| Hádky a urážkyZakladatel: Belenor Zde se můžete hádat dle libosti, průběžně budu tuto diskuzi promazávát, aby nezasírala databázi. Pokusy o hádky v ostatních diskuzí budou mazány bez ohledu na narušení kontextu hovoru. Hodnocení, zda je hádka hodna smazání či ne bude čistě subjektivní a založené na osobních preferencích.
Howgh!
P.S.: pokud usoudim, ze ucastnici hadek mi nejsou sympaticti a maji-li ucet, muze se stat, ze ho mit nadale nebudou (opet ciste subjektivne). << | < | > | >> |
SirPesZ 13.01.2007 00:10 |
Nevim, doma je jen na vejkend :-). Ale tak za ty roky manželství se to už naučila :-). Btw proč probíráme mou matku? :-DWelcome to my world of death and pain |
defila 12.01.2007 17:42 |
vyborne, jak to ale jde dohromady s tim, jak umi varit? he? :D Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
SirPesZ 12.01.2007 16:25 |
def> hehe, mno moje matka plavat umí daleko víc než já (má na to i zkoušky na fildě :-)). Welcome to my world of death and pain |
Tomicolo 12.01.2007 14:52 |
defila: To sedlo :D Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi. |
kapo 11.01.2007 21:40 |
bude bitka? |
deXter 11.01.2007 20:16 |
slysis to pse? to bych si nenechal libit.. |
defila 11.01.2007 20:15 |
ty ses zmrd a tvoje matka neumi varit :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
deXter 11.01.2007 20:14 |
wtf |
SirPesZ 11.01.2007 20:00 |
Bach je zmrd a jeho matka neumí plavat!!! Welcome to my world of death and pain |
Tomicolo 10.01.2007 22:57 |
:))) Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi. |
defila 10.01.2007 22:51 |
hudba neni v zadnem pripade blba, kdyz si jen vezmes ty klasicke tony napriklad od pana Bacha... Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Tomicolo 10.01.2007 19:16 |
od toho je hudba, krucinaaal, tady si mate vylejvat nervy a ne diskutovat o nejaky blby hudbeee... uaaaaaaaaaaaa Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi. |
defila 10.01.2007 18:41 |
zacal bych rozebirat trebas hudbu :)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
kapo 10.01.2007 18:32 |
rofl... |
Tomicolo 10.01.2007 18:28 |
a do prdele proc tu resite takovy sracky vod toho je lajnejc sekce, dpc... Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi. |
Tomicolo 10.01.2007 16:05 |
ja si u mmo zkazil zivot, nehrajte te, varuju vas... za 3 roky si na me vzpomenete! Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi. |
SirPesZ 10.01.2007 14:58 |
Náhodou, já WoW hrát už 2× a zatím docela dobrý :-). Welcome to my world of death and pain |
defila 10.01.2007 10:03 |
Tady nekdo nema rad rpg:) i kdyz mmorpg me nechytlo poradne ani jedno... Porad neni mad krasu balduru a z jediho mas treba pocit proudici sily:) a hlavne je tam lightsaber coz jako duvod ke hrani staci;) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Belenor 10.01.2007 09:11 |
No, u mmo máš alespoň tu vyhlídku na lepší itemy a level, ale co máš u jedi? :-) |
Tomicolo 09.01.2007 20:55 |
ja hral L2 2 roky a reknu vam, byl to nejvetsi ztrata casu v mym zivote. Kdybyste hrali na oficu a treba prodali pozdejc account na ebayi (kdybyste meli stesti na dropy:D), tak z toho aspon neco mate, ale pokud chcete hrat na neoficu, je to fakt zbytecny. Donutilo me to jit na oficial wowka, abych zazil aspon mmo, ktery je kompletni, ne ze by tam chybely itemy atp... no ale wowko jsem hral 3 nebo 4 mesice a taky jsem skoncil, ale z duvodu, ze me to prestalo bavit. Zkratka mmo je celkove jen ztrata casu :) To si radsi pujdu zahrat dotu nebo jedie, protoze me to aspon bavi, ale celej den expit jak kreten jen proto, abych mel lepsi vybaveni a vetsi level fakt stoji za hov.... Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi. |
<< | < | > | >> |
|