| FilmyZakladatel: Ladron vše o filmech, tipy na dobré filmy apod :) << | < | > | >> |
Maxell 03.11.2008 20:09 |
Kurnik Defilo, nemůžeš občas psát trochu česky? Zvlášť delší texty :-D |
defila 02.11.2008 23:32 |
hh, ale takhle postavena armada je odsouzna ke zniceni, ne k normalnimu funguvani jako ve filmu :)
navic i kdyz je je par clonu vuci x nasobne presile droidu, tak jim nejak dokazou utyct nebo neo, dementni, nejvic me pobavilo kdyz se jeden z klonu rozebehl prot droidov a rukou mu urazil hlavu... zlastni, zvlastni hlavnevuci tomu, ze na zacatku t bylo udelano realisticky - rozebhl seproti droidovi, prastil h, patrne si zlomil ruku av tu chvili ho droid zastrelil.., zajimao by me proc je jedna scena udelana takhle a druha onakKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
K_A_I 02.11.2008 22:44 |
ramba delaj jen z codyho a rexe! a ty mam rad tak je nech bejt... a droidy si nic jinyho nezaslouzej... sou to jen tupy roboti... In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 02.11.2008 22:37 |
jo filmek clone wars jsem videl taky hezke na dobrou noc nenamahave na mysleni, jen z droidu delaji sle moc velke pitomce a z clonu nepremozitelna ramba... Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
K_A_I 02.11.2008 19:35 |
hmm cca 1 je tam fakt dobre :) ostatni to jsou totalne zbytecny kraviny... jen v jedny scene vidis jak kolem maxe prolitne par kulek. :D uvidis sam... proste to posraly...
...njn hold takovi hodnoceni na csfd tomu odpovida... kdyz jsem si tam dneska procital ty komentare tak sem musel jen souhlasne kejvat hlavou:( Bohuzel...Naposledy upraveno: 02.11.2008 19:41, K_A_I In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Ladron 02.11.2008 19:32 |
no počkej v maxovi není bullet time ? Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
K_A_I 02.11.2008 19:10 |
hmm tak sem dneska videl ten Clone Wars film... ten nezklamal...
pak sem si pustil Maxe Payna... takova super hra a film stoji zas za hovno... cekal jsem ze tam kulky budou litat jak v Matrixu proste samej bullet time a ono nic... jsem zklaman... Neznat hru tak si reknu jo film celkem ujde...In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 02.11.2008 18:53 |
mno beast se mi nelibila, ale z tech filmu tohle hodnotim jako nejlepsi
vcelku masakralni je i kouzlo Amy - kouknete jak presvedcim toho strazce,aby nas pustil - ha, kouzlo je hotovo :))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Ladron 02.11.2008 17:43 |
tak mě tahle futuráma přišla vcelku slabá pár scének skvělých, ale parodie na pána prstenů mě nějak nesedla.. je fakt že ani beast with milion backs se mě napoprvé nelíbila, tak uvidím až se nato mrknu podruhé, potřetí jaký mě to bude připadat :) Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
defila 02.11.2008 16:50 |
tak jsem videl futurama a musim rict, ze naprosto super :)
genialni parodie na pana prstenu + skvele vtipy -> naprosto genialni je scena s bumerangem u te jsem vcelku vybuchl smichem :)
necht zacne trpaslici gay tanec :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Fox 01.11.2008 23:35 |
mohylovy vrchy? You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
defila 01.11.2008 17:57 |
hmmm super .) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Ladron 01.11.2008 17:17 |
no LOTR extended mě nadchnul, podoba knize o dost větší než v normální verzi, už mě tam nic nechybělo a to tu knížku mám fakt rád.. myslím že super práce.. Každopádně dneska vyšla Futurama Benders Game
http://www.futuramania.cz/download/bgame/(streamovaná verzve v DVD kvalitě, enjoy)Naposledy upraveno: 01.11.2008 17:20, Ladron Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
K_A_I 30.10.2008 09:31 |
tak sem si dal sosat SW: Clone Wars kdyz uz konecne vysel DVDrip :) doufam ze to bude aspon z poloviny dobry jako serial :) In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 26.10.2008 22:16 |
nikdykde kupodivu knzneprebiji jeho filmovou predlohu, sic jsem t jen proklikal, aevypadalo to jako straslivy kyc :o) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 26.10.2008 20:35 |
Podle mě může bejt film maximálně jako dobrý ilustrace ke knize (pokud je podle knihy). A pak jsou takové věci, že podle filmu vznikne kniha :-). Jako třeba Nikdykde od Gaimana (napsal scénář k seriálu a pak knihu, ale seriál jsem neviděl).Welcome to my world of death and pain |
Maxell 26.10.2008 15:30 |
aha, no já používal CTRL F a hledal sem to česky napsaný no :-D |
defila 26.10.2008 14:25 |
zadny film podle knihy nepredstihne napsanou knihu ;)
(tedy pokud to neni kniha podle filmu a dle toho natoceny film :o))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
K_A_I 26.10.2008 13:39 |
ja videl jen Dve veze v rozsireny verzi... a i tak to na knizku ani zdeleka nemelo... In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 26.10.2008 13:02 |
hmmm v ramci nabivani informaci, bych se opravil, jelikoz madarinstina jako takova neexistuje, jde o muj chybne rpekladany anglicky prepis .)
a s tim samozrejme souvisi - ano The Forbidden Kingdom jsem videl :)
a LOTR v extended verzi je rozhodne vic super, nez klasicky LOTR, tak me napada, ze sjem to dlouho nevidel, tak az bude nekdy cas, tak zkouknu :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
<< | < | > | >> |
|