| PolitikaZakladatel: dREAm Volne o politice a podobnych blbostech, aby se naspinily ostatni diskuze. Staci jedno hnojiste. << | < | > | >> |
K 29.05.2006 13:00 Editovat,
Smazat
|
Ja tam nebydlim, ale teta tam bydli:). Jo Oldris zname:D A to chodis pres Pokrikov a tam na krizovatce vpravo nebo pres Vojtechov?:) |
defila 29.05.2006 11:01 |
ehm pokrikov -> lol, tam vzdycky vysedam kdyz jedu za ni a mirim do Oldrise... kde bydlis?
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
K 26.05.2006 17:44 Editovat,
Smazat
|
Bydli v Pokřikově :-D A ja tam nebydlim, takze ja to byt nemuzu :-DD |
Alda 26.05.2006 07:54 |
hej vite co jsem vcera nasel na vchodovejch dveri do baraku ?:D prilepenej volebni listek cssd znacne pouzitej :D se vzkazem... posledni prachy na toaletak mi rozdala cssd cikanum... heh jako nic proti ale ten smrad :D jj presne jak rika bel... doufam ze jim skrouhnou podporu a zacnou konecne makat potazmo zhebnou na hlad... ja jim dam valet se a jeste se mit jako by normos pracovali a obycejni pracoviti lidi se pak maj jeste hur... takze kdo bude volit cssd tak at si me nepreje ;) I am your Father |
SirPesZ 26.05.2006 07:22 |
Defi> Není K nakonec tvá slečna? :-D Welcome to my world of death and pain |
defila 25.05.2006 19:16 |
to K -> ehm kde bydli tvoje teta? ze dojizdi do Hlinska, ja mam priblizne ze stejne vzdalenosti od Hlinska slecnu :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Alven 25.05.2006 18:07 |
Presne tak Bele...ono kazdy vidi jen ten narust dane a ukrajovani z jeho platu, jenze nikdo z toho nevidi napriklad vyssi prijmy firem ktere muzou popripade najmout vice zamestancu, nebo pridat stavajicim,to uz nikdo, jen priklad, samozrejme...a uz vubec neni mozny aby se neco zmenilo za rok...jestli to tady ma bejt lepsi tak to potrva docela dlouhou dobu...a musi lidi chtit Naposledy upraveno: 25.05.2006 18:08, Alven |
Belenor 25.05.2006 17:18 |
Mno, ODS sází, pokud vím, na to, že po úpravě zákoníku práce, daní a systému sociálních dávek by měl vzrůst počet zaměstnaných, při troše štěstí přestanou firmy a živnostníci podvádět na výdajích, při troše štěstí pak začnou lidé více utrácet, protože budou mít více peněz, a za dva tři roky se to vyrovná. Důležité je nečekat zázraky. Rozhodně z obyvatel nebudou milionáři ze dne na den :-) Slavné Klausovy ekonomické balíčky či co to před léty bylo se taky začaly projevovat až za vlády ČSSD, která to pak vydávala za svůj úspěch :-)
Vono, levice a pravice, to je jedno, problém je to, že si každý člověk chce nahrabat pro sebe :-) Chtělo by to, aby dělání poslance nebylo tak dobrým zdrojem příjmu jako je to teď. Třeba by si to půlka debilů rozmyslela. Jedna moje příbuzná je zdravotní sestra a bere nějakých 9000 a myslím, že toho pro lidi udělala víc, než většina našich politiků. |
K 25.05.2006 17:08 Editovat,
Smazat
|
a nevim, ktery strany patrej do levice nebo do pravice. Tohle me je celkem jedno :-D |
K 25.05.2006 17:07 Editovat,
Smazat
|
njn. to je asi tema volbama. Ale vem si, ze mozna bude mit vic penez, ale co zavedou za poplatky. Nekde ty prachy do rozpoctu ziskat musej:) |
Belenor 25.05.2006 16:57 |
K, zkus todle:
http://www.ods.cz/volby2006/kalkulacka/
Sice chápu, že tomu nebudeš věřit (já tomu taky nevěřím), ale třeba to zmírní tvou nenávist.
Každopádně je škoda, že se tu hádáme kvůli politice, jak hluboko jsme klesli.Naposledy upraveno: 25.05.2006 17:00, Belenor |
Belenor 25.05.2006 16:55 |
Zajímavý.
Taky mám příbuzenstvo, které nebere 60 000 měsíčně.
