<< | < | > | >> |
defila 13.09.2006 19:22 |
jak ikdo neodporuje tomu, ze maji gelovane hlavy :P Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
kapo 13.09.2006 18:34 |
mluvim o von dutch a diesel, diskofiláku |
~stx#. 13.09.2006 18:17 |
ja vyhradne nakupuju v HK ve Welcomu, Escapu a Froplu :) I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
SirPesZ 13.09.2006 18:03 |
Jo :-D. Welcome to my world of death and pain |
defila 13.09.2006 16:45 |
hele mlcte, stejne mate vsichni gelovany hlavy tak tu moc neprudte o diskofilacich :)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
MohawK 13.09.2006 16:30 |
jestli rikas o Replay, apod. diskofilacke hadry tak o tom nic nevíš "skejťáku"... Hello, Hello, Hello, How Low ? |
kapo 13.09.2006 16:24 |
neni protoze kazdy spravny diskofil musi mit spravne diskofilacke hadry, jinak ho zadna diskofilacka nebude chtit :) |
pils€ 13.09.2006 15:54 |
A neni to jedno ? S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
MohawK 13.09.2006 14:45 |
Alven::: Tak praha tam mate obchod na Replay :-) ale v HK zadnej neni, musim pro veci jezdit az do prahy :( a proto by to chtelo nakej E-shop na tyhle hadry. :D Hello, Hello, Hello, How Low ? |
kapo 13.09.2006 12:48 |
"hmmm treba bunda me prisla na 8 litru, kdyz jsme u toho" ja vim ja vim... jenom jsem si proste musel rypnout ;)... mnoho mych kamosu chodi v podobnych hadrech, jak jsi naznacil |
defila 13.09.2006 09:34 |
to belenor -> tak po dlouhe dobe si me primel opravdu k hezkym usmevum :) hezke prispevky, musi se ocenit :)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Belenor 13.09.2006 09:28 |
To víš... oblékat se nemůžu dle svého, knihy nesmim číst, pokud mi je zakáže, hudbu, televizi. Nesmím chodit do hospody, hrát hry, kytaru mi zakazuje... A jestli si tohle přečte, tak nedostanu asi ani nažrat. |
deXter 13.09.2006 08:44 |
pod pantoflem? :P |
Belenor 13.09.2006 07:41 |
Mno, hádka o oblečení je stejně hloupá jako o hudbu. Prostě někdo se oblíká jako disko debílek, druhej jako metal tvrďák, ale ve finále jsou oba směšní. Já se oblíkám tak, jak mi diktuje manželka, že :-) |
SirPesZ 13.09.2006 07:41 |
Hm, po matuře se s kámošem chystáme do aktivních záloh :-). Ale spíš gdyž proletíš křovím nebo se něgde vyválíš, tak to na maskáčích není tak vidět. Welcome to my world of death and pain |
~stx#. 13.09.2006 07:17 |
vojak :D I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
SirPesZ 13.09.2006 07:13 |
Já jsem an tom podobně, jako def. Co se černého oblečení týče, tak rozhodně. A kromě černých hadrů tu mám téměř všechno maskáče. Do přírody se to hodí asi nejlíp.Welcome to my world of death and pain |
~stx#. 13.09.2006 07:00 |
dex: ja nevim, sem ho dostal minulej rok vod kamose :) I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
defila 12.09.2006 22:52 |
to kapo -> hmmm treba bunda me prisla na 8 litru, kdyz jsme u toho ;) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Alven 12.09.2006 22:51 |
"nejlepsi asi ten Replay, Diesel a Von Dutch akorat moc lidi to nezna :(" nezna? vzdyt to sou ty nejprovarenejsi znacky dnesni doby. kdo nenosi replay, neni IN. to je dneska pravidlo..v praze je v tomhle navleceny kazdy druhy hovado |
<< | < | > | >> |