<< | < | > | >> |
defila 16.09.2007 08:24 |
ad semtex -> ja na koncertech k urazum prichazim bezne, sem posledne byl luxusne kopnut do hlavy a decentni modriny po zebrech, takze by se asi tolik zase nestalo :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
~stx#. 15.09.2007 21:50 |
si trosku pletes pojmy ne foxi? I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
Párek 15.09.2007 19:53 |
Fox: IoI Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"
My pereme na 40, ale my pereme na 1940 |
deXter 15.09.2007 14:24 |
heh demence :p |
Fox 15.09.2007 10:21 |
fakt? nevedel sem ze sou skejtaci v hk tak husty... Naposledy upraveno: 15.09.2007 10:21, Fox You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
~stx#. 15.09.2007 10:04 |
defila: radsi se tam neukazuj, mohl bys prijit k urazu :O I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
Belenor 15.09.2007 09:38 |
No, teda přišlo mi to jako když se na sebe vrhnou šermíři v nějaké historické bitvě, ale obecně spíš teda hovadina :-) |
defila 14.09.2007 20:53 |
pokud mi zarucis kvalitni mosh pit ci wall of death, tak se s radosti ukazu :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
~stx#. 14.09.2007 18:33 |
de zejtra nekdo na streetmanii? v hk? I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
defila 14.09.2007 17:23 |
-sick of it all Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 14.09.2007 17:22 |
jo, kvalitni wall of death je peklo, zatim jsem zazil 2x na sik of it all, zajimavej je ten kratickej moment kdy se lidi potkaj, jedni nemuzou uz dopredu, pricemz zzadu je na ne tlaceno, pak ubehne dalsi vterina a zacne se to bit mezi sebou :)
nemuzu se dockat :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 14.09.2007 13:52 |
Něco takového jsem čekal :-). Welcome to my world of death and pain |
defila 14.09.2007 12:46 |
btw psze, kdyby jsi nevedel proc se tesim na CAliban, tak tady mas duvod ;)
http://www.youtube.com/watch?v=n4N1p7e1HnQKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 10.09.2007 18:13 |
lepsi prilezitost uz mit nebudes :)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Párek 09.09.2007 18:32 |
No ze by me to nejak lakalo :-) Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"
defila 09.09.2007 17:37 |
nehces se hudebne vzdelat a mit moznost videti me v oslnive krase? :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Párek 09.09.2007 17:34 |
hlavne ze se si rozumite ale me to nic nerika :-) Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"
SirPesZ 07.09.2007 21:39 |
A tak já už v tej Praze budu, že? .-) A DT a Soilwork si poslechnu taky moc rád :-). Welcome to my world of death and pain |
defila 07.09.2007 20:57 |
mno ja cekam, ze zahrajou task 3 veci a zmiznou, kvuli nim samotnym bych tam rozhodne nejel ;)
Soilwork si s oblibou poslechnu a zopaknu si DT, tentokrat asi v kotli, predtim jsem na ne jen cumel z prednni rady :)
a CALIBAN !!!!!!!!!!
to je headlineru az to neni pekny :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 07.09.2007 20:04 |
Na Amony nejdenu, na Kopriklaani ještě nevim, tak možná na Sonicách :-). Já si říkal, že je taková škoda, že jsou tak celkem neznámý, že se sem asi nedostanou a ejhle .-).Welcome to my world of death and pain |
<< | < | > | >> |