Dejte dobrý vtip k duhu...pobavíme se aspoň a bude pohoda:) Muzete psat vtipy, debatovat o nich a mit i jine narazky...ostatni at si jde nekam do jinych rubrik...
1. Pokud někdo uzří vlastním zrakem ohanbí psa odhalené z více jak 50% plochy jejich bokorysu, je oprávněn psa na náklady jeho majitele usmrtit střelou do týla nebo injekcí morfia dle předpisů o dobrovolné euthanasii občanů.
2. Pokud bude existovat mezi více oprávněnými pochybnost, komu náleží toto právo přednostně, rozhoduje náhodný los.
3. V pochybnostech, zda jde o více jak 50% plochy bokorysu psího ohanbí, se má za to, že šlo o více jak 50% plochy bokorysu psího ohanbí.
4. V pochybnostech, kdo je pro účely úhrady nákladů majitelem psa, platí, že majitelem psa je občan, který stál v době utracení psa jemu nejblíže a jemuž přitom nenáleželo právo podle článku 1.
S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru.
to semtex -> mno ja bych to s tou povedenou originalitou tady po Evrope zase tolik neprehanel, schvalne proc si myslis, ze v amikove stoji stejna vec od ADDIDASU tak 2x-3x vice nez tady? a to se to sem udajne dovazi :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.