| FilmyZakladatel: Ladron vše o filmech, tipy na dobré filmy apod :) << | < | > | >> |
K_A_I 26.10.2008 12:22 |
Maxell: tak jsi asi lumka...
defila 19.05.2008 16:42 ID příspěvku: 916 tak jsem videl The Forbidden kingdom - fantasy/pohadkovy pribeh pekny (smichany asi 3 povesti do jedne)
vytknul bych jen par veci : - anglictina :( nehodi se tam, nechamu, kdyz tam muzou zaznvat mandarinsky dialekty, tak proc cely film musi byt v Aj (patrne kvuli pitomemu amikovskemu herci, ktery je mezi temi mistry bojovych umeni jako pest na oko a dava do toho takovy dementni americky raz humoru) - ten amik se mi natolik nelibil, ze dostane jeste jeden bod sam pro sebe - misty bych mozna pouzil jinaci hudbu
->> jinak velice pekne :)In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Maxell 26.10.2008 10:23 |
KAI: Tak sem tu tu zběžně prohledal a nic :) |
Fox 26.10.2008 10:19 |
je toho tam vic ale jako knizka to neni urcite.. to by to melo 10 hodin ten film.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
K_A_I 26.10.2008 10:16 |
maxell: mam pocit ze defila tu o tom pred nejakym tim mesicem psal In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Maxell 26.10.2008 10:00 |
Viděl jste někdo Zakázané království? |
Ladron 26.10.2008 09:51 |
dneska mě čekájí všechny tři díly LOTRA v extended verzi, jsem nato zvědav, mělo by to být uplně jako kniha .. viděli jste někdo ? Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
pils€ 24.10.2008 14:49 |
Mrknete na Step-brothers, fakt povedena komedie :) S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
Jack 22.09.2008 12:14 |
Pro toho kdo to nevidel, moc peknej dokument.
http://video.google.com/videoplay?docid=-686108267122535204 |
SirPesZ 21.09.2008 09:19 |
Já myslím, že radši ne. Od toho tu je drogová místnost :-).Welcome to my world of death and pain |
defila 21.09.2008 00:01 |
takovych prispevku a promazano,cekal jsem, co se noveho dozvim a ono nic, mel jsi to tu alespon 24 hodin nechat, aby i ostatni meli moznost kouknout, co se tu resi za moudra :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Ladron 20.09.2008 20:22 |
Tak tyhe píčoviny si řešte jinde a plava! :o) Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
Jack 19.09.2008 16:33 |
:-D |
Fox 19.09.2008 16:00 |
plava, plavba nebo splávka.. je vec ktera te "zaplaví" smichem nebo jinym pozitivnim pocitem... You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Belenor 19.09.2008 14:47 |
Eh? plava? To je co za slovo? |
K 19.09.2008 14:45 Editovat,
Smazat
|
Druhá polovina Hulka byla jedna z nejlepších komedií, co jsem kdyz viděl. Jako vyskočit z vrtulníku kilometr nad zemí a doufat že se promění mě totílně dostalo. Stejně jako super výrok Hulk...smash! |
K_A_I 19.09.2008 14:20 |
JJ Iron man byl moc moc plava :) navic Stark na konci Inc. Hulka? HUUUUUSTY :) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Ladron 18.09.2008 23:32 |
Oproti filmu: Hulk je Incredible hulk pecka.. Eduard Norton se projevil opet a jako vzdy jako skvely herec.. :) S dark Knightem bych to nerovnal, jsou to trochu jiny typy komiksu ale Dark knight mě osobně oslovil víc.. Nutno podotknout že zatím nejlepší z Komiksových filmů když nepočítám batmana mě příjde Iron Man, podle mě to bylo našláplý .. :) Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
K_A_I 18.09.2008 23:01 |
Dokoukan Neuveritelny Hulk... kazdej si stezuje jak je to o nicem a taj... ale me se to proste libilo... mam rad komixovi filmky... tady sem dostal zelenej nařez kterej jsem proste cekal... navic zpracovani hulka pro me bylo naprosto uzasny byl fakt krasne udelanej(sico bylo az moc videt jak je tam hozenej kompem ale nevadi:) ) troufam si i rict ze me to pobavilo vic nez nudne protahnuty Dark Knight - tim nechci rict ze je to blbost ale bejt to tak o 40 minut kratsi byla by to pro me pecka... In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Ladron 24.08.2008 20:43 |
Jo jo, předchozí mumie byli sranda..akce apod :) Prostě mě to přišlo jiný :) dost mě zklamalo jiné obsazení .. a to vaření z vody .) ale to většinou bývá chyba 3tích dílů :) Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
Maxell 24.08.2008 20:36 |
A předchozí mumie se ti líbili? Jako nebylo to nic extra, ale zklamanej sem nebyl. Pravda, byly tam nelogičnosti, ale co už, to mi nevadilo :-) |
<< | < | > | >> |
|