Volne o politice a podobnych blbostech, aby se naspinily ostatni diskuze. Staci jedno hnojiste.
<< | < | > | >> |
Alven 31.05.2006 09:44 |
muj nazor je takovej, ze kdyz fakt chces, aby lidi necemu verili,konkretne tomu, ze tajny slozky nejbohatsi zeme sveta sou desne zkorumpovany, tak se to zaridit da, zvlaste na internetu ,)) |
Greenhorn 31.05.2006 09:34 |
podívej se na to a udělej si nároz .) Mír v duši bratři. ;o) |
Belenor 31.05.2006 08:52 |
Konspiračních teorií není nikdy dost :-) |
Greenhorn 31.05.2006 00:05 |
podle mě na tom ještě nejsme tak zle jako v USA. Nedavno jsem shlédl dokument, který je z tohoto roku a dá se sehnat jen na internetu(v TV podle mě nikdy odvysílán nebude). Nazývá se Loose Change 2nd Edition. Dokument obsahuje mnoho a mnoho důkazů že za 11.zářím není Bin Ladin a že pravděpodobně žádní lidé v letadlech které toho dne spadla na dvojčata a Pentagon neumřeli.
Odkazy: torrent: http://www.mininova.org/tor/220762 dlasí torenty: http://thepiratebay.org/search.php?q=loose+change&video=on CZ tituly: http://www.titulky.com/?Detail=0000039530&WholeCount=1 googl: Odkaz Ti co maj DC++,Stronga nebo jiné tak zkuste tam pohledat.Naposledy upraveno: 31.05.2006 00:12, Greenhorn Mír v duši bratři. ;o) |
Fox 30.05.2006 22:33 |
semtex asi poradne nevi co gejsa je nebo spis to co vlastne dela... You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
~stx#. 30.05.2006 21:44 |
mas svou gejsu?:D I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
defila 30.05.2006 20:47 |
proc ne, Evropa je fadni, zapad me nelaka a jsem blazen do japonska, touzim jit studovat Japanologii do Olomouce,ale zatim stravim dalsi rok na skole v Hk, pak se uvidi Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
SirPesZ 30.05.2006 20:35 |
Proč zrvona tam? :-) Welcome to my world of death and pain |
defila 30.05.2006 20:32 |
ja bych nejradsi daval prednost japonsku, to je jedina Zeme kam touzit odjet Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 30.05.2006 20:17 |
To máš v každým velkým městě. Taková Mosqa... :-). Welcome to my world of death and pain |
~stx#. 30.05.2006 18:06 |
anglie a francie? rofl...no ja bych nechtel jit v noci nejakou ulickou treba v new yorku :D I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
Belenor 30.05.2006 16:14 |
Kdo říká, že bych zůstal v Evropě. V tom s tebou souhlasím, že je to všude stejné (socani a komouši). To radši do Ameriky, aspoň bych se podíval, jak vypadají ve skutečnosti místa, o kterých psal Karel May. A nebo Nový Zéland, Austrálie :-) |
K 30.05.2006 15:51 Editovat,
Smazat
|
No to jest take pravda. Ale kam jit ze? Ja bych nikam na zapad nesel. Treba takova Anglie,Francie jsou zeme, kde se clovek boji jit po setmeni sam. A na vychod? Tam nic neni:) rek bych ze jsem nejlip umistena zeme v Evrope :DDD |
kapo 30.05.2006 15:31 |
taky to tak vidim... programovat neco dokazu, anglicky umim... snad bych se nekde uzivil aspon tak nejak prozatimne... :) |
Belenor 30.05.2006 12:55 |
Můžu mít rád zemi, ale ne její vedení. A když mi od vedení bude hrozit smrt za to, že nejdu slepě se stádem, nejspíše zbaběle uteču. |
K 30.05.2006 12:37 Editovat,
Smazat
|
Ja bych nikam jinam nesel, pac mam tuhle zemi moc rad:) |
Belenor 30.05.2006 08:57 |
Mno, vydržim to tady, dokud to půjde, a až to bude vypadat hodně příšerně, tak emigruju (ale chce to dřív, než začnou střílet na hranicích). |
K 30.05.2006 08:02 Editovat,
Smazat
|
defilajj:) Jinak nas(tety) barak je asi treti, kdyz pudes od toho prejezdu do Oldrise doleva :) Ma na zahrade takovej velkej kastan:D |
Greenhorn 30.05.2006 01:07 |
ale stejně, když volby ODS vyhrajou o 3-4 procenta tak se nic neřeší. A nedokažu si představit koalici ČSSD + ODS. Vypada to na rudou koalici KSČM + ČSSD :( Ale tady si to lidi zavini sami pokud nepujdou volit. Mladí na volby "serou" a duchodci volí komouše.Mír v duši bratři. ;o) |
defila 29.05.2006 15:22 |
jop .) úp krizovatce doprava nahoru pres koleje a pak po dlouhy ceste porad rovne .) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
<< | < | > | >> |