Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Kultura > Filmy
28.11.2024 (18.223.210.249)

Filmy

Zakladatel: Ladron

vše o filmech, tipy na dobré filmy apod :)

<< | <> | >>
Semi
18.03.2006 18:13
Pekny sracky nas cekaj :p
:p
Greenhorn
18.03.2006 17:47
Hellboy2, Hulk2, Spider-Man3, Fantastic Four2, X-Men3...to nás čeká v roce 2006-2007....ty Marvelovky miluju :D...no je na co se těšit....já osobně nejvíc na X-Men3(v kinech koncem května)
Mír v duši bratři. ;o)
K
18.03.2006 15:41
Editovat, Smazat
Alda- Myslis Vladka?
Alda
16.03.2006 23:07
jeste ze mam to svoje neco... rikam tomu muj cipesek... :D

>>Kapisto : no ber to takhle... kdo kdy zase videl me ?
:) teda az na tech par vyvolenejch :D
I am your Father

SirPesZ
16.03.2006 13:37
def> Jo, přesně tak ;-)
Welcome to my world of death and pain

Belenor
16.03.2006 07:49
Pozor, zakukleny nexus, vas pan!

defila
15.03.2006 20:03
ale pan niceho ma myslenku :)
vsichni ti, kteri nemate nic se me treste jelikoz ja jsem vas pan :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

kapo
15.03.2006 19:57
You're Lord of Dumbness, so Shut up!
(:D)

SirPesZ
15.03.2006 19:54
I'm not Lord of Sith. I'm Lord of Nothing!

kapo
15.03.2006 08:56
takze jsme valstne vsichni temni panove :D

kapo
15.03.2006 08:54
alda: anakin ted hraje ve FS jako Noir ;)
ale uz sem ho celkem dlouho nevidel, ani v obvyklych hospodach ho nevidam... asi na nas sere :)))

Belenor
15.03.2006 08:07
Mno, divat se na film jenom proto, ze pry ma nejakou myslenku, kterou ve sve prostote stejne nenajdu - ztraceny cas. Holt ne kazdy se potrebuje vytahovat, ze videl x filmu s myslenkou, kterou tam objevil a jak je to uchvancancujici.

Co treba hledat smysl zivota sam a nenechat si veset buliky na nos od filmaru? Jak divak vi, ze si z nej autori nedelaji jen prdel a svoje dilo vydavaji za extra odusevnele a hlubokomyslne jen aby byli zajimavejsi a jako "lepsi" nez ty posrany amici z holyvůdu.

To je jak s hip-hopem a spol. Fandove se vytahuji myslenkami a skvelymi texty jen aby zakryli, ze je to vlastne po hudebni strance sracka. Nemeli by vlastne muzikanti vyjadrovat myslenky hudbou, nikoliv slovem?

Nevim, zda je pokrytectvi spravny termin, ale nejak takhle mi prijdou kydy lidi, co nekde objevili (at uz ve filmu, knize, obrazu, skladbe) nejakou svetaspasitelnou myslenku. Zrejme ze me mluvi zast menecenneho cloveka, ktery v "umeleckych" dilech myslenky nevidi a povazuje je ze strany umelcu bud pokusy o zbohatnuti, nebo pokusy o uleveni si od svych vlastnich problemu. Kdyz treba hraju na kytaru nebo pisu nejakou povidku, tak to je prevazne pro zabavu, nesnazim se tam cpat myslenky, maximalne si obcas predstavuju, jak jednou napisu/slozim nejakou bombu a rychle zbohatnu. A to je smyslem zivota vetsiny lidi, ne? Rychle a snadno se mit dobre. Neboli dark side of the force, ne? Rychla a snadna, tohle Lucas trefil (opajcoval) dobre.
Alda
14.03.2006 23:01
se tu hadate o filmech a ja chtel pritom jenom naznacit ze podle Tygra a Draka tenkrat Anakin prejmenoval nase Saber Masters na Green Destiny tak aby jste si trochu taky zavzpominali... ze Alvene, Leone Doktore... :D
I am your Father
Maxell
14.03.2006 21:49
Tak ono mám pocit, že ve většině podobnejch filmů to neskončí happyendem :-) Nicméně tolik sem toho neviděl, ale třeba Tygr a drak a Hrdina se mi líbili, i když netvrdim, že sem to pochopil uplně. Moh by někdo nastínit ty myšlenky? :-)
Pak sem taky viděl ještě něco, myslim, že to byl Samuraj, nicméně je to už dávno (rok zpátky možná? Neni to tak dávno, ale nenechalo to ve mě skoro nic, tak se nepamatuju) a ten film sem nepochopil vůbec. Zato kámoš z toho přišel nadšenej, ale on taky tyhle japonský filmy vyhledává :-)
EDIT: Jo, tak našel sem lístek, jmenovalo se to fakt Samuraj :-)

Naposledy upraveno: 14.03.2006 21:51, Maxell

Semi
14.03.2006 20:30
tjn ale tech sipu mel na konci v sobe dost :p
Semi
14.03.2006 20:29

SirPesZ
14.03.2006 20:20
TO ani moc ne, protože to bylo dost průhledný.
Semi
14.03.2006 19:32
A odhaleni podstaty bojovnika.

SirPesZ
14.03.2006 19:19
Všechno dobrý nemusí bejt o smyslu života a náboženství.
Například v Hrdinovi je zajímavý postupný odhalování pravdy a jaxi stejnou scénu představuje každej jinak. Následné odhalení smyslu těch válek a tak...
A ten neamerickej konec je taky fajn.

defila
14.03.2006 18:59
jakou :)
mno on kazdy film ma myslenku, i kdyz nekdy nesmyslnou, lepsi e videt film v kterym se daji najit odkazy na smysl zivota, budhismus, hinduismus...
ale tim americka produkce filmu nedisponuje a hrdina tim nedisponoval taky :/
ale divat se na to dalo .)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.
<< | <> | >>