| E-shopy a oblékáníZakladatel: MohawK Znáte nějaký dobrý e-shopy ? Máte s nima zkušenosti ? :) (Všechny kategorie) << | < | > | >> |
MohawK 14.09.2006 18:23 |
Alven::: Neni to ksiltovka spis pro holky ? :D a nevim o tom ze by diskofilaci nosili tricka s lebkama apod. viz trika www.vondutch.com a ja a spousta kamosu nosi Replay, Diesel, Von Dutch a nevim o tom ze by poslouchali techno apod. poslouchaj treba hip hop nebo rock, kdyztak mi rekni nejakou znacku pro normal obleceni (nemyslim styl tech jako je Defila ani "skejtaky" a ani tech co se drzej nigga stylu :D[rovne ksiltovky apod.]) jo a k tomu Von Dutch nosi ho dost priznivcu skupin Green Day, apod. takze fakt asi o tom moc nevite... Jinak tady je seznam slavnej osobnosti nosicich Von Dutch http://www.vondutch.com/photo_album.html treba Paul McCartny to je diskofil ze ma Von dutch co. :DDDDDNaposledy upraveno: 14.09.2006 18:40, MohawK Hello, Hello, Hello, How Low ? |
defila 14.09.2006 16:44 |
to pesz -> mno ja bych to za pozerstvi misty oznacil :), ale zase si preci nebudeme upirat, ze se nehcceme libit(v tomto pripade spise zaujmout.)) hadry bych odtamtud neposuzoval, sukne maji sice pekny, ale drahy, tos si ji radsi usiju sam ale doplnky(aka prsteny a pod. maji vcelku povede, jen na houby je material...)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
SirPesZ 14.09.2006 15:53 |
Bel> Defila tam dal odkaz. Ale jinak nevim, jestli bys to oznažil za pozérství. Já bych to označil za pěkný hadry. Welcome to my world of death and pain |
Belenor 14.09.2006 15:48 |
Hmm, nosferatu, to bude taky nějaký další zdroj nesmyslů pro pozéry? |
SirPesZ 14.09.2006 15:32 |
Alven> Ty jo, až sem budeš dávat další podobně nechutný obrázky, tak dej radši dopředu vědět, ať na to neklikám :-). Jo, holky voblečený z nosferatu jsou k nakousnutí :-).Welcome to my world of death and pain |
Alven 14.09.2006 15:07 |
mohawk - to by me zajimalo, od kdy motorkari nosi ruzovy ksilty :D viz: http://tabberone.com/Trademarks/HallOfShame/VonDutch/VonDutchHat.jpg jinak..kdyz pouziju zabehnutyho terminu "diskofilak" tak je fakt, ze se pozna uz jen podle toho, jestli ma na sobe neco od replay :D proste je to tak dneska no .) ale to jen tak na okraj flejmu :DNaposledy upraveno: 14.09.2006 15:07, Alven |
Alda 14.09.2006 15:04 |
coze mravenci v gelu ? to chci :D I am your Father |
defila 14.09.2006 13:55 |
to mohawk+maxell-> mno nekdy sukni na sebe vezmu, pravda :) jinak nosim stale kalhoty..
a abych nebyl mimo misu a rovnou reagoval na belenora tak -> www.metalshop.cz
pripadne krasne doplnky se daji koupit -> www.nosferatu.cz(opet se jdu chlubit ¨,ze jsem jednim prsten odsud obdaren :))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
pils€ 14.09.2006 13:19 |
Bel>> http://darkyzvesmiru.cz/ S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
MohawK 14.09.2006 13:15 |
sukni ? :-) Hello, Hello, Hello, How Low ? |
Maxell 14.09.2006 13:13 |
defila: A co nosíš místo kraťasů? |
MohawK 14.09.2006 13:10 |
Kapishto::: hmm tak to ses prokecl že seš v tomhle trošku vymazanej :D Replay a Diesel maj uplne stejnej styl hadru a Von Dutch je spíš motorkářská značka, kterou nosi i dost slavnejch osobnosti, miluju tyhle vocásky se širokejma kalhotama, rovnou kšiltovkou rozkrokem kalhot až na zem a obvěšenejma řetězema, kteří si myslej kdo nema rovnou kšiltovku musi poslouchat techno apod. a je to diskant fakt dmnce kapo radsi o tomhle nerozumuj....
Semtex::: jj ale ve Welcome je to dost drahy kamos ma tetu v USA a ta mu kupuje a posila Quiksilver tam je triko QS za 15$
Belenor::: Možná něco najdes v tomhle seznamu http://darky.shopy.cz/Naposledy upraveno: 14.09.2006 13:14, MohawK Hello, Hello, Hello, How Low ? |
Belenor 14.09.2006 12:54 |
Proč přežitek?
Myslím právě, že ač se jack pokusil popsat fandu metalu, netrefil se. Nebo se možná nepokoušel a myslel někoho jiného, těžko dle jeho výlevu soudit. Trefil se max. tím, že řada příznivců metalu má delší vlasy, ale taky zdaleka ne všechny.
Abych nebyl OT: neví někdo o e-shopu, kde by se prodávaly pyramidky a podobné serepetičky? |
defila 14.09.2006 11:10 |
to elenor -> ale to je prezitek z minuleho rezimu toto pznaceni :) to jack -> cerne mikiny nenosim a nic s kapuci nemam kratasy nenosim taky klicenku ke kolenum, kotnikum ci nekam jeste nize nevlastnim po eskalatorech nejezdnim :))( v HK jich teda moc neni :p) as vyraz fetaci hmmm, ty vypadaji vcelku jinak, ver :) vcelku to na lidech asi ani nepoznas, pokud nema dredy po prdel(asi nejaky naznak fetaka) nebo nechrape nekde na nadru.. takze nevim; ale zase gelovana hlava jde videt na metry daleko :))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Jack 14.09.2006 10:46 |
Treba se to tak rozrostlo ze se ty skupiny spojili :-/ |
Belenor 14.09.2006 10:38 |
Dlouhovlasým se říká "mánička", pokud vím. Akorát nevím, zda píšeš o jedné nebo o dvou skupinách, protože tvůj popis mi na máničky nesedí. Naposledy upraveno: 14.09.2006 10:39, Belenor |
Jack 14.09.2006 10:22 |
A jak se rika tem co maj dlouhy vlasy? Vytribeny styl oblekani..typu cerne mikiny s kapuci..kratasy,na opasku klicenku az k botam..ze nemuzou chodit ani po eskalatorech..a kdyz uz po nem jdou tak si ho musej chytnout aby je to nestahlo sebou.. Fetaci? |
defila 14.09.2006 10:12 |
v podstate neco jako pedofil akorat, ZE TENHLE SE VYZNACUJE GELOVANOU HLAVOU :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Maxell 14.09.2006 10:05 |
www.kasa.cz BTW když už se o tom bavíte, kdo je to diskofil? :-) |
Alda 13.09.2006 22:33 |
www.muzikant.cz I am your Father |
<< | < | > | >> |
|