<< | < | > | >> |
~stx#. 03.11.2005 18:24 |
hh :D Naposledy upraveno: 03.11.2005 18:24, ~stx#. I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
 kapo 03.11.2005 16:26 |
no tak to je ovsem masakr :D |
Jack 03.11.2005 10:57 |
Tohle potesi... p(prodavac) z(zakaznik) ___________
p: dobry den co si prejete? z: chtel bych reklamovat zakladni desku a procesor (typ desky si uz nepamatuju ale cpucko byl tusim duron 1,6) p: aha , jak se projevuje zavada? z: no koupil jsem od vas vsechny komponenty, zapojil a nechtelo to naskocit zkousel jsem to asi dvacetkrat a vzdy jen pipnuti a pak uz ani pipnuti a navic to silene smrdelo p: hmm zajimave (prebira krabici s deskou a oteviraji v tu chvili sok, deska a naprosto cerny jadro cpucka, prodavac se na to naprosto udivene diva po chvili se vzpamatuje) p: pane, ale ten procesor je zhorelej! z: no a? vzdyt rikam ze to nefungoval p: a mel jste na tom chladic? z: myslite ten vetracek v te krabicce napajeni? tak jo ten tam byl p: ne myslim chladic procesoru z:ale ten tam nemusi byt, na mem starem pc tam taky nebyl, a vse je OK p: ne ten tam musi byt (prodavac mezitim sundava cpu a v tu chvili dal si sok, mezi patici a cpuckem byla bila pasta, v tu chvili jsem si myslel ze se urechtam k smrti) z: hele pane, nedelejte ze me vola, mame doma dva pocitace a ani jeden nema na procesoru nic nema, a to uz s nima pracuju desete let, takze amater rozhodne nejsem (v tu chvili jsem myslel ze na zem padnu smichy) p: a proc ste na socket daval tu "pastu"? z: no kamarad mi rikal ze se na to musi davat ta tepelna pasta p:ale ta pasta se dava na jadro cpucka a ne na socket, omlouvam se ale tuhle reklamaci nemuzeme uznat. z: hele nedelejte ze me vola, tohel byl urcite vadnej kousek!!! p: ne, tady nebylo zajistene chlazeni cpucka, navic spatne aplikovana tepelna pasta ktera vedla nejspise k dalsimu poskozeni desky . z: vite co, pokud tu reklamaci neuznate tak se uvidime u soudu
pak nasledovalo asi 5minutove vyhrozovani pravnikama atd atd a kdyz odesel, tak jsme se spolecne si tim prodejcem rechtali asi 5 minut v kuse,no proste, nekteri lide me fakt dokazi pobavit a uz si nepreju byt kosmonautem ale pracovnikem v reklamacnim oddeleni nejakeho pcshopu.. :p
<a href="http://www.jack6.wz.cz/pasta.jpg">Chudak CPU</a>
|
Pilse 02.11.2005 22:08 Editovat,
Smazat
|
Uz sem to pochopil jenom to trochu trvalo :) |
Pilse 02.11.2005 20:43 Editovat,
Smazat
|
Tak to sem asi nepochpoil :) |
 SirPesZ 02.11.2005 18:39 |
Jak řekl můj kámoš: "Až ten objeví redakční systém, bude nepřemožitelný." Naposledy upraveno: 02.11.2005 18:41, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 kapo 30.10.2005 09:43 |
no tak jestli tenhle clovek ma prlis moc zakazek, tak se nebojim, ze bych v tomhle povolani neobstal :D |
 SirPesZ 29.10.2005 19:18 |
Kapo>>> Já se obávám, že tohle je myšleno vážně. S přihlédnutím na ceny. Gdyby to byl fór, tak by cena byla úplně na konci a byla by strašně vysoká. Welcome to my world of death and pain |
Pilse 29.10.2005 18:11 Editovat,
Smazat
|
Tak mu napis ze chces naky stranky a uvidis .) |
 kapo 29.10.2005 18:06 |
to si nekdo musel delat prdel... :D tohle prece nemuze byt ani pravda |
 SirPesZ 29.10.2005 17:17 |
To teda :-D. Docela jsem se zasmál, Pilse, to se Ti fakt povedlo :-). Welcome to my world of death and pain |
Pilse 29.10.2005 16:56 Editovat,
Smazat
|
To me by spis zajimalo od koho ma ty zakazky kdyz kvuli nim musel zvednout ceny :D |
Jack 29.10.2005 16:55 |
Ted sem to chtel napsat..ale boleli me uz oci.. :-) |
 SirPesZ 29.10.2005 16:52 |
Prej: <i>Pozor novinka! Všechny moje www stránky jsou optimalizované pro nejnovější webové prohlížeče jako například Microsoft Internet Explorer 5.5!</i> :-DWelcome to my world of death and pain |
Pilse 29.10.2005 16:40 Editovat,
Smazat
|
Lol http://kobl.host.sk/index.kobl.htm |
 kapo 29.10.2005 11:33 |
haha |
 SirPesZ 28.10.2005 18:37 |
Heh :-). Welcome to my world of death and pain |
Pilse 28.10.2005 18:20 Editovat,
Smazat
|
Přijde se podívat Svatý Petr do pekla a vidí všude mrtvoly čertů, kotle rozbité, stěny rozřezané. Hledá tedy Satana, až ho najde, jak se klepe za jedním z kotlů. "Co se tady dějě??" ptá se ho. Satan se nejdřív vyděšeně rozhlídne kolem a pak potichu spustí: "Pře dvěma dny k nám přišel jeden Doomař a hned vytáhl pilu a začal tady všechno ničit a zabíjet. V celém pekle je už jen pár čertů, nemůžeš si ho radši vzít do nebe?" Svatý Petr se smiluje a luskne prsty. Doomař se rozhlíží kolem, všude obláčky, klid, mír, děti si hrají, andělé poletují sem a tam. Chvíli sleduje tu krásu, pak nastartuje pilu a zařve: "Bonus level!" |
 SirPesZ 28.10.2005 17:14 |
Dva policisté neměli kde bydlet, a tak si koupili vyřazené spací vagóny. Za pár dnů se sešli a povídají si, jak si kdo bydlí. "Já to mám dobré," povídá první. "Akorát mám ve vagóně nápis 'Nekuřáci' a tak musím chodit kouřit ven." "Jé, ty se máš," říká druhý "to já mám na záchodě cedulku 'Používat jen za jízdy', a než ten vagón roztlačím, tak se podělám." Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 28.10.2005 17:12 |
Jack>>> Kterej z nich? :-) Welcome to my world of death and pain |
<< | < | > | >> |