<< | < | > | >> |
Greenhorn 20.03.2006 22:47 |
ke komix filmům: taky si myslím že comixi jsou lepší než film podle comixů....nejvíce mě štve, že často v těchto filmech mění scénář. Spider-man 1,2 je tím největším příkladem. Hulka jsem neviděl tak nemůžu posoudit. Fantastic4 mě až tak nenatchl, dvojka snad bude lepší...ale ještě že tam hrála Jessica Alba ;). Hellboy a X-men jsou moje bestovky....nečetl jsem žádné knihy či komixi páč se u nás neprodávali. Jeednou jsem si koupil Batmana v Ostravě....ale toho už jsme dlouho neviděl A jinak, kdo z vás viděl Hostla nebo SAW2? :)Mír v duši bratři. ;o) |
K_A_I 20.03.2006 22:10 |
to jo :D by u toho mozna par lidi i zvracelo:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
SirPesZ 20.03.2006 19:10 |
Loba?! MNo Ł0Ł :-D To by bylo přístupný až tak od 30ti :-D. Welcome to my world of death and pain |
K_A_I 20.03.2006 17:57 |
juuu ja chci aby natocili Loba;) Fraaaaaagaaaa:D Naposledy upraveno: 20.03.2006 17:57, K_A_I In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
SirPesZ 20.03.2006 16:37 |
Bel> Je to možný, každopádně jedinej pravej filmovej Batman je ten s Keatonem. A samozřejmě, že papírově to bude vždycky lepší,a le třeba Spider-Man se mi líbí i jako film.Welcome to my world of death and pain |
Belenor 20.03.2006 16:02 |
No, nejake komiksy jsem cetl a jejich filmove verze byly asi spise slabsi - treba spiderman, hulk. I hellboy je lepsi na papire, Wolverin taky. Batmana jsem cet akorat dva pribehy, kde je s Dreddem, filmy mozna neodpovidaji puvodnimu komiksu, ale ty dva s keatonem se mi libi. Ale mam pocit, ze nejsou prvni, mam pocit, ze jsem videl batmana tak ze sedesatych nebo sedmdesatych let, od Burtona je to az konec osmdesatych, ne? |
SirPesZ 20.03.2006 15:30 |
Na svou dobu ani ne. Je pravda, že Batmanů jsem čet jen několik, ale to neznamená, že z toho musí bejt tak blbej film. První dva filmy v sobě maj takovou tu temnotu Temného Rytíře z "novějších" dílů.Welcome to my world of death and pain |
Alda 20.03.2006 00:30 |
no nebyt ty hudby tak jsou to obyc filmy ty prvni dva dily :) I am your Father |
defila 19.03.2006 23:54 |
pravda uznavam zese nevyznam v batmanoj, celkem i priznavam ze to neni dlouho co jsem ty dily videl ale tim burton, je Tim burton a jeho styl rezie je velice.... zvlastni :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Alda 19.03.2006 20:44 |
se v batmanech asi moc nevyznate co ? ;) prvni dva dily totiz vubec jako komiks delany nebyli... proto na vas asi zapusobyli... zatim co druhy dva dily uz byli delany jako komiks... cili musime ocekavat spise komickou poentu filmu nez duchovni... na to by jste ale museli byt odchovany puvodnim kreslenym serialem aby se vam dostali pod kuzi zbyvajici dva filmy... a co se tyce batman zacina... to je vskutku srajda :D nebot to neni pojady ani komiksove ani filmove... ocekavam ze budou predelavat i dil s Jokerem... a to asi nedopadne o nic lip... I am your Father |
SirPesZ 19.03.2006 20:13 |
Toho novýho jsem ještě neviděl a ani nelituju. Už je proto, že je to nový. Remake nigdy nebyl můj styl. První a druhej díl mám tady ještě něgdo dokonce "originál" VHS (již značně zašlé :-)). Ta trojka už mi přišla docela slabá, ale oproti čtyřce... Tu jsem teda fakt nemusel.Welcome to my world of death and pain |
defila 19.03.2006 20:07 |
mno oni vsichni batmani od Tima Burtona byly afkt hodne dobre udelany, teda az na posledni -> batman +robin -> to byla blbost, o tom novim nemluve Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 19.03.2006 19:18 |
Mno, Spider-man je taky docela dobře podle comicsu. Jelikož to byl comics mého "mládí", tak to beru asi jinak. A jinak, první Batman taky nebyl nejhorší.Welcome to my world of death and pain |
defila 19.03.2006 16:15 |
mno uprime, nejlip co se povedlo zpracovani filmu dle komixu je mnou opovrhovane Sin city, zbytek veci jsou sracky ale ted se do kin dostalůa dalsi zajimava vecicka, dle komixu ->V for Vendetta...... jen co bude mozunost stahnu .)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Alda 19.03.2006 15:46 |
jj x meni jdou... hlavne kdyz jsem ted dojel tu x-men 2 rise of apocalypse I am your Father |
K 19.03.2006 13:56 Editovat,
Smazat
|
Fantastic Four sux. je to pekna kravina. X-Men taky. Hulk je nehorazna patlarna. Je diny na co se tesim je Spider man. Ale toho urcite taky zmrvej. Jinak se tesim na Scary Movie 4 :-D |
SirPesZ 19.03.2006 13:41 |
Mno, já mám comicsy rozhodně rád. Sice neznám Hellboye, Hulka a Fantastic 4 nemusím, ale na Spider-mana pudu určitě a na X-Meny bych se taky rád podíval. Welcome to my world of death and pain |
Greenhorn 18.03.2006 21:30 |
njn....asi špatný co :d místo antibiotika prášky na hemerojdy :oP Mír v duši bratři. ;o) |
Semi 18.03.2006 19:34 |
Prave ze vzal. :p |
Greenhorn 18.03.2006 18:53 |
Semi> ... zas sis nevzal ty prášky na uklidnění co :d Mír v duši bratři. ;o) |
<< | < | > | >> |