery daly stáhnout? :-) Jinak ten od In Flames (Murders...) a od Dark Tranquillity (22...) mám, ale nic moc, řekl bych.
def> stáhnu :-).Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 31.10.2006 11:14 |
Ta první má zajímavou harmonii, oboje je docela poslouchatelné až na ten zpěv :-) Holt preferuji poněkud čistější hlas než tohle :-) |
 defila 31.10.2006 10:40 |
:)
nu kazdopadne tu mam neco se slecnou -> (album dead eyes see no future) We will Rise ->Odkaz
a taking back my soul(z alba Dooms day machine)- tam se mi celkem i libi to kytarove solo zacinajici kolem 3. minuty, co na nej rikate? :) Odkaz
Naposledy upraveno: 31.10.2006 10:40, defila Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 31.10.2006 08:03 |
Hehe, jak to tu znova čtu, tak to, co jsem napsal, už jste s SPZ probrali, hehe :-) To jsem se zase předvedl :-) |
 defila 31.10.2006 08:01 |
to bel ->$ jj ja vim, uz jsem to psal doma, mam doma nekde zivak, kde to zpiva ona Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 31.10.2006 07:49 |
A to Aces High je zpíváno tou slečnou? Měli přece před ní za zpěváka mládence a v té mp3 je uveden rok 1996. (Angela až od 2001?) Mimochodem - http://www.maidenfans.com/imc/?url=madeintribute&lang=eng&link=tributes
Nicméně chápu, že slečna musí zpívat podobně, jako mládenec, jinak by ji asi nevybrali :-) |
 defila 30.10.2006 22:07 |
mi tak nejak doslo :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 30.10.2006 21:05 |
def> tak pak dej vědět :-). Sbírám IM covery :-). Welcome to my world of death and pain |
 defila 30.10.2006 20:16 |
jj, spatne zvoleny album, uvedomil jsem si to pozde, ale nekde snad mam i to s holcinou :) chce to jen najit spravny zivak :) tak me napada ze od nich dvdko nemam zadne, hmmm jdem hledat :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
| << | < | > | >> |