<< | < | > | >> |
Fox 21.06.2006 07:10 |
to si pis ze nebudu ;) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Raven 21.06.2006 00:51 Editovat,
Smazat
|
JO jeste foxi,jak si psal toho tipúa Nefa,tak ten je v BwL,ale AQ je c'thun ;) |
Raven 21.06.2006 00:50 Editovat,
Smazat
|
Jack je prostre nej!
Jinak defe nejsi jedinej mucednik na tomto ubohem svete,aji jini vydelavaji..ale proste dokud nejsi vydelecne cinej,tak to proste mas kde nahrabat,tak ber dokud muzes...jak bude met fox 18 a skonci se studiem,tak nevim,jestli bude dostavat jeste kapesny.. |
Jack 21.06.2006 00:09 |
pritelovi :p |
pils€ 20.06.2006 22:55 |
Komu? Dextrovi nebo pritelkyni ? :) S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
Jack 20.06.2006 22:41 |
Ja zase vsechny prachy vrazim doprdele takze obcas premyslim jestli ma cenu chodit do prace :p |
pils€ 20.06.2006 21:37 |
A to je správnej přístup SPZ ! S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
SirPesZ 20.06.2006 21:34 |
A já nekouřim a ani nemám WoW :-). Já všechny prachy vrážím do kytary a příslušenství :-). A do táborů různejch akcí a koncertů a... :-) Welcome to my world of death and pain |
Fox 20.06.2006 21:19 |
no dobre tak za ne das 250 sem se trosku prepocital ale jak rikas tys vykouril krabku na den a co vetsinou kouris ? jestli Startky tak ty stojej tak 35 ne ? a 30*35=1050 ? jako sorry ale radsi si koupim to wow nez abych utratil 1k za cigarety ktery mi jeste k tomu nicej zdravi to fakt ne hele... jo a kdyz rikas ze nekouris 16 dni a schazis se s lidma co kourej moc dlouho to nevydrzis jestli jo tak mas hodne silnou vuli ale blbost je vubec zacit kourit...a k dodatku nemam co rict... You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
defila 20.06.2006 20:42 |
hmmm zajimavy, ja vykouril krabku na den)) a aty penize v tom zmizly hmmm, kazdopadne za 5 krabicek nedas 350 .) ale zajimalo by me spis postaveni dotycneho cloveka k penezum -> jelikoz mas rodice co ti cpou porad prachy, takze v podstate nic nedelas a mas se fajn, pak kdyby prisla moznost, ze se rodice seknou a donutej ditko pracovat, tak by me zajimalo co bude delat a jestli si zacne vazit penez nebo ne....zase druhej extrem je ze nedostane ditko nic, na vsechno si vydela, ale stejne se k penezum chova stejne jako predchozi pripad....
lidska psychika je podivnost, jelikoz se najde zlatej stred, kterej prachy dostava, jeste k tomu pracuje a penez si tak nejak vazi¨
jo a malej dodatek, ani nevite jak me serou lidi, co nic nedelej a porad dostavaj od rodicu prachy, ano je to zavist, ze ja si je musim vydelat aoni delaj kulovy a maj se stejne.... :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Fox 20.06.2006 16:59 |
nevim ale ja si radsi koupim za 350 na mesic wow nez si koupim tak 5 krabicek cigaret..za mesic... a u nas ve tride mame kluka je to borec jako rpase ale kouri kazdou prestavku tak 2-3 cigarety to nemluvim kdyz se probudi kdyz jde spata kdyz je venku proste ten jich da denne dost... You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Raven 20.06.2006 14:55 Editovat,
Smazat
|
Ja si na wow vydelavam,setrim a ukousavam si ty penize z mych prijmu,takze sem o neco chudsi..ale kdyz proste tedka neni nic jinyho..nemuzu nic delat..tak si hold platim wow a parim..neni to neucta k penezum,kdyz si je vydelas a pak podle svyho utratis.. |
Belenor 20.06.2006 10:59 |
Jak to tak vypada, i pracháči fetují, ne? Americká filmová hvězda a koksík - nemyslím, že to jsou jen báje z filmů. Nemluvě o chlastu - alkohol pijou skoro všichni bez ohledu na výši konta. Myslím, že asi není závislost peníze-drogy. Spíš je to o osobnosti dotyčných než o penězích, mi to přijde. |
defila 20.06.2006 00:15 |
to defila -> i kdyz nevim -> to ze jsem nemel penize me dohnalo k drogam, celkem alkoholismu a koureni(s cim jsem teda hrdine prestal a uz nejakych 16 dni nekourim), za to ti co maji penez dostatek nekdy k tomu netihnou, nekdy zase k tvrdsim drogam :p vysvetli mi nekdo cim to je? Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
defila 20.06.2006 00:14 |
to jack -> jiste za to muze spatna vychova a celkova neucta k penezum .) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
MATINO 19.06.2006 20:24 |
Já vydělávám, takže mi toho líto je. :-) |
Jack 19.06.2006 18:13 |
to ze nikdy nic si nedostal za to nemuzem :p |
Fox 19.06.2006 17:29 |
mas pravdu defilo asi uz to hrat nebudu... You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
defila 19.06.2006 16:33 |
a nebo jsi liny si vydelavat, az tak nejak uvidis co je vydelavat si penize tak je sam prestanes vyhazovat dejme tomu za wow a dostavas nejake kapesne kolik mas bez prace jestli se muzu ptat .) me nikdo nikdy nic nedal ja si musel vydelat :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
MATINO 19.06.2006 15:48 |
A nebo ti je líto peněz a proto to hraješ pořád. A to fakt nechci |
<< | < | > | >> |