| Znáte dobrý vtip?Zakladatel: aBDaIR Dejte dobrý vtip k duhu...pobavíme se aspoň a bude pohoda:) Muzete psat vtipy, debatovat o nich a mit i jine narazky...ostatni at si jde nekam do jinych rubrik... << | < | > | >> |
Jack 28.10.2005 17:11 |
2Sirpesz: pekne starej ten tvuj vtip :p |
 SirPesZ 28.10.2005 17:04 |
To znám. Welcome to my world of death and pain |
 kapo 28.10.2005 13:28 |
Pilse :D |
Pilse 28.10.2005 11:54 Editovat,
Smazat
|
Potká se muž a žena na nudapláži žena: Ahoj já jsem Veronika Muž: Ahoj já sem Petr, těší mě. žena: To vidím. |
Maxell 28.10.2005 11:50 |
hahahh, dobrá poznámka :-D |
Jack 28.10.2005 08:30 |
- slapka vydelava vic.. |
Fox 28.10.2005 04:43 |
-jakej je rozdil mezi policajtem a slapkou?
-zadnej...oba slapou chodnik a za oba se jejich rodina stydi...You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Fox 27.10.2005 22:19 |
:D You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 SirPesZ 27.10.2005 21:22 |
Nemáš bejt línej :-). Welcome to my world of death and pain |
Fox 27.10.2005 20:54 |
kruci kdo to ma porad cist ja sem dycky juknu...takovy slohovky :D tak sem linej to cist a podle ohlasu ostatnich navstevniku to ctu nebo nectu tak se vyjdrajete ;) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 SirPesZ 27.10.2005 15:09 |
Policista zastaví ridice na dálnici u Plzne a predává mu obálku: "Jelikoz jste mel správne pripevnen bezpecnostní pás, v rámci osvetové akce pro bezpecnost silnicního provozu vyhráváte 10 000 Kc. Co s tou výhrou udeláte?" Ridic odpoví: "Asi se nekam prihlásím do autoskoly a udelám si ridicský prukaz." Manzelka ho prerusí: "Pane policisto, neberte ho vázne, takhle hloupé vtipy má vzdycky, kdyz se opije." Krik vzbudí dalsího cestujícího v aute, který prohlásí: "Ríkal jsem vám, ze s tím kradeným autem daleko nedojedeme." Z kufru se ozve: "To uz jsme za hranicemi?" Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 26.10.2005 19:27 |
JAK SPOLEHLIVE USPOKOJIT ŽENU? Pecovat, chválit, hýckat, pochutnávat si na jídle, které uvarila, masírovat, opravovat veci v domácnosti, vcitovat se, pet serenády, lichotit, podporovat, sytit, uklidnovat, svádet, mít smysl pro humor, usmirovat se, povzbuzovat, hladit, utešovat, objímat, ignorovat prebytecný tuk, mazlit se, vzrušovat, chránit, telefonovat, predvídat, chovat se vlídne, trít se nosem, odpouštet, bavit, chovat se šarmantne, dobývat, prokazovat laskavosti, uchvacovat, doprovázet, duverovat, bránit, oblékat, vychloubat se, uctívat, uznávat, rozmazlovat, být ochoten pro ni zemrít, škádlit, uspokojovat, tisknout se, projevovat oddanost, zbožnovat. JAK SPOLEHLIVE USPOKOJIT MUŽE? Prijít nahá.Welcome to my world of death and pain |
~stx#. 26.10.2005 14:32 |
:DDD I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
 SirPesZ 26.10.2005 14:24 |
Do amerického baru vstoupí tři výrobci piva - Coors, Budweiser a Prazdroj. Ten od Coorsu si objedná Coors protože, jak neopomene zdůraznit, je vařené z těch nejlepších surovin. Druhý si poručí Bud Light, protože to je přece nejlepší na světe. čech si poručí coca-colu. Společníci se ptají: "Vy si nedáte pivo? " "Kdepak, když vy nepijete pivo, ani já nemusím." Welcome to my world of death and pain |
 kapo 25.10.2005 19:11 |
no ty zrovna :D |
 SirPesZ 25.10.2005 14:22 |
Tak promiň, no :-). Jsem holt nebezpečnej :-). Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 25.10.2005 13:41 |
Good one ;-) Kua tohle mi spz nedelej, jsem v praci! :-) co si pomysli kolegove, kdyz se tu budu rehtat na cely openspace. |
~stx#. 25.10.2005 09:41 |
LOOOOOOOOL :D Naposledy upraveno: 25.10.2005 09:42, ~stx#. I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
 SirPesZ 25.10.2005 08:35 |
Farmar si objednal elektricky pristroj na dojeni. Protoze zarizeni dorazilo kdyz jeho manzelka byla ve meste, rozhodl se vyzkouset ho nejdriv na sobe. Vlozil svuj penis do dojicky, zapnul ji a...... vsechno ostatni bylo automaticke! Kdyz zabava skoncila, rychle si uvedomil, ze nemuze sundat dojicku z penisu. Precetl si prirucku, ale nenasel zadne uzitecne informace. Zkusil vsechna tlacitka na pristroji, ale stale bez uspechu. Nakonec se farmar rozhodl, ze zavola do zakaznickeho servisu. "Halo, prave jsem od vasi firmy koupil dojicku. Pracuje fantasticky, ale jak ji mam sundat krave z vemene?" "S tim si nedelejte starosti," odpovedel obchodni zastupce, "pristroj je naprogramovan tak, ze po nadojeni 7 litru se automaticky vypne." Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 25.10.2005 08:33 |
Jake druhy mužů potkáte na WC: Společenský: Jde čurat s přáteli, ať se mu chce nebo nechce. Flegmatik: Pokud je pisoár obsazen, pustí to do umyvadla Vesely: čurá nahoru, dolu napříč mušlí, trefuje mouchy Tupy: rozepne vestu, vytahne kravatu a pusti to do kalhot Jesitny: drží 5cm penis jak baseballovou pálku Radikální : kašle na mušli, čůrá na zed Potměšilý : při čurání tiše prdí, ví že to bude na souseda. Pragmatik: počká, až se mu bude chtit i na velkou a vyřídí to na jeden zátah. Smolar : Vlítne na wc, rozepíná zip a ten se zasekne, čůrá do gatí. Zvědavý : pokukuje po ostatních a porovnává. Welcome to my world of death and pain |
<< | < | > | >> |
|