já si mafii koupím až v gold edici někdyy za 800 zatím si jí zahraju a seženu z netu :) a moc se na ní těším... zjistím nové informace od vývojáře mafie a dám vám vedět jak to vypadá :)
Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v
no to jo, ale hry dneska to je tak 800 , to za to klidně dám, ale 1300 ne... samozřejmě si to radši seženu ehm jinde a za ty prachy si koupím něco lepšího než hru xD
No sem zvědavej jak se jim podaří engine.. GTA IV mě po stránce enginu trochu sklamalo a můj půl roku starej komp si s ním dává 36FPS .. což je na hranici hratelnosti.. pro mě.. tak držím klukům palce. Kamoš jim přetáhl lidi z teamu mafii a prej s tím mají dost problém, lítají jim auta ve městě a tak.. tak uvidíme do kdy to opraví .. kamarád říkal že vydání cca březen příští rok
Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v