<< | < | > | >> |
defila 08.10.2007 18:22 |
heh ten text :), ale nutno priznat, ze spousta kapel ma velice stejnou tematiku textu akorat, ze v Aj :))
rozhodne zajimave :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Belenor 07.10.2007 18:38 |
Belenor Recordings LTD proudly presents
Zvratkař
and his heroic fantasy epos
BLITKY 04
http://www.majerco.net/hudba/blitky04.mp3
Lyrics: http://www.majerco.net/hudba/blitky04-lyrics.txt
Naposledy upraveno: 14.10.2007 12:11, Belenor |
SirPesZ 07.10.2007 12:20 |
defila> jojo, AC/DC je ale Hard Rock (ať žijí škatulky!! :-D). Každopádně ejsíčka jsou hrozně nakažlivý. Když jsem poprvé slyšel Highway to hell, tak jsem to nemoh zhlavy dostat kolik měsíců :-). A musím uznat, že tak 3 písničky se mi do nich i líbí :-). Welcome to my world of death and pain |
defila 07.10.2007 12:07 |
ad pesz -> mam ;)
ad belenor - na disku se mi povaluje diskografie, slysel jsem par alb, na zbytek cetl recenze a tvrdost ne vzdy znamena kvalitu
a ad heavik - po zhlednuti W.A.S.P. nazivo jsem si trochu zmenil nazor, ze ne kazda heavy kapela musi byt spatna(zaradila se mi k AC/DC jako fajn vec :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 06.10.2007 22:13 |
def> chceš od Soniců Eden Fire a nebo máš? Welcome to my world of death and pain |
SirPesZ 06.10.2007 19:04 |
Spíš moc kastrované. Welcome to my world of death and pain |
Belenor 06.10.2007 18:56 |
Tos je všechny slyšel? Není to na tebe moc měkké? |
defila 06.10.2007 11:56 |
ad Dream theatre - neni album u ktereho by jsi mohl prohloupit :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Belenor 03.10.2007 13:19 |
Tak cdrom jsem s pomocí kolegy rozjel. Hmm, tak to album je takové místy metalové, místy art rock ala Pink Floyd, zejména The Wall a Dark Side of the Moon naskakují :-) Je to dost rozvleklé, u instrumentálních pasáží vesměs - teď si nevzpomínám, kdo to napsal, mám pocit, že to bylo tady na RS - vesměs kytarová "onanie" hehe, no prostě náročné na soustředění, páč je to unavující a skoro bych řekl nudné, ale některá místa jsou fakt uchvancancující :-) Jo - jmenuje se to Metropolis pt 2: Scenes from a Memory |
Belenor 03.10.2007 08:47 |
Na webu Queensrÿche ( www.queensryche.com ) jsou z toho alba ukázky, něco zní dobře a něco nějak tak trochu bídně, ale deluxe edition, kterou jsem včera viděl, si asi nakonec koupím :-) Místo toho jsem si včera koupil jedno album od Dream Theater a je to docela dobré :-) Bál jsem se, že má kapela přehnané hodnocení, ale tohle album jsem asi trefil. Ale musím tomu dát ještě pár poslechů - blbý je, že mi v práci nejde rozjet cdrom, takže musím vydržet do odpoledne :-)
Mimochodem ten Geoff Tate v klipech vypadá jak přihřátej, připomíná Mercuryho :-)
|
Flamberg 02.10.2007 21:34 |
Na VH1 občas dávají klipy z tohohle alba - příjde mi to jako ucházející materiál. Album jako celek jsem neslyšel... |
Belenor 02.10.2007 18:27 |
Má tu někdo zkušenosti s Queensrÿche - Operation Mindcrime? Stojí to za koupi? |
Flamberg 29.09.2007 20:40 |
http://www.youtube.com/watch?v=g-y0MdPXslo |
defila 17.09.2007 12:11 |
vubec, je to lepsi nez behat 5km trate, nabehas se stejne a zdokonalis se pri tom v obrane pred ranami :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
kapo 17.09.2007 10:24 |
bullshit... vsak ony vas ty picoviny prejdou :D |
defila 17.09.2007 09:53 |
kdo nezazil nepochopi :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Párek 16.09.2007 20:29 |
prej prijemna...trosku sadomasochysta ne ?:-) Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"
My pereme na 40, ale my pereme na 1940 |
Maxell 16.09.2007 14:27 |
Jo, tohle musí bejt fakt výborná zábava... Takovýhle k*k*ty fakt nechápu... :-) |
defila 16.09.2007 12:03 |
jiste, u prijemne zabavy s prateli se clovek nenudi :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Párek 16.09.2007 11:17 |
Co te nezabije to te posili ze ?:-) Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"
My pereme na 40, ale my pereme na 1940 |
<< | < | > | >> |