Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Kultura > Filmy
27.11.2024 (3.144.17.181)

Filmy

Zakladatel: Ladron

vše o filmech, tipy na dobré filmy apod :)

<< | <> | >>
deXter
03.05.2007 17:22
de nekdo na premieru spidermana 3?:)

SirPesZ
29.04.2007 18:08
To nechám na tobě :-). Mně to ej stejně fuk :-).
Welcome to my world of death and pain

defila
29.04.2007 13:48
jestli si t budu pamatovat tak ti hodim filmy,ktere jsou zajimave a maji naboj, chces jen Wu Xia, nebo i jinou asijskou produkci?
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

SirPesZ
29.04.2007 13:47
Hehe, proč ne, ale na disku už nemám místo, tak třeba můžeš něco předat na MoRu :-). (nečekám, že bysme se viděli dřív)

defila
29.04.2007 13:44
muzu se stat tvym dodavatelem :))

v tuto chvili ji mam shlednu uz docela hiodne, to bude asi tim, ze jsem zanevrel na evropskou a americkou produkci a venuji se jen te asijske :)

SirPesZ
29.04.2007 13:19
Já byl právě na Hrdinoj a tohle bych taky klidně shlédnul, neboť právě filmy z tohoto prostředí moc nevídám :-).

defila
29.04.2007 12:22
ad pesz -> videl jsem, osobne zastavam nazor, ze tohle patri mezi slabsi Zhangovi Wu Xia filmy, jelikoz je to takove nemastne, neslane :/

co me tam hodne vadilo, bylo vystavovani poprsi vsech cinskych zen, ktere se ve filmu mihly, coz k tomu obdobi nepatri(navic ma byt obleceni na bazi kimon, tzn ze ma zahalovat vse, tohle to rozhodne nesplnovalo) a celkovy dojem to jen kazi, v bazi Wu Xia filmu bych to videl jako sedy prumer sic s vysokym roozpoctem, pokud nesledujes WU Xia filmy ve vetsim meritku, tak se ti to asi bude libit :)

SirPesZ
28.04.2007 19:57
http://www.youtube.com/watch?v=H8Su95lZzq8
Viděl někdo? Chystá se někdo?

K_A_I
10.04.2007 11:15
JO:P

a ted jdu sosat toto :
http://www.youtube.com/watch?v=I6l-InqDHmA
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN
deXter
09.04.2007 22:17
http://www.apple.com/trailers/wb/teenagemutantninjaturtles/hd/
uz jste nekdo videl?:)
Alda
04.04.2007 18:43
mno blil jsem o jarnakach a scenar k epizode 1 to nebyl :D ne tam snad slo o to ze puvodne se to cele melo tocit jenom kolem obi-wana ktery uz mel vek blizici se epizode 4 a sposuta takovych traparen jako byla v puvodnim nametu k episode 4 treba han solo jako vyleky zeleny mimozemstan :) mno nastesti z episody 1 nakonec vzniklo to co vzniklo a patri k mym nejoblibenejsim dilum vubec :)
I am your Father

kapo
01.04.2007 22:25
alda: ono to je nejake hodne trapne? není to někde na netu, nebo tka? :-D nebos to jenom tak vyblil?
Alda
01.04.2007 18:39
a co teprve namet k SW:ep1 puvodni a finalni :D
I am your Father

SirPesZ
01.04.2007 16:19
Mno, to Pratchett taky psal Koberce ve dvanácti (mno, později je teda přepracoval, ale námět je původní :-)).

defila
01.04.2007 10:18
To mas tak,kdyz autor jeste ani nebyl plnolety,kdyz psal prvni dil,tak se neni cemu divit:-)
Fox
30.03.2007 22:37
po dlouhy dobe sem se podival na nakej film.. kouknul sem na Eragona.. moc se mi to nelibilo... hlavne ta konecna bitva mi dost pripominala Sillmarilion... to mesto tech hodnejch(jak se jmenovali? :D) pripomina Gondolin (okolo jsou skaly.. ten vodopad.. nikdo ze zaporaku nevedel kde je... ikdyz v Sillmarilionu to nevedeli ani vetsina Noldor..) proste se nekdo nechal inspirovat jednou kapitolou ze Sillmarilionu a navrh pridal zapletku s drakem a s jezdecem... jo az na to ze Gondolin nakonec padl nybrz to meste tech hodnejch(:D) nikoliv... kravina...
You can't predict your future, but you can follow your dreams.

K_A_I
14.03.2007 23:34
jo bel ma pravdu:D

pliseň ptal se nekdo na to kdy jsi to videl?? ne takze odpovidej na otazky jinak se ani neucastni diskuze;) ja sem to mohl taky videt pred par mesicema kdyz to bylo v kinech (CAM sem mel doma) ale tohle byl film ke ktreymu sem nejak nespechal a pockal si na radsi kvalitni dvd rip;)
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN
pils€
14.03.2007 13:23
Líbilo se mi to.
S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru.

Belenor
14.03.2007 06:41
Tywe pilse, co to je zase za příspěvek?

Tak když jsi ho viděl, tak alespoň napiš, esi se ti líbil nebo ne a proč. nebo ti příště takovejhle "užitečnej" příspěvek smažu.
pils€
13.03.2007 18:29
videl sem to uz pred mesicem...
S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru.
<< | <> | >>