| Novinky na webuZakladatel: Belenor Sem pište chybová hlášení a nápady na změny, případně sem budu psát provedené změny. Příspěvky netýkající se tématu budou nemilosrdně mazány.
To Do: - bug: zadám odkaz a v zavíracím tagu špatně napíšu lomítko: nic se nezobrazí. Správně by to mělo text zobrazit, jako by to nebyl tag url, ale plain text (tj. aby se zbytek textu neztratil. - pokud po nekom s ikonou je prispevek od neregistrovaneho uzivatele, tak se ikona zopakuje, viz piknik, 17.04.2008 19:14 - mazání kategorií, pokud jsou prázdné - ukazatel online uživatelů, přehled uživatelů s posledním přihlášením zřejmě někomu nedostačuje. Udělat jako seznam aktivních v posledních pěti minutách - pro HTML doctype nepouzivat <br /> - vyskytuje se v zalamani podpisu, zrejme problem nl2br? - prohnat web validatorem - nastavení hesla oddělit + přidat box pro aktuální heslo jako kontrolu. - v knize návštěv, pokud něco nevyplním a odešlu, tak se nic nestane. Nezobrazí chybovou hlášku, ani nezůstane vyplněné pole vyplněno, potřeba refactoring modulu msgboard - bbcode extension pro dalsi atributy, jak to delaji jinde? delaji to jinde? - presouvani prispevku mezi tematy adminem nebo moderatorem kategorie - ověřit, že funguje stránkování na nejstarší příspěvek, u nového uživatele to vypadalo, že to nefunguje, ale to mohlo souviset s tím, že má nulu. - dynamicky nové u diskuze a u vzkazníku - kontrolu submitu v diskuzi a asi nástěnkách, aby to neprovedlo dvakrát totéž. - dodělat lámání příliš dlouhých slov. - vzkazník - napsat zbrusu nový mega cool vzkazník, aktuální implementace je k zblití. Též potřeba zobrazování nových zpráv v menu nebo někde. - seznam uživatelů: řazení dle id, jména (problém s barvami ve jméně), posledního přihlášení - hromadne mazani prispevku - zaskrtavatko + "smazat oznacene" - v listech nelistovat disabled/deleted ucty - Po zobrazení diskuze rolovat na nejstarší nepřečtený příspěvek - Možnost vyhledávání v diskuzích - Sekce "Registrovane osoby", v ni seznam lidi, po klepnuti na cloveka jeho detaily + pridat vice polozek vc. boxu o sobe. - vzkaznik - filtr dle lidi << | < | > | >> |
defila 19.04.2009 17:16 |
hmmm, nefunguje nacitani starsich prispevku, nebo alespon v tema - Music to nejede edit - nejede to vsude :o)Naposledy upraveno: 19.04.2009 17:17, defila Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Belenor 08.04.2009 07:05 |
Spoiler tag mám v plánu :-) |
Falcon 07.04.2009 21:03 |
od toho máš kufr xaxaxaxax |
SirPesZ 07.04.2009 20:07 |
Nešlo by udělat nějakou věc na spoilery? :-) Welcome to my world of death and pain |
Sketa 02.04.2009 11:53 |
chybí mi tady docela ukazatel online uživatelů... přehled jmen nebude se to v budoucnu dělat někam? "Politici mě nezajímají. Jsou ďábelskej byznys."..."Hrají si s myslí lidí. Nikdy si nehrejte s myslí lidí!" |
Falcon 01.04.2009 07:46 |
JK je sport samozřejmě :D xaxaxaxax |
Belenor 01.04.2009 06:45 |
není problém: Odkaz
teda ještě ten web není pořádně zaindexovaný, ale bude lépe :-) |
SirPesZ 31.03.2009 20:01 |
defila> vyhledávání TADY na TĚCHTO stránkách :-) Welcome to my world of death and pain |
defila 31.03.2009 19:20 |
