Zde se můžete hádat dle libosti, průběžně budu tuto diskuzi promazávát, aby nezasírala databázi. Pokusy o hádky v ostatních diskuzí budou mazány bez ohledu na narušení kontextu hovoru. Hodnocení, zda je hádka hodna smazání či ne bude čistě subjektivní a založené na osobních preferencích.
Howgh!
P.S.: pokud usoudim, ze ucastnici hadek mi nejsou sympaticti a maji-li ucet, muze se stat, ze ho mit nadale nebudou (opet ciste subjektivne).
<< | < | > | >> |
defila 13.01.2007 23:16 |
jak dlouhy vlasy? o delce vedeni vime :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Tomicolo 13.01.2007 22:33 |
ja mam dlouhy vlasy, dlouhou bambuli, dlouhy vedeni a capku nenosim Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi. |
Fox 13.01.2007 22:24 |
ja mam kratky vlasy a cepici stejne nenosim... nosim kapucu :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
defila 13.01.2007 22:13 |
to si stezuj prirode, ne me :)
ale na dlouhy vlasy se cepice nehodi,to k tomu proste nepatri :) a navic pres vlasy ti neni zima na lebcicku, tudiz mas dalsi duvod proc neutracet za zbytecny textil :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 13.01.2007 22:05 |
A ještě ke všemu má malou šňůrku u babule! Welcome to my world of death and pain |
Fox 13.01.2007 21:58 |
haha Tomikolo neumi cist.. a jeste k tomu ma plochy nohy, nemeje se a kdyz jde na malou tak pocura prkynko.. takovy ja dobre znam! You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Tomicolo 13.01.2007 21:35 |
od jediny kamosky? tak to te lituju. Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi. |
SirPesZ 13.01.2007 21:33 |
Mno, dostal jsem ji od jedný kámošky, takže občas jo :-). Welcome to my world of death and pain |
defila 13.01.2007 21:02 |
hmmm ty nosis cepici kdyz mas dlouhy vlasy? Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 13.01.2007 20:22 |
Nn, moje bambule je na 2,5 cm provázku. Welcome to my world of death and pain |
defila 13.01.2007 19:59 |
nevim jak ma dlouhou snurku, ale znaje dlku sveho penisu si myslim ze ma bambuli asi u kolen :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
kapo 13.01.2007 19:27 |
tvůj kulich má delší šňůrku na bambulku, než defilův penis! poklona/nebo urážka? :) |
defila 13.01.2007 19:13 |
asi si pujjd najit nejakou plantaz blizko zdroje vody :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 13.01.2007 18:31 |
Všichni jste plantážnící nemytí! Tak a máte to! Welcome to my world of death and pain |
Tomicolo 13.01.2007 13:30 |
bach ftw takze fu Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi. |
deXter 13.01.2007 13:11 |
na spam |
defila 13.01.2007 12:58 |
na Bacha :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 13.01.2007 12:58 |
na Bacha :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 13.01.2007 12:28 |
Tak si dej bacha .-). Welcome to my world of death and pain |
defila 13.01.2007 11:14 |
protoze jsi nadaval na Bacha a bach je velkej borec, na toho si sahnout nedam :p Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
<< | < | > | >> |