Strejda manželky je dobrý zedník a není líný máknout. Moje teta po večerech chodí uklízet. Asi to nějak jde, ne? Berou o něco víc, než 6000, to by jim podle tvé teorie tedy nemuselo stát za to jít si ještě přivydělávat. Tak proč to tedy dělají?
Nebudu rozpitvávat program ODS ani jiné strany, protože se v nich nevyznám. Každopádně co nedám státu, to pak můžu v případě nouze půjčit příbuzným. Takže když místo 32% budu platit 15%, tak jim budu moci půjčit víc. Ale to mi stejně žádná vláda neumožní, protože na to nebude mít žádná vláda nejen díky svým členům, ale i díky voličům sílu.Naposledy upraveno: 25.05.2006 17:02, Belenor |
kapo 25.05.2006 16:50 |
je pravda, ze levice ji moc nepomuze a 5 tisic nebo 6 tisic.. jaky je v tom rozdil? podle me i 6 tisic je zatracene malo. |
SirPesZ 25.05.2006 16:46 |
K> Je to sice smutný, ale levičáci na chudý kašlou úplně stejně ;-). Welcome to my world of death and pain |
K 25.05.2006 16:43 Editovat,
Smazat
|
NJ vy jste zase nejaci chytri. Mozna ze vy detatka z mesta mate o zivote jine predstavy, nez jake maji lide mimo mesto treba na vesnicich. Dam vam priklad: Moje teta dela v obchode. Zije na vesnici, ma dum a hospodarska zvirata(kozy,slepice,kaceny,psa,kocky) za praci dojizdi do 10 km vzdaleneho mesta Hlinska. V obchode dela bud rano od 6:00 do 14:00 nebo od 14:00 do 22:00. Sam jsem zkusil tydenni brigadu a fakt po osmi hodinach na nohou a vstavani ve 4 rano jsem nemel silu pomalu ani dojit do postele. Jak si teda ma vzit vedlejsak? Dostava 6000 KC mesicne a s tou dani od ODS ji zbyde tak 5000 KC pak jak sem rekl v mem predminulem prispevku ty poplatky. Jak asi udrzet barak, nakrmit zvirata a sebe? To mi povezte. Je ji pres 50 let a vyucila se prodavackou. TAK MI VY DEBILCI NEKECEJTE O NEJAKY NEPRACOVITOSTI A O NAKEJ DAVKACH, KDYZ VUBEC NIC NEVITE. |
Belenor 25.05.2006 16:04 |
Asi tak, Alvene. Ale je přirozené, že se každý radši válí, takže místo, aby vzal vedlejšák, tak vezme sociální dávky. ALe je fakt, že problém není jen s chudými, nýbrž se všemi. I kdyby se zlepšila situace a snížily by se zaměstnavatelům odvody za zaměstnance (které nejsou zanedbatelné), tak tuhle úsporu asi zaměstnancům k platům nepřidají. Jo jo, zlatej středověk a desátky :-) |
Alven 25.05.2006 14:42 |
hmm... "k" krasnej priklad typickyho cecha... Bohuzel politicka informovanost naseho naroda spociva v naslouchani populistickych keců. Dokud se lidi o politiku nebudou zajimat z jineho duvodu nez o kolik se jim zvednou socialni davky tak to bude porad stejny |
K 25.05.2006 14:17 Editovat,
Smazat
|
Ale je to vec nazoru. Dyt se o to lidi hadaji od pocatku lidstva:D |
K 25.05.2006 14:10 Editovat,
Smazat
|
No mozna sem magor, ale podivej se na lidi co berou mesicne 6000 KC a s tou "spravedlivou" dani 15% by jim strhli 900 KC, coz je ponekud hodne, pri predstave, ze musi jeste tak by ocko 1500 KC zaplatit za sluzby apod. Takze by jim zustalo asi 3500 KC, coz mi pride na mesic trochu malo. A vem si druhej extrem, ze nekdo ma treba 60 000KC mesicne a z toho zaplati 9000KC a zbyde mu 51 000 KC. Mozna vam prijdu jako debil, ale ja se na to snazim divat z pohledu chudsiho cloveka, kterych je u nas vic nez bohatsich, a ne z pohledu cloveka, kterej mysli jen na sebe |
SirPesZ 25.05.2006 12:56 |
Hezké :-). My jsme si tuhle četli nějakou nástěnku a tam byla pozvánka na komunistický prvomájový průvod a tam byl jeden bod program - <i>Vzpomínka na padlé</i>, taxme jen odpsali <i>oběti komunismu</i>.Welcome to my world of death and pain |
<< | < | > | >> |
|