a vyresil dany prispevek tvuj zivotni problem? neni v leckterych ohledech google o neco rychlejsi? :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 31.03.2009 18:53 |
Tuhle jsem hledal diskuzi Sport a než jsem ji našel, tak mi to chvíli dalo :-). Welcome to my world of death and pain |
defila 31.03.2009 17:26 |
jen tak z cire zvedavosti - co tak aktuniho tu potrebujes vyhledavat? :o) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 31.03.2009 16:55 |
Já mám právě celkem obyčejnej mobil s malým displayem :-). Ale stejně sem z mobilu moc nelezu, ale to vyhledávání bych ocenil.Welcome to my world of death and pain |
Falcon 30.03.2009 18:36 |
mě to teda na HTC jede taky suprově, pravda nevím co máš za mobil :) Iphone a většina HTC totiž není mobilní telefon ale kapesní pc xD xaxaxaxax |
Belenor 30.03.2009 18:15 |
Nemám jak to testovat, jedině kdyby bylo nějaké prostředí pro PC simulující mobil. A ono je to asi taky v závislosti na mobilu, ne? I bych to zkusil, ale nemám to jak otestovat. |
Fox 30.03.2009 17:40 |
podle me nemusis ;) me to na mobilu slape paradne i takle ;) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
SirPesZ 30.03.2009 16:20 |
Bele, nechtělo by se ti udělat styl pro mobil? :) Welcome to my world of death and pain |
SirPesZ 28.03.2009 20:19 |
A taky by bylo fajn nějaký vyhledávání, protože když hledám nějakou diskuzi, která není viditelná bez kliknutí, tak občas nevím, ve který je sekci a hledám a nenacházím a nevím, jestli třeba není už smazaná, bo co. Welcome to my world of death and pain |
Flamberg 28.03.2009 15:05 |
Když vlezu na http://rs.majerco.net/mdl/forum/, tak je nahoře popisek "U kategorií je vidět posledních pět aktualizovaných témat, ostatní témata lze zobrazit klepnutím na odkaz Zobrazit témata. Nové téma můžete založit klepnutím na odkaz Nové téma u příslušné kategorie.". Asi by to chtělo změnit na "U kategorií je vidět posledních sedm aktualizovaných témat" :-) Ať žije hnidopišství :-) |
defila 26.03.2009 13:37 |
jako u vseho je to kopirovani vzoru - pokud si vsimas, tak 90% metalovych kapel maji dlouhe vlasy a zarostly xichty, tak, aby mtalac sli ve slepejich maji totez (taky ne vsichni .))
navic dlouhy vlasy driv vzbuzovali poci nevazanosti sesystem apodobny plky ;)
ja je mam z duvodu za a) jsem starej metalak :o) b) nejspise ke staru budu mit holou lebku, tak si to vynahrazuju (alepevne doufam, ze se hola lebka konat nebude :o) ) c) vypadam s dlouhyma vlasama lip a kdybych je nemel, tak na koncertu nemam s cim tocit :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Belenor 26.03.2009 11:32 |
Mno, asi ze stejného důvodu, jako mají posluchači hiphopu placatý kšilt a rozkrok u kolen nebo pseudo-emaři černé oči a nehty atd., tj. z žádného racionálního důvodu. Dokonce jsou dlouhé vlasy zhruba stejně nepraktické jako rozkrok u kolen :-) Teda, já vlastně nejsem metalista, takže důvod mám - líbím se tak manželce :-)
Btw. jak to souvisí s funkčností RS webu vlastně? :-)
Jo a pro odpůrce náhledu výhoda náhledu :-) Pokud se nepletu, tak po klepnutí na náhled se obnoví seznam posledních příspěvků, tak můžete příp. reagovat, pokud vás někdo předběhl :-) Tak, a je to k tématu :-)Naposledy upraveno: 26.03.2009 11:34, Belenor |
<< | < | > | >> |
|