| Novinky na webuZakladatel: Belenor Sem pište chybová hlášení a nápady na změny, případně sem budu psát provedené změny. Příspěvky netýkající se tématu budou nemilosrdně mazány.
To Do: - bug: zadám odkaz a v zavíracím tagu špatně napíšu lomítko: nic se nezobrazí. Správně by to mělo text zobrazit, jako by to nebyl tag url, ale plain text (tj. aby se zbytek textu neztratil. - pokud po nekom s ikonou je prispevek od neregistrovaneho uzivatele, tak se ikona zopakuje, viz piknik, 17.04.2008 19:14 - mazání kategorií, pokud jsou prázdné - ukazatel online uživatelů, přehled uživatelů s posledním přihlášením zřejmě někomu nedostačuje. Udělat jako seznam aktivních v posledních pěti minutách - pro HTML doctype nepouzivat <br /> - vyskytuje se v zalamani podpisu, zrejme problem nl2br? - prohnat web validatorem - nastavení hesla oddělit + přidat box pro aktuální heslo jako kontrolu. - v knize návštěv, pokud něco nevyplním a odešlu, tak se nic nestane. Nezobrazí chybovou hlášku, ani nezůstane vyplněné pole vyplněno, potřeba refactoring modulu msgboard - bbcode extension pro dalsi atributy, jak to delaji jinde? delaji to jinde? - presouvani prispevku mezi tematy adminem nebo moderatorem kategorie - ověřit, že funguje stránkování na nejstarší příspěvek, u nového uživatele to vypadalo, že to nefunguje, ale to mohlo souviset s tím, že má nulu. - dynamicky nové u diskuze a u vzkazníku - kontrolu submitu v diskuzi a asi nástěnkách, aby to neprovedlo dvakrát totéž. - dodělat lámání příliš dlouhých slov. - vzkazník - napsat zbrusu nový mega cool vzkazník, aktuální implementace je k zblití. Též potřeba zobrazování nových zpráv v menu nebo někde. - seznam uživatelů: řazení dle id, jména (problém s barvami ve jméně), posledního přihlášení - hromadne mazani prispevku - zaskrtavatko + "smazat oznacene" - v listech nelistovat disabled/deleted ucty - Po zobrazení diskuze rolovat na nejstarší nepřečtený příspěvek - Možnost vyhledávání v diskuzích - Sekce "Registrovane osoby", v ni seznam lidi, po klepnuti na cloveka jeho detaily + pridat vice polozek vc. boxu o sobe. - vzkaznik - filtr dle lidi << | < | > | >> |
pils€ 16.05.2007 16:40 |
jestli myslis to ''daly'' tak sem nad tim premejslel a nejdriv sem tam mel mekky protoze mi to prislo ze TY topici,ale je fakt ze tam muze asi bejt mekky jako ''oni'' S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
defila 16.05.2007 16:29 |
myslim, ze kvalitni kurz cestiny, by ti pomohl vice, nez nesmyslne blaboleni po internetu :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
pils€ 16.05.2007 16:11 |
Daly se mi samy naky topici do ignore :)
Naposledy upraveno: 16.05.2007 16:11, pils€ S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
Belenor 10.05.2007 07:23 |
Pokud si někdo nevšiml, tak editace příspěvků by již měla fungovat. |
SirPesZ 01.05.2007 16:28 |
89.185.242.113:29071 Nová adresa DotF serveru.Welcome to my world of death and pain |
defila 25.04.2007 11:05 |
eh, coze? Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Belenor 24.04.2007 10:04 |
Svině jedna slinutá! (Sorry za dočasné znehodnocení funkčnosti webu) |
defila 21.03.2007 14:41 |
/zruseni spam novinky/ Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
deXter 10.03.2007 20:03 |
lol! |
Tomicolo 10.03.2007 19:20 |
xD owned Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi. |
Falcon 10.03.2007 12:24 |
měli by ste si přečíst TO DO: poslední post... :) xaxaxaxax |
~stx#. 10.03.2007 11:47 |
jj, ti rikam ze to jde u kazdyho :) I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
Jack 10.03.2007 00:02 |
Sem dal cislo a objevilo se mi RS Babriel :oD |
Belenor 07.03.2007 12:20 |
No bug to je, ale seru na to :-) |
th0m45 06.03.2007 19:46 |
On je to vlastně účel aby mohl každej sebe sreennout jak je členem RS :D Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-) |
Tomicolo 06.03.2007 19:27 |
to semtex: Protoze to zobrazi informace z radku daneho IDckem nezavisle na tom, zda je clenem ci ne. Za bug to ani nepovazuju. Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi. |
deXter 06.03.2007 19:15 |
si myslis ze si to nekdo pamatuje? pred trema rokama sem ani sem nechodil :p |
SirPesZ 06.03.2007 18:47 |
Ehm, tohle se tady řešilo už asi před třeba rokama :-). Welcome to my world of death and pain |
Falcon 06.03.2007 18:36 |
hahá no lol fakt :D xaxaxaxax |
deXter 06.03.2007 18:08 |
lol :p Naposledy upraveno: 06.03.2007 18:08, deXter |
<< | < | > | >> |
|