<< | < | > | >> |
Belenor 23.06.2006 10:45 |
Povídky se mi líbily, román pak s každým dílem méně a méně. |
SirPesZ 23.06.2006 09:17 |
Bel> četl jsi povídky? Jinak román jsem přečet a nebylo to tak hrozný :-).
Raven> Knaakovek jsem čet několik (naposledy Den Draka) a nic moc. Pointa příběhů je snadno prokouknutelná (pokud vůbec nějaká je), sloh autora se mi moc nelíbí (možná taky záleží na překladu) a příběh celkově je na dost malý úrovni. Takovej bych vymyslel taky a ani bych se nezapotil. Na těch jeho knihách je nejlepší atmosféra, kterou bohužřel nevymyslel on, ale Blizzard.Welcome to my world of death and pain |
Belenor 23.06.2006 08:22 |
Mno, být populární ještě neznamená být dobrý. Každý správný snob čte spíše kvalitní nesrozumitelnou literaturu vyžadující rozhled a inteligenci :-)
No, sapkowského zaklínač je s každým svazkem románu nudnější, tak nevim... Asi spadá do snobské kategorie (ale spíš jsem asi ignorant, kdo jiný může číst v dospělosti mayovky, že :-) |
Raven 22.06.2006 22:45 Editovat,
Smazat
|
Jinak na zaklinace se chystam..slysel sem otom hodne,jeslikoz sem ve cteni novacek,takze se celkem tesim :-) |
Raven 22.06.2006 22:43 Editovat,
Smazat
|
Hlavne ze je to druhy nejpopularnejsi autor fantasy na svete prej,takze to zase tak spatny neni..to ze vydava tituly u her atd,se mi libi,pac se to da cist a je to jeste blize tem,kdo ty hry hraji..urco kdybys ty knizky cet,sou fakt dobry |
defila 22.06.2006 22:36 |
to Raven -> R.A.Knaak -> amikovsky autor pisici opravdu beckove, to je docela nijaky neco od nej cist, vezmes knihu a za 3 hodiny ji prectes, ani u ni nemyslis jelikoz to nepotrebujes, navic mam takove tuseni ze vydaval jen knihy postavenych na titulech jako diablo, warcraft... nic moc :/
to pesz -> jiste,ale hrdina se nam docela rozepsal -> Jako zaklinace jsem hltal opravdu moc, ale Narrenturm a Bozi bojovniky jsem zil :) neni nad historicky roman s fantafy prvky v husitskem stylu, fajna vecicka (uz by moh konecne vyjit 3. dil...)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Raven 22.06.2006 22:18 Editovat,
Smazat
|
Z fantasy preferuju Richarda A. Knaaka,Mel Odoma a Keatha Decandida..ty mam fakt rad ve fantasy oboru patri k jednem z nej..
--Psik,nechapu,jak tam muzes vydrzet,to ja si tu knizku radsi koupim,v pohode prectu,nebavilo by me furt tyjo chodit do knihovny |
SirPesZ 22.06.2006 20:13 |
def> Ale jsou i neznámý a dobrý. Sapkowski je taková klasika, že to snad ani nemá cenu zmiňovat ;-). Welcome to my world of death and pain |
defila 22.06.2006 17:25 |
ve fanasy hledat nemusis staci znat autory ->Pan Sapkowski pise dobre
a celkem me ted naposledy vzala nocni hlidka, denni hlidka a sera hlidka od pana Luklanenka
a ted ctu zas Eca .)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
SirPesZ 22.06.2006 17:14 |
Vlastně je pravda, že Poklad na Stříbrným jezeře jsem čet dvakrát. Jendou loni a poprvé asi před deseti lety :-). Ale 90% toho co přečtu nejsou žádný perly a zrovna třeba ve fantasy se musí opravdu hledat. Ale třeba nedávno jsem objevil pana Šlechtu a to je moc dobré počteníčko :-). A nebo jiné nedávné dílo, které jsem přečet - Stín Modrého Býka bylo fakt dobrý.Welcome to my world of death and pain |
Belenor 22.06.2006 17:11 |
Já ne, můžu to číst furt dokola :-) |
SirPesZ 22.06.2006 16:41 |
Raven> Já osobně upřednostňuju knihovny, jelikož mám dobrou paměť :-). Welcome to my world of death and pain |
Belenor 22.06.2006 16:28 |
hmm, kdybych mel spocitat, kolik jsem vyhodil za knihy, asi by me z toho cisla klepla pepka :-) Lepsi nevedet :-) |
Raven 22.06.2006 16:18 Editovat,
Smazat
|
Taky knizky mam rad..fantasy..uz sem za jednu serii vyhodil kolem 1200,ale je to na dlouho to precist a jeste je to zabava,knizky sou super |
Belenor 22.06.2006 12:24 |
jo |
Jack 22.06.2006 10:44 |
do knizek? :) Naposledy upraveno: 22.06.2006 10:44, Jack |
Belenor 22.06.2006 08:52 |
No ja vcera vrazil tisicovku do mayovek. Kazdej holt utraci za jiny kraviny :-) (no dobre, jidlo neni kravina :-) |
MATINO 22.06.2006 08:01 |
Heh. Já dávám penízky do jídla :D |
Raven 21.06.2006 12:11 Editovat,
Smazat
|
http://www.zdechliny.com/news.php
Checkuj nuvsky,ten prvni je nas RL s sekyrkou z c thuna...a dkyz scrollnes dolu,tak ho uvidis,takova skareda svine |
Fox 21.06.2006 07:11 |
jo a mas naky screeny toho c'thuna ? You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
<< | < | > | >> |