Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > RS Web a JK2 > Novinky na webu
25.11.2024 (18.118.37.85)

Novinky na webu

Zakladatel: Belenor

Sem pište chybová hlášení a nápady na změny, případně sem budu psát provedené změny. Příspěvky netýkající se tématu budou nemilosrdně mazány.

To Do:
- bug: zadám odkaz a v zavíracím tagu špatně napíšu lomítko: nic se nezobrazí. Správně by to mělo text zobrazit, jako by to nebyl tag url, ale plain text (tj. aby se zbytek textu neztratil.
- pokud po nekom s ikonou je prispevek od neregistrovaneho uzivatele, tak se ikona zopakuje, viz piknik, 17.04.2008 19:14
- mazání kategorií, pokud jsou prázdné
- ukazatel online uživatelů, přehled uživatelů s posledním přihlášením zřejmě někomu nedostačuje. Udělat jako seznam aktivních v posledních pěti minutách
- pro HTML doctype nepouzivat <br /> - vyskytuje se v zalamani podpisu, zrejme problem nl2br?
- prohnat web validatorem
- nastavení hesla oddělit + přidat box pro aktuální heslo jako kontrolu.
- v knize návštěv, pokud něco nevyplním a odešlu, tak se nic nestane. Nezobrazí chybovou hlášku, ani nezůstane vyplněné pole vyplněno, potřeba refactoring modulu msgboard
- bbcode extension pro dalsi atributy, jak to delaji jinde? delaji to jinde?
- presouvani prispevku mezi tematy adminem nebo moderatorem kategorie
- ověřit, že funguje stránkování na nejstarší příspěvek, u nového uživatele to vypadalo, že to nefunguje, ale to mohlo souviset s tím, že má nulu.
- dynamicky nové u diskuze a u vzkazníku
- kontrolu submitu v diskuzi a asi nástěnkách, aby to neprovedlo dvakrát totéž.
- dodělat lámání příliš dlouhých slov.
- vzkazník - napsat zbrusu nový mega cool vzkazník, aktuální implementace je k zblití. Též potřeba zobrazování nových zpráv v menu nebo někde.
- seznam uživatelů: řazení dle id, jména (problém s barvami ve jméně), posledního přihlášení
- hromadne mazani prispevku - zaskrtavatko + "smazat oznacene"
- v listech nelistovat disabled/deleted ucty
- Po zobrazení diskuze rolovat na nejstarší nepřečtený příspěvek
- Možnost vyhledávání v diskuzích
- Sekce "Registrovane osoby", v ni seznam lidi, po klepnuti na cloveka jeho detaily + pridat vice polozek vc. boxu o sobe.
- vzkaznik - filtr dle lidi

<< | <> | >>
~stx#.
06.03.2007 17:31
hele jako ze docela bug...kdyz dam http://rs.majerco.net/doc/member-detail/** (misto hvezdicek naky cislo) v Clenove si najdu ID nejakyho cloveka treba svoje a dam to tam, tak mi to napise RS semtex....lol proste u kazdyho to takle je ;p

Naposledy upraveno: 06.03.2007 18:32, ~stx#.

I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night.

SirPesZ
02.01.2007 17:07
defila> ses neměl ani ptát :-).
Welcome to my world of death and pain

defila
02.01.2007 14:43
hh tim chces rici , ze muzu beztrestne spamovat a svadet to na spatne naprogramovani? :))
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.
Maxell
02.01.2007 00:42
Zřejmě stačí, když se do tý diskuze přidá post a jede to zase tak, jak má ;-)

defila
31.12.2006 19:23
szezoval bych si na programatora,ale hrozilo by tu,ze by me nekdo zrusil acc, tudiz budu v koute mlcet :))

Belenor
31.12.2006 12:59
Pech, no :-) Je to vosbitý.

defila
31.12.2006 09:53
tak opera si uklada posledni navstivene stranky, tak tam mezi tou shromazi to je najdu a prokliknu se a kdyz zapnu nekdy mozilu(kvuli tahani torrentui,jelikoz opera to stahuje sama za sebe a nepotrebuje klienta,coz je nhvno), tak ta ma u me tu vyhodu, tak se na to koukam v ni,a tam to nevidim(a taky tady se nemusim prihlasovat,kdyz jsem prihlasen v opere,kdezto u IE ano :/) takze asi tak
Fox
31.12.2006 00:26
me to taky dela...
You can't predict your future, but you can follow your dreams.
deXter
30.12.2006 22:48
heh tjn:D

Falcon
30.12.2006 22:37
to máš zaplý majerco zároveň v mozzile, opeře a IE ? :D

Naposledy upraveno: 30.12.2006 23:29, Falcon

xaxaxaxax

defila
30.12.2006 22:36
a ja si rikal, ze se to deje jen me :)

uz jsem to zaznamenal predtim,jenze pak to zmizlo tak sjem to nechal byt :)(nebo jsem to na toto forum napsal?, ted nevim .))

ale vzdy me to dela jen v nejakem prohlizeci,ne ve vsech najednou,to je to zvlastni

kapo
30.12.2006 21:43
Ve dvou diskuzích mám pořád jednu nepřečtenou zprávu a když tam kliknu žádná tam není a zůstává to pořád u těch stejných i po opakovaném přihlášení... no toto?

Belenor
14.11.2006 09:09
Aaaah! Mysteries of the RS Web, yeah!

(je to zapomenutý debug výpis, dělal jsem včera jednu opravu :-)

SirPesZ
14.11.2006 09:00
Co sou ty čísla, zatraceně? Počet nesmazaných příspěvků?
Welcome to my world of death and pain
~stx#.
25.04.2006 13:10
aaah..j dik :p
I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night.

Belenor
25.04.2006 12:37
V exportech byly zalohy diskuze k nahlednuti. Uvolnil jsem tak trochu databazi.
~stx#.
25.04.2006 11:17
k cemu vubec mely slouzit ty exporty?
Greenhorn
20.04.2006 14:14
však jo...vždyť tahle diskuze je jen pro registrované ;D
Mír v duši bratři. ;o)

Belenor
20.04.2006 08:03
Vsak neni problem diskuzi z verejnych prenastavit do registrovanych :-)
Greenhorn
19.04.2006 22:48
však právě...nemyslím tím že by každý mohl mít účet ale že by pro neregistrované jen třeba jedná diskuze...
Mír v duši bratři. ;o)
<< | <> | >>