<< | < | > | >> |
Maxell 23.05.2007 07:51 |
Disk cleaner? :-D |
Belenor 23.05.2007 07:05 |
Nevim, mně tam skáče akorát nějaký disk cleaner... |
Maxell 22.05.2007 22:22 |
Tak nevim, do filmů nebo her? :-) http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=20540 |
Shaker 11.05.2007 20:18 Editovat,
Smazat
|
podle me je choreografie kvalitativne srovnatelna, obe se lisi jinym stylem a holt se kazdymu libi neco jinyho, ale rikam si, ze z toho kluka jednou mozna vyroste novej Lucas :) |
defila 11.05.2007 10:23 |
hmmm ne, na nich je videt, ze patrne nejaky bojovy umeni delaji, coz na tom perdchozim videt rozhodne neni ;) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Shaker 10.05.2007 22:39 Editovat,
Smazat
|
tak tobe se libi nabouchany kluci? :D ok ok v tom pripade je art of the saber jasna volba :) nic ve zlym |
defila 10.05.2007 20:04 |
ale po strance fyzicke je to mnohem hezci pohled, jelikoz na tech klucicich je videt, ze jsou celkem nabouchany :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Shaker 10.05.2007 19:13 Editovat,
Smazat
|
nevadi, to me nerozhazi :) art of the saber sem taky videl, ale neni tak efektove vymakly :) |
defila 10.05.2007 01:46 |
musim te zklamat :) nejaka diba uz to bude :)), stejne me prijde nejlepsi art of the saber ;) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Shaker 09.05.2007 18:50 Editovat,
Smazat
|
neni to sice az tak moc plnohodnotnej film, ale je to mazec http://www.youtube.com/watch?v=-is63goeBgc&mode=related&search= doufam, ze ste to jeste nevideli :) |
K_A_I 06.05.2007 01:44 |
me prave jo :D jo ceras je moc predimenzovana:D ale jako jinak jak vzdycky chyti rapla a vykosi cokoliv tak to je nejvic fun:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 05.05.2007 16:47 |
a jak uz jsem rikal, tenhle styl kresby me tolik neuchvatil :/ Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 05.05.2007 16:46 |
mno Ceras me prisla hezci v klasice, tady je ocividne obdarena prirodou, vic nez je teoreticky mozne :) a navic tam jsou takove ty dementni prostrihy hrajici si na vtipnost, coz mi zrivna v tomhle prijde celkem zbytecny a jen snizujici kvalitu :/ Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
K_A_I 05.05.2007 16:20 |
hmm prej uz nebude posledni:) melo bejt ale bude prej tolik ovacek co mangy:) je to delany skoro co jedno ova to jeden book takze se mame na co tesit:D
hmm pribehovi? prave ze ten pribeh ani nejak nezacal:D omg:D dmnc odsuzovat serii po prvnich dilech:) rozjede se to az se tma porande ukazou nackove:)
a Ceras v ovackach je k nakousnuti:D v ty mrtvy zone jak tam pokillovala ty ghuly:DIn the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 05.05.2007 14:14 |
navic to bude posledni ova ;)
a je to takovy moc malo pribehovy, ale dvojka byla dobra, ta celerita byla luxusne provedena :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
K_A_I 05.05.2007 13:48 |
hmm vubec ultimate je to nejlepsi co mohly udelat:) pac je to proste podle mangy:) sice je kazdej rozmlsanej krasnou kresbou ze serialu ale jinak jsou (budou) ovacka uplne super:) me se teda osobne nejvic libil Ultimate 2 :) proste miluju dil Dead zone:) jak se tam ten Luke Valentine rube s Alucardem v podzemi:) 3 dil me prijde ze zacatku takovej moc ukecanej :) od pulky jak tam zacne Alucard masivne rozdavat ty vojaky to zacina bejt pravi maso :D tesim se na dalsi dily ale cekat pul roku na jedno ova je hrooooozna doba:( Naposledy upraveno: 05.05.2007 13:49, K_A_I In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 05.05.2007 11:43 |
ad kai -> o tom deniku pana demonu vim, ale to me nelaka, tohle je jiny kafe :), i kdyz ta cestina bude nezvyk
jj videl jsem, videl, sice jako raw(tedy jenom v japonstine),ale videl, mno nic moc, ale ten typek s kartama je zajimavej, jinak Ultimate hellsing je strasna zhovadilost vuci puvodnimu :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
K_A_I 04.05.2007 23:33 |
Defila:
Hmm manga? :D u nas?:D lol? u nas snad jedina vec co by se dalo davat za mangu je Usaji Yojimbo(bo jak to je proste takovej kralik) ... ale tedka vysla manhwa Denik pana Demonu ale zatim nejsou prachy:D
btw: 7 samuraju je cool:D
btw2: uz jsi videl Hellsing Ultimate 3 ?:D prave to jdu zapnout :) tak sem zvedavIn the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Belenor 04.05.2007 14:56 |
Def: no, přiznám se, že se na ty filmy chci podívat spíše z konzumního úhlu pohledu, nikoliv ze zájmu o samuraje atp. :-) |
deXter 04.05.2007 14:46 |
Bel > mno treba kdyz sem ted byl naposled v kkine na 300 tak jim asi 15x vypad zvuk tak na sekundu :/ |
<< | < | > | >